Ma bolesnik u glavu. Ok vidio sam ja prije neke stvari da nisu u redu.. ali hajde kontam ulaze pare, pravi transfere pokusava da nas digne.. Njemu Junuzovic maltene otjera trenera. Ebo mu Penaranda i Renan familiju, nafuro se da je Zdravko Mamic sta li.. I sad naravno smirivanje situacije sa Ademom, klasika.napoleon72 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:36Ko si ti i sta si uradio s noketom koji je nama srrao kad smo govorili da je Shrek najveci problem u klubu?nokee je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:11Pomjeramo qurcine.
Klub u kojem ti nakav Junuzovic gura Nurkovica koji meda nije mogao u Igmanu. Od pocetka znam za to al hajd reko možda mali ima slifa.
Klub gdje imas vrhunskog trenera kojem Ismir hoce da odredi koji igrac mora igrati (da ga proba trampiti valjda). Znači de fakto nece dobar rezultat, usput ako dodje, dobro jest. Jer da je suprotno nebi se miješao u rad Zorana i izbor igrača pogotovo gurao nekakve koji sami sebe nece da guraju.
Ma nek je otisao i ja bi, teško ce neko ime koje ima karaktera imalo surađivati sa ovim nasim egocentrikom. Fuj. Bas mi se zgadilo.
Adem nista drugo nego pare u pitanju, reci slobodno, najvise ponudili, qurcimo se, dokle vidjecemo. Ne rezonski totalno tolike pare dati jednom igraču u ekipi. Al evo, dabogda nista od ovog nije tacno i osvojili sve redom.![]()
Sad bez zayebancije, nek si progledao.![]()
Pitanje je dana kad ce se dici svi protiv njega..