Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Isto.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑07 avg 2025, 22:25Pravo da ti kazem meni se ovo malo sve zgadilo. Ovaj dolazak Ljajica ni da me takne. Ne mirisem mirvica nimalo, a ove zene u klubu bi statutom zabranio. Izgleda da nam je politika kluba da igramo za nekoga da se proda a ne za timski rezultat. Vjerovatno je to nagnalo Zekica da ode.
Strasti moze smiriti neki bas europski trener, ili dezurni vatrogasac Husref. Fale mi razmisljanja starih forumasa. Nesto se usutili.
a imaju samo 2 igraca cija vrijednost iznad 500k eura svi ostali ispod i nabiju Lugano u gostima 0:5
Vrlo vjerojatno preuzima Rijeku. Zekić je veliki stručnjak i mudar čovjek. Osjetio je da ne može napraviti iskorak i povukao se na vrijeme. Ima ona dobra stara, povuci se na vrijeme da te pamte po dobru. Još nekoliko loših rezultata i situacija, otjeran budeš, popljuvan i pokvariš reputaciju, te te kunu i proklinju zauvijek. To je realnost naše sredine. Pozzenzo1 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 22:29Kakvu ekipu slažemo to je za prekucat ligu da je ZZ ostao. Mislim da i sa "prosječnim" trenerom smo u igri za titulu. Sigurno će doći još jedan ozbiljan igrač makar na posudbu kao i prošle godine. Još kad se riješimo Gulija a Gojković se vrati to će biti šou.
A šta ako je ZZ otišao zbog druge ponude? Sve više mi nema smisla priča da je zbog Mirvića otišao jer ga je uvijek hvalio čak govorio da nismo dovoljno zahvalni upravo i Mirviću a ima iskustva sa takvim gazdama (pričao je o nekom da je potpisivao ugovor na po mjesec dana) jednostavno nije se više htjeo patiti sa našom ligom i studijama plus pritisak navijača i medija. Zajebo je on nas dobro al hajde proći će i ne sumnjam da ćemo dovesti boljeg trenera od njega jer pare nisu problem.
čovječe božiji, NIJE SMIJENJEN. Podnio je ostavku.SAMO BORDO je napisao/la: ↑07 avg 2025, 22:39Jesmo laka roba
Samo jos Husrefa vratiti.
Zaslugom ZZ vecina ovih ozbiljni igraca je pristala doci u FkSarajevo, ovdje nema plana da se bilo sta osvoji , nego samaraj transfere i mijenjaj trenere kako ti je cejf fuj!!!
Toliko biti neozbiljan, pa koji ce to ozbiljan trener zeliti doci u ovaj cirkus
Nikad necu zaboraviti onu iskrenu emociju u autobusu ZZ,
meni je sa tim sve receno.
Sto liPeppermintSA je napisao/la: ↑07 avg 2025, 22:41čovječe božiji, NIJE SMIJENJEN. Podnio je ostavku.SAMO BORDO je napisao/la: ↑07 avg 2025, 22:39Jesmo laka roba
Zaslugom ZZ vecina ovih ozbiljni igraca je pristala doci u FkSarajevo, ovdje nema plana da se bilo sta osvoji , nego samaraj transfere i mijenjaj trenere kako ti je cejf fuj!!!
PeppermintSA je napisao/la: ↑07 avg 2025, 22:41čovječe božiji, NIJE SMIJENJEN. Podnio je ostavku.SAMO BORDO je napisao/la: ↑07 avg 2025, 22:39Jesmo laka roba
Treba prestati spominjati tog Zekica, pobjegao je i ostavio nas i kraj price. Nek ide ako misli da ima bolje tamo negdje. Ako kiksamo i od Sloge mozemo najvise zahvaliti Zekicu jer je ostavio ekipu na cjediluSAMO BORDO je napisao/la: ↑07 avg 2025, 22:39Jesmo laka roba
Sumnjam.benko21 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:40vjerov RieraGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:32Ako ništa sad kad je propalo, reci ko je u pitanju bio?Pitaristok je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:25
Ništa od španca, traži da u slučaju otkaza sve se isplati do kraja i da dobede svoja 2 igrača.
Raja lupate beze, Mirvić se ne pita koji će se igrač ili trener dovest, ima upravni odbor koji aminuje, Krste predlaže obavlja razgovore itd, upravni odbor odobri. Ako već ne znate kako klubovi funkcionišu nemojte lupati.
StrasnoAmcho1 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 22:26BanićMaroonWhite1946 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:40Daj nek nam neki brat napravi trenutnu prvu postavu sa 4231, dezurni pljuvaci i kone na aparatima![]()
Ristovski Mujkić Turda Kuprešak
Jatta Elezi
Kyeremeh Ljajić Guliashvili
Mlinarić
Opcije
Def: Beganović Paskalev, Jović, Bralić, Pejović, Kapetanović
Mid: Krdzalic, Djordjević, Mamas, Hamzić Julardzija, Vrban, Nurković
fw: Renan, Turkeš, Pena(možda ga novi trener poželi), Butic, Ristić
Obzirom da je Mujkić out, kombinacija za 21 bi trebali da budu Krdzalic, Vrban i Hamzić u rotaciji.
![]()
+1luckystrike je napisao/la: ↑07 avg 2025, 22:38Isto.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑07 avg 2025, 22:25Pravo da ti kazem meni se ovo malo sve zgadilo. Ovaj dolazak Ljajica ni da me takne. Ne mirisem mirvica nimalo, a ove zene u klubu bi statutom zabranio. Izgleda da nam je politika kluba da igramo za nekoga da se proda a ne za timski rezultat. Vjerovatno je to nagnalo Zekica da ode.
Strasti moze smiriti neki bas europski trener, ili dezurni vatrogasac Husref. Fale mi razmisljanja starih forumasa. Nesto se usutili.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, boki86, Burberry46, ErosViverosViv, Hajdeee, Hazre, HyperOS, nedimmmm1337, Pitar6785, relativizam, Rodman, samoFKS, Seipronto i 133 gosta.