Dogodine nakon ispadanja u prvom pretkolu, muke bozje kako se rijesit 34- godisnjaka s ovolikom placomRule_hz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:11Dzaba vama politickim prcijama i 28 titula da imate kad vi ne možete dovest ni pribliznog igraca sto mi možemo bez ikakve pompe, za ovu ligu je on licno i sa 33 u prajmu, ni jedan politicki klub nije u stanju niti ce ikad biti da ikog dovedeuzivajte i tješite se.
Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma Adem je igracina nema tu sta, ogromno ime i sigurno ce vise raje dolaziti zbog njega. Da je Zekic ostao odmah bi rekao da ce osvojiti, ali ipak u ovoj situaciji guravo.MostarReds22 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:14Najvece ime u historiji lige bez konkurencije. Dzeko s 39 godina seriu A igra, a neki ovdje predstavljaju da je Adem s 33 godine promasaj. Adem je igrao na istom nivou kao Dzeko, s tim sto zbog glave nije ostvario svoj puni potencijal. Strasan posao.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ma brate Žižović je uspjesno vodio klub u grupama konferencije, toliko o presudnom znacaju trenera kad imas ekipu. Ja sam ubijedjen da ce njima ovaj dolazak donijeti puno vise od cistog rezultata i da ce Ademov dolazak sigurno privuci jos jedno ili dva preozbiljna imena do kraja prelaznog roka. S druge strane moze biti i flopcina teska, mada poslije onakve sezone u Srbiji cisto sumnjam.Pablo11 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:18Ma Adem je igracina nema tu sta, ogromno ime i sigurno ce vise raje dolaziti zbog njega. Da je Zekic ostao odmah bi rekao da ce osvojiti, ali ipak u ovoj situaciji guravo.MostarReds22 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:14Najvece ime u historiji lige bez konkurencije. Dzeko s 39 godina seriu A igra, a neki ovdje predstavljaju da je Adem s 33 godine promasaj. Adem je igrao na istom nivou kao Dzeko, s tim sto zbog glave nije ostvario svoj puni potencijal. Strasan posao.
tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:16Dogodine nakon ispadanja u prvom pretkolu, muke bozje kako se rijesit 34- godisnjaka s ovolikom placomRule_hz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:11Dzaba vama politickim prcijama i 28 titula da imate kad vi ne možete dovest ni pribliznog igraca sto mi možemo bez ikakve pompe, za ovu ligu je on licno i sa 33 u prajmu, ni jedan politicki klub nije u stanju niti ce ikad biti da ikog dovedeuzivajte i tješite se.
Nemamo mi problem sa tim ispadanjem bože moj, ubise vas ovi sto ste ih u prajmu 6 zabili jel ti sad jasno koliko ste loši?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mi znamo da smo losi. Problem je kad si los,a mislis da si bog i batina. Tad nastaju problemiRule_hz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:21tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:16Dogodine nakon ispadanja u prvom pretkolu, muke bozje kako se rijesit 34- godisnjaka s ovolikom placomRule_hz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:11Dzaba vama politickim prcijama i 28 titula da imate kad vi ne možete dovest ni pribliznog igraca sto mi možemo bez ikakve pompe, za ovu ligu je on licno i sa 33 u prajmu, ni jedan politicki klub nije u stanju niti ce ikad biti da ikog dovedeuzivajte i tješite se.
Nemamo mi problem sa tim ispadanjem bože moj, ubise vas ovi sto ste ih u prajmu 6 zabili jel ti sad jasno koliko ste loši?
-
- Kontakt:
Njegovi u 9 igraju tek.Rule_hz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:21tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:16Dogodine nakon ispadanja u prvom pretkolu, muke bozje kako se rijesit 34- godisnjaka s ovolikom placomRule_hz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:11Dzaba vama politickim prcijama i 28 titula da imate kad vi ne možete dovest ni pribliznog igraca sto mi možemo bez ikakve pompe, za ovu ligu je on licno i sa 33 u prajmu, ni jedan politicki klub nije u stanju niti ce ikad biti da ikog dovedeuzivajte i tješite se.
Ma sve to stoji, ali da je normalna drzava ne bi vidjele grupe nikada, meni Zizovic nikada nece biti top trener.MostarReds22 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:20Ma brate Žižović je uspjesno vodio klub u grupama konferencije, toliko o presudnom znacaju trenera kad imas ekipu. Ja sam ubijedjen da ce njima ovaj dolazak donijeti puno vise od cistog rezultata i da ce Ademov dolazak sigurno privuci jos jedno ili dva preozbiljna imena do kraja prelaznog roka. S druge strane moze biti i flopcina teska, mada poslije onakve sezone u Srbiji cisto sumnjam.Pablo11 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:18Ma Adem je igracina nema tu sta, ogromno ime i sigurno ce vise raje dolaziti zbog njega. Da je Zekic ostao odmah bi rekao da ce osvojiti, ali ipak u ovoj situaciji guravo.MostarReds22 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:14Najvece ime u historiji lige bez konkurencije. Dzeko s 39 godina seriu A igra, a neki ovdje predstavljaju da je Adem s 33 godine promasaj. Adem je igrao na istom nivou kao Dzeko, s tim sto zbog glave nije ostvario svoj puni potencijal. Strasan posao.
Fk Željezničar.
svrakino1921 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 13:54Ljajic se vratio u Pazar
tražili od kantona da im dadnu ko k.k.bosni 1,2 miliona konv.maraka za vrhunski sport i dobili negativan odgovor i Adem okrenuo limuzinu prema nazad odakle je i krenuo

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Ljudi su uspjeli sa dosta dosta manjim ulaganjima u zadnjih par godina uradi ono cemu vi i dalje niste ni blizu, ne znam jel tebi jasno koliko ste losi?Rule_hz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:21tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:16Dogodine nakon ispadanja u prvom pretkolu, muke bozje kako se rijesit 34- godisnjaka s ovolikom placomRule_hz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:11Dzaba vama politickim prcijama i 28 titula da imate kad vi ne možete dovest ni pribliznog igraca sto mi možemo bez ikakve pompe, za ovu ligu je on licno i sa 33 u prajmu, ni jedan politicki klub nije u stanju niti ce ikad biti da ikog dovedeuzivajte i tješite se.
Tragikomicno je da bilo ko komentarise Zrinjski, kakav god da je, opet je primjer svim drugim klubovima.
- RollingPaper
- Kontakt:
Al kako se loze Mostarci na ove hrvatske trenere, to je cuod 
Nije fazon sto nismo uspjeli ne bi ni vi uspjeli da vam nema beusa i vice, nikad vi necete posteno ni igrat i vazda vam je na nacionalnom kljucu sve, dzaba vam tirule i ti grupni iskoraci kad nista napredovali niste po tom pitanju.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Stimcic nije za trenerskog posla. Evt da navrati na neki podcast i suplju prosipa.
Lako je Tuto se sad khurciti ,kad dovedes bivseg selektora Indije koji je uspio cak izgubiti o talibana kuci...tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:16Dogodine nakon ispadanja u prvom pretkolu, muke bozje kako se rijesit 34- godisnjaka s ovolikom placomRule_hz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:11Dzaba vama politickim prcijama i 28 titula da imate kad vi ne možete dovest ni pribliznog igraca sto mi možemo bez ikakve pompe, za ovu ligu je on licno i sa 33 u prajmu, ni jedan politicki klub nije u stanju niti ce ikad biti da ikog dovedeuzivajte i tješite se.
Normalno je da sad imas pravo komentarisati druge ekipe...
- tutankamon1905
- Kontakt:
A evo i njih sa uvijek saljivim dosjetkama o hajduku i dinamuMostarReds22 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:24Njegovi u 9 igraju tek.Rule_hz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:21tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:16
Dogodine nakon ispadanja u prvom pretkolu, muke bozje kako se rijesit 34- godisnjaka s ovolikom placom

-
- Kontakt:
“Igra ti klub” a ti o Ljajiću, ili stvarno tvoj klub počinje igrat za 20ak minuta. Realno dokaz da ti vise znaci FK Sarajevo nego neki nametnuti klub osnovan političkom voljom u medjugorjututankamon1905 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:35A evo i njih sa uvijek saljivim dosjetkama o hajduku i dinamu![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Izvini, pretpostavio sam da si jedan od clanova DPH Mostar.tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:35A evo i njih sa uvijek saljivim dosjetkama o hajduku i dinamu![]()

- tutankamon1905
- Kontakt:
opalaopala je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:39“Igra ti klub” a ti o Ljajiću, ili stvarno tvoj klub počinje igrat za 20ak minuta. Realno dokaz da ti vise znaci FK Sarajevo nego neki nametnuti klub osnovan političkom voljom u medjugorjututankamon1905 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:35A evo i njih sa uvijek saljivim dosjetkama o hajduku i dinamu![]()

Pa nikad i nisi bio navijac.Ti si samo provokator i nacionalista...tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:50opalaopala je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:39“Igra ti klub” a ti o Ljajiću, ili stvarno tvoj klub počinje igrat za 20ak minuta. Realno dokaz da ti vise znaci FK Sarajevo nego neki nametnuti klub osnovan političkom voljom u medjugorjututankamon1905 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:35
A evo i njih sa uvijek saljivim dosjetkama o hajduku i dinamu![]()
Evo i njega. Igrom slucaja sam sposoban pisat na mobitelu i gledat utakmicu. Ili moram sve iskljucit i ispratit svako dodavanje da dobijem titulu pravog navijaca?
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.