definitivno velika stvar za klub dovesti ovakvog igraca.
Osma dolazi!!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E hebi ga Noke, sta da ti pricamnokee je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:13Znamo tobea ali i da je naporan nekad i to stoji. I previse.Vanja8 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 19:58@Najprvi je pitar i svi stariji profili ovdje znaju da je to njegov nacin komunikacije na forumu...
On nije ubaceni element i 90% njegovih postova je odredjena kritika Uprave kroz zahebanciju...
Da smo svi Bog dao uradili za ovu drzavu, za pitare, za klub i 5% onoga sto je on uradio...
Istina, ja sam ovih 2% sto nije yebvano .ado-hz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:20Istina za Zekica, otisao je zbog:
1.Mali Nurkovic kojem je Junuzovic menadzer i trazio je preko Mirvica da mu se da malo minuta. Naravno Zekic to nije yebavao ni 2%
2. Renan tribine protiv Radnika, jer izgleda po Mirvicu Renan mora igrati u kakvoj god formi da je
3. Jos 2 igraca je Zekic zelio da skloni zbog nelazaganja a to Mirvic opet nije dozvolio.
Zekic je prvobitno dobio podrsku zbog krize rezultata, al nakon toga su se zakacili oko ovih gore tema.
Mirvic se ponasa kao Berluskoni, samo sto je Berluskoni imao Galijanija da mu kaze sta treba da radi, a ovaj misli da je i Berluskoni i Galijani zajedno.
Kad ti je menadzer Junuzovic koji se uvalio u savez onda je sve moguce.
Ma saznalo bi se odmah da je neko u graduSilaMoc1946 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:28Mislim da će biti samo predstavljanje Adema, nešto mi prebrzo da su odmah našli zamjenu ZZ. Vidjet ćemo...