FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Brutalno pojačanje, dobrodošao majstore
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ono sto mi dovodimo, drugi im ne mogu ni do broja doci. Samo jos nekog ludaka za trenera i ja ne bih nista mijenjao 5 godina 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pusti ti uslove, de ti nama reci ko je taj ŠpanacPitaristok je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:56Kad pogledaš ovo sve, i jesmo real madrid za bih uslove

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ademe, dobro došao u najveći klub u Bosni i Hercegovini.
Strasan posao
Strasan posao
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Al realno, ni nacrtati ne mogu, i ovaj gicko se pojavi u nevakat yebem li mu porodicu komplet, crko ko ker dabogdaErosViverosViv je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:59ono sto mi dovodimo, drugi im ne mogu ni do broja doci. Samo jos nekog ludaka za trenera i ja ne bih nista mijenjao 5 godina![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
jel kraj prelaznog roka?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kakav faktor na yt ima na kanalu Sarajeva. Sta reklamiras konkurenciju

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
ADEME DOBRO DOSAO U NAJVECI KLUB U BIH 
idemo jos po trenera i da zgazimo ovu ligu ako Bog da !!!
...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻
- PeppermintSA
- Kontakt:
Pomjeramo qurcine.
Klub u kojem ti nakav Junuzovic gura Nurkovica koji meda nije mogao u Igmanu. Od pocetka znam za to al hajd reko možda mali ima slifa.
Klub gdje imas vrhunskog trenera kojem Ismir hoce da odredi koji igrac mora igrati (da ga proba trampiti valjda). Znači de fakto nece dobar rezultat, usput ako dodje, dobro jest. Jer da je suprotno nebi se miješao u rad Zorana i izbor igrača pogotovo gurao nekakve koji sami sebe nece da guraju.
Ma nek je otisao i ja bi, teško ce neko ime koje ima karaktera imalo surađivati sa ovim nasim egocentrikom. Fuj. Bas mi se zgadilo.
Adem nista drugo nego pare u pitanju, reci slobodno, najvise ponudili, qurcimo se, dokle vidjecemo. Ne rezonski totalno tolike pare dati jednom igraču u ekipi. Al evo, dabogda nista od ovog nije tacno i osvojili sve redom.
Klub u kojem ti nakav Junuzovic gura Nurkovica koji meda nije mogao u Igmanu. Od pocetka znam za to al hajd reko možda mali ima slifa.
Klub gdje imas vrhunskog trenera kojem Ismir hoce da odredi koji igrac mora igrati (da ga proba trampiti valjda). Znači de fakto nece dobar rezultat, usput ako dodje, dobro jest. Jer da je suprotno nebi se miješao u rad Zorana i izbor igrača pogotovo gurao nekakve koji sami sebe nece da guraju.
Ma nek je otisao i ja bi, teško ce neko ime koje ima karaktera imalo surađivati sa ovim nasim egocentrikom. Fuj. Bas mi se zgadilo.
Adem nista drugo nego pare u pitanju, reci slobodno, najvise ponudili, qurcimo se, dokle vidjecemo. Ne rezonski totalno tolike pare dati jednom igraču u ekipi. Al evo, dabogda nista od ovog nije tacno i osvojili sve redom.
- Burberry46
- Kontakt:
Dobro nam došao Ademe Ljajicu 

- ErosViverosViv
- Kontakt:
zamisli ovu ekipu i regularno sudjenjeledesma je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:05Al realno, ni nacrtati ne mogu, i ovaj gicko se pojavi u nevakat yebem li mu porodicu komplet, crko ko ker dabogdaErosViverosViv je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:59ono sto mi dovodimo, drugi im ne mogu ni do broja doci. Samo jos nekog ludaka za trenera i ja ne bih nista mijenjao 5 godina![]()

Izgleda da je onAsonpenn je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:35Jel ono ayla qurava tamo desno u cosku ?laznokrilo je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:16https://www.facebook.com/share/v/1Cdk7Y ... tid=wwXIfr
Evo ga mama,stigao je![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Bravo realan i normalan komentar. Normalno da ce doc nama kad je tamo imo 150 a mi mu dajemo 600 hiljada godisnje. Sto je previse previse je. I ja mrzim ovo kurcenje a povod je nikakav daj da osvojimo par godina titule onda se mozemo kurcit. A ne mijenjamo sto igraca i sto trenera svake godine. Jadno je sta se zoranu uradilo, nećemo naci boljeg trenera sada sigurno.nokee je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:11Pomjeramo qurcine.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Opaaa, ugovor 2+1

Nemam nista protiv da se Hosicu pruzi dugorocna sansa ako vec nece neki "kapitalac" na klupu. Bolje milion puta od nekih Faruka, Rendulica i slicnih.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, boki86, Bordo10, drzgemboadislic, gh0stHZ, Hamagara, HyperOS, Jadnimi, JuricaSpindl, Lecler, ledesma, napoleon72, Oerde, pitara, Posejdon, Proximic, SAMO BORDO, SamoDaKazeem, samoFKS, siroliver69, THEC i 315 gostiju.