Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Nkunku, George, Sterling, Jackson......još nekih stotinjak miliona funti u opticaju.
- wadethegreat
- Kontakt:
Nkunku I Jackson bi Sami trebalo biti oko 100 ako je vjerovati pisanjima.
Bicemo u plusu ako se to sve proda cak I da dovedemo Garnacha I Simonsa.
Odlican rok. Rekao Sam na pocetku da je ovo prvi Clearlake rok koji je tacno planski odradjen. Sve I jedan igrac se uklapa u sistem.
Koji ce uspjeti koji ce failati vidjet cemo Ali raduje da je sve planski odradjeno.
A nas uspjeh sa prodajama je Football Erritage

- superFrankie
- Kontakt:
Napokon i ovaj predstavljen
- superFrankie
- Kontakt:
Colwill se izgleda ozbiljnije povrijedio na treningu, ako pretpostavke budu tacne, krecemo po novog stopera najvjerovatnije
Ono što smo govorili daj nam stopera koji ce nam djavo Garnacho, bas me zanima sad kad nam nema najboljeg stoopera i kad nemamo ljevaka osim invalida Badiashillea koga zaganjati, najizgledniji je Guehi ali nema ni on bas neku visinusuperFrankie je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:07Colwill se izgleda ozbiljnije povrijedio na treningu, ako pretpostavke budu tacne, krecemo po novog stopera najvjerovatnije
- wadethegreat
- Kontakt:
Imamo Hata. Mislim Mali je zbog toga i doveden da mijenja cucua i colwilla.IQ200 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 13:42Ono što smo govorili daj nam stopera koji ce nam djavo Garnacho, bas me zanima sad kad nam nema najboljeg stoopera i kad nemamo ljevaka osim invalida Badiashillea koga zaganjati, najizgledniji je Guehi ali nema ni on bas neku visinusuperFrankie je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:07Colwill se izgleda ozbiljnije povrijedio na treningu, ako pretpostavke budu tacne, krecemo po novog stopera najvjerovatnije
Mislim nismo ocekivali ovu povredu ovo nam Yebe planove Ali to je fudbal.
Ja Sam licno bio za to da se stoper dovede prije povrede.
Guehi Moze igrati desnog ili lijevog stopera meni je on broj 1.
- superFrankie
- Kontakt:
Jackson definitivno ide, odluceno je, klub ce za njega traziti 80m. S obzirom koliko je trziste napadaca lose, odlicna je prilika za dobiti veci novac za njega nego sto on vrijedi
Colwill ACL
Veliko sranje, da vidimo sta ce sad raditi, invalid Budy se vraca u septembru
Veliko sranje, da vidimo sta ce sad raditi, invalid Budy se vraca u septembru
- superFrankie
- Kontakt:
E yebi ga.. nas najbolji stoper i sigurno ce propustiti veliki dio naredne sezone. Sve mi se cini da cemo morati po novog stopera. Badiashile I Tosin su ok igraci, ali ne ulijevaju mi previse sigurnostiBREAKING: Levi Colwill has suffered an ACL injury and is set for a significant period on the sidelines.
[via @JacobsBen]
Ma sa Sanchezom na golu ne možeš imati još i dva nesigurna ili polusigurna stopera, e nova sezona da nam ovako krene, užassuperFrankie je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:32E yebi ga.. nas najbolji stoper i sigurno ce propustiti veliki dio naredne sezone. Sve mi se cini da cemo morati po novog stopera. Badiashile I Tosin su ok igraci, ali ne ulijevaju mi previse sigurnostiBREAKING: Levi Colwill has suffered an ACL injury and is set for a significant period on the sidelines.
[via @JacobsBen]
Steta za Kolvila,sada ako budu ganjali stopera kvalietnog,ima da ih ogule ko nikad.. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Viega je tu na stoperu,, insajder blizak Maresci potvrdio
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma Guehi iskreno.
Izgubili smo Colwilla na duzi period nije ovo kratko jos kad se vrati Bog zna kad ce formu uhvatiti opet...
Znaci moras investirati jer ove ostale opcije osim Fofane koji ceka svoju povredu nemas neki kvalitet da ti iznese sezonu.
Barem ako hoces fakat da budes ozbiljna ekipa ove sezone.
Sto IQ kaze da vidim Tosina i Buddija i iza njih Sancheza i da to gledam svake sedmice nekad svaka 3 dana.
Pa osjedili bi svi ovdje.
A da guramo Hata sa 19 godina da ti starta svaku tekmu...
Momak jeste pretalentovan ali to je malo previse.
Izgubili smo Colwilla na duzi period nije ovo kratko jos kad se vrati Bog zna kad ce formu uhvatiti opet...
Znaci moras investirati jer ove ostale opcije osim Fofane koji ceka svoju povredu nemas neki kvalitet da ti iznese sezonu.
Barem ako hoces fakat da budes ozbiljna ekipa ove sezone.
Sto IQ kaze da vidim Tosina i Buddija i iza njih Sancheza i da to gledam svake sedmice nekad svaka 3 dana.
Pa osjedili bi svi ovdje.
A da guramo Hata sa 19 godina da ti starta svaku tekmu...
Momak jeste pretalentovan ali to je malo previse.
Puno smo potrošili ali to ne može biti izgovor uzimajući u obzir da ganjamo Garnacha
Chalobah hajd i nije loš, Tosin može poslužiti, a ovaj drugi nam je jedini preostali CCB vjerovatno da može i Hato, al ga nismo gledali logično
Meni bi bio i više nego ok potez ako imaš u planu se pomirit sa Veigom pa da malo i on zakrpi, dobar je ali nisam siguran da nije zaratio sa Marescom, vidjet cemo
- superFrankie
- Kontakt:
A moguce isto da je i brief kako drugi klubovi ne bi mislili da smo ocajni i lupali neke cijene. Ako se rijesimo svih igraca na vrijeme sto planiramo, dovedemo Garnacha i Simonsa ubrzo, mislim da bi vrlo lako mogao doci novi stoper, ali vidjet cemoIQ200 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 01:11
Puno smo potrošili ali to ne može biti izgovor uzimajući u obzir da ganjamo Garnacha
Chalobah hajd i nije loš, Tosin može poslužiti, a ovaj drugi nam je jedini preostali CCB vjerovatno da može i Hato, al ga nismo gledali logično
Meni bi bio i više nego ok potez ako imaš u planu se pomirit sa Veigom pa da malo i on zakrpi, dobar je ali nisam siguran da nije zaratio sa Marescom, vidjet cemo
Nek dovedu Tiaga Silvu na pozajmicu,ionako moze vise dati sa svojih 40 godina,nego ovi svi stoperi sto su tu zajedno.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.