FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
smrdi vam prica...i to praaaavo.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Mirvić lajka komentar za Husa, vjerojatno je to to... Nećemo mi nikad na zelenu granu
Dobro nam dosao majstore!
Sad jos dobar trener i to je to
Sad jos dobar trener i to je to

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Kad pogledam kakav je Adem majstor za slobodnjake,Guliju zabranit da pridje lopti.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sve ok, poštujem mišljenje, ali gdje ti to danas igrači igraju za ljubav?nokee je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:11Pomjeramo qurcine.
Klub u kojem ti nakav Junuzovic gura Nurkovica koji meda nije mogao u Igmanu. Od pocetka znam za to al hajd reko možda mali ima slifa.
Klub gdje imas vrhunskog trenera kojem Ismir hoce da odredi koji igrac mora igrati (da ga proba trampiti valjda). Znači de fakto nece dobar rezultat, usput ako dodje, dobro jest. Jer da je suprotno nebi se miješao u rad Zorana i izbor igrača pogotovo gurao nekakve koji sami sebe nece da guraju.
Ma nek je otisao i ja bi, teško ce neko ime koje ima karaktera imalo surađivati sa ovim nasim egocentrikom. Fuj. Bas mi se zgadilo.
Adem nista drugo nego pare u pitanju, reci slobodno, najvise ponudili, qurcimo se, dokle vidjecemo. Ne rezonski totalno tolike pare dati jednom igraču u ekipi. Al evo, dabogda nista od ovog nije tacno i osvojili sve redom.
Prevaziđeno, svidjelo se to nekom ili ne.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Volim Husrefa al mislim da u 2025 nema sta da trazi...
Dobro doso Rasime (Ademe)
- feniksptica
- Kontakt:
Hosic je čovjek koji je protjeran iz Toška, Zvijezde 09, Goražda, Sim Baua. Ja stvarno ne znam, kojom linijom je on uvaljen za glavnog trenera u Akademiji. On ne smije ni kao pomocnik raditi u prvom timu.
Polahko ljudi, bili smo mi odusevljeni i nakon dolaska Saida (2. put), Ikandea, TSSusica, Penerande…pa znamo sve kako zavrsi.
Kakvo predstavljanje igraca ili ti nazor predstava za javnost hahahahaha. Izasao Krste, ne zna sta da kaze, dolazi Ljajic izgubljen, strim majstori nisu u stanju obezbijediti ali i bolje nego da gledamo ofirazu. Novinari ne znaju sta da pitaju, cuj pitaju za historiju kluba
pa pitajte ga jesul ga pare privukle pa je zato Sarajevo izabrao. Jedva cekam sljedece ljeto da ga tjeramo a on s pjesmom da ode i trazi jos milioncic za godinu ugovora koja mu ostaje

baci ss
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Što šta fali Hošiću, dajte mu dobar stručni štab samo. Adnan Pervan, Ivan Matić, Amer Dupovac i Evelin Pipo. Možda nije loš trener. Imao je finih rezultata
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ništa od španca, traži da u slučaju otkaza sve se isplati do kraja i da dobede svoja 2 igrača.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:00Pusti ti uslove, de ti nama reci ko je taj ŠpanacPitaristok je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:56Kad pogledaš ovo sve, i jesmo real madrid za bih uslove?
Raja lupate beze, Mirvić se ne pita koji će se igrač ili trener dovest, ima upravni odbor koji aminuje, Krste predlaže obavlja razgovore itd, upravni odbor odobri. Ako već ne znate kako klubovi funkcionišu nemojte lupati.
Ne mozes Ljajica u istu recenicu stavljati, ali nikako..
Ljajic ima preko 200 utakmica u Seria a
Izabran za najboljeg igraca Srbijanske lige prosle sezone
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Trenutno korisnika/ca: Guest1945, mire971, mosarajvosa83, Napapijri i 46 gostiju.