Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ponovit će učinak Marina u Crvenoj Zvezdi.

Zanimljiva utakmica Brajdablik-Brabonjak
Amin da svaku kriznu situaciju rijesi dovodjenjem ovakvog igraca.Balorda je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:21Pod jedan: post ne govori o emocionalnom stanju navijača Sarajeva
Pod dva: post ne govori uopšte o navijačima Sarajeva
Pod tri: post se odnosi na to kako Mirvić riješava krizne situacije
Pod četiri: doveli ste vrhunskog igrača, ali s obzirom kako kod vas prolaze i vrhunski igrači i treneri, sve opcije su otvorene, iako bi u normalnim klubovima i normalnim okolnostima uspjeh vjerovatno bio zagarantovan

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kao što sam i napisao, dobro hendla ovakve situacije.Kaunas je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:41Amin da svaku kriznu situaciju rijesi dovodjenjem ovakvog igraca.Balorda je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:21Pod jedan: post ne govori o emocionalnom stanju navijača Sarajeva
Pod četiri: doveli ste vrhunskog igrača, ali s obzirom kako kod vas prolaze i vrhunski igrači i treneri, sve opcije su otvorene, iako bi u normalnim klubovima i normalnim okolnostima uspjeh vjerovatno bio zagarantovan![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- feniksptica
- Kontakt:
Za covjeka koje je zivio i zivi vani odlicno je skonto nas mentalitet i slabosti..Balorda je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:43Kao što sam i napisao, dobro hendla ovakve situacije.Kaunas je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:41Amin da svaku kriznu situaciju rijesi dovodjenjem ovakvog igraca.Balorda je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:21
Pod jedan: post ne govori o emocionalnom stanju navijača Sarajeva
Pod četiri: doveli ste vrhunskog igrača, ali s obzirom kako kod vas prolaze i vrhunski igrači i treneri, sve opcije su otvorene, iako bi u normalnim klubovima i normalnim okolnostima uspjeh vjerovatno bio zagarantovan![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vjerovatno zagarantovan? Ok.Balorda je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:21Pod jedan: post ne govori o emocionalnom stanju navijača Sarajeva
Pod četiri: doveli ste vrhunskog igrača, ali s obzirom kako kod vas prolaze i vrhunski igrači i treneri, sve opcije su otvorene, iako bi u normalnim klubovima i normalnim okolnostima uspjeh vjerovatno bio zagarantovan

Pa rekao si kako niko o Zekiću ne priča, to se valjda odnosi na nas navijače

Ali ako je za tebe dovođenje Ljajića spin, dabogda stalno ovako spinovao.

Jos da nabodete trenera koji ce sloziti ekipu mozda i Radnika uzemete do kraja prvenstva 

Naš je Mirvić bolji nego vaš. 

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Samo da ne bude kao zadnji Novo Pazarac koji je doveden kao najskuplje i najbolje pojacanje. Sto bi rekli najteze biti frizer Renana Olivere.feniksptica je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:06Sto se raja uzbudila ???
Jos jedan Pazarac u Sarajevu ?
Pfff
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
- Kontakt:
A volite im pokloniti i 6 bodova u ligi za prolazak u kupu

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Istina19vendetta87 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 22:27A volite im pokloniti i 6 bodova u ligi za prolazak u kupu![]()
-
- Kontakt:
Eh sad me zanima kako će izgledat financijski izvještaj Sarajeva i dal će opet trošit manje na plate od Želje, a sam Adem Ljajić će primit 1.200.000,00 Konvertibilnih maraka.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pa Ademova plata će i biti ta razlika između vas i njih12345678922 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 22:38Eh sad me zanima kako će izgledat financijski izvještaj Sarajeva i dal će opet trošit manje na plate od Želje, a sam Adem Ljajić će primit 1.200.000,00 Konvertibilnih maraka.

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ne znamo kako ce izledati finansijski izvjestaj, ali ako je Mirvic procjenio da mu se isplati davati 100 milja mjesceno samo na Ljajica, ko smo mi da mu sudimo12345678922 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 22:38Eh sad me zanima kako će izgledat financijski izvještaj Sarajeva i dal će opet trošit manje na plate od Želje, a sam Adem Ljajić će primit 1.200.000,00 Konvertibilnih maraka.

- feniksptica
- Kontakt:
Gdje je to objavljena plata njegova pa tako sigurno pises o tome ?12345678922 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 22:38Eh sad me zanima kako će izgledat financijski izvještaj Sarajeva i dal će opet trošit manje na plate od Želje, a sam Adem Ljajić će primit 1.200.000,00 Konvertibilnih maraka.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Šta je s ovim njihovim poremećajem i ovolikim oboljenjem oko toga na šta i koliko novca troši FK Sarajevo?feniksptica je napisao/la: ↑07 avg 2025, 22:44Gdje je to objavljena plata njegova pa tako sigurno pises o tome ?12345678922 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 22:38Eh sad me zanima kako će izgledat financijski izvještaj Sarajeva i dal će opet trošit manje na plate od Želje, a sam Adem Ljajić će primit 1.200.000,00 Konvertibilnih maraka.

- relativizam
- Kontakt:
Sve na stranu naše sramocenje u evropi,gdje smo pokazali jačinu našeg fudbala.
Zekiceva ostavka pa dolazak najjaceg imena u ligu itd itd
Ali što radnička klasa kluba protiv režima i sistema navija da se proda
Radnička klasa osnovala a skupstina prodala
Zekiceva ostavka pa dolazak najjaceg imena u ligu itd itd
Ali što radnička klasa kluba protiv režima i sistema navija da se proda
Radnička klasa osnovala a skupstina prodala
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Combattente87, Kaunas i 37 gostiju.