FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 15 jun 2009, 17:54

Danas je u prostorijama N/FS BiH obavljen žrijeb četvrtfinala pionirskog prvenstva BiH. U žrijebu se našlo pet ekipa iz NS Federacije BiH (Čelik - Zenica, ABS Podzvizd - Velika Kladuša, Sloboda iz Tuzle, Zrinjski iz Mostara i Željezničar iz Sarajeva) i tri predstavnika FS Republike Srpske (Borac - Banja Luka, Slavija - I. Sarajevo i Radnik iz Bijeljine).
Voljom žrijeba kojim su rukovodili Predsjednik Komiteta za takmičnje N/FS BiH Izudin Ibrahimkadić i predsjednik Komiteta za omladinski nogomet N/FS BIH, Eldin Baković u četvrfinalu u dvije utakmice igraju:

18.o6. u 18. sati u Sarajevu igraju: Željezničar - Sloboda, revanš susret je u Tuzli 21.06. u 18 sati.
18.06. u 18 sati u Bijeljini igraju: Radnik - Čelik, revanš je u Zenici 21.06. u 18.
17.06. u 18 sati u I. Sarajevu igraju: Slavija - Zrinjski, a revanš je u Mostaru je 20.06. u 18 sati.
17.06. u 18 sati u Vrnograču igraju: ABS Podzvizd - Borac, a revanš susret igra se 20.06. u 18 sai u Banja Luci.

U osmini finala Pioniri su dobili Slogu iz G.Vakufa sa 3-1 u G.Vakufu i 7-0 u Sarajevu ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 15 jun 2009, 18:51

Volio bi da Amar dođe za trenera, on je onaj tip kuražnog trenera, ne može mu se niko miješati u posao a i zna ga dobro obavljati, pa najveće poslijeratne uspjehe smo doživjeli sa njim.
SAMO ŽELJO

ar_amar
Kontakt:

Post Postao/la ar_amar » 15 jun 2009, 19:06

1960 je napisao/la:Vidim da ovdje niko nespominje jedno trenersko ime.Dino Đurbuzović!Ima li njega negdje u ovim šemama?
Sta ce nam Dino??
Puno bolje bi bilo da dodje Amar Osim. On je veći trener 15 puta od DIne. Samo se sjetite svih uspjeha i velikih utakmica koje je naš Željo odigro pod njegovim vodstovom
Stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo! TM 1987

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 15 jun 2009, 19:16

Eto i zvanicno Zujo je novi P sjednica jos traje...
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 15 jun 2009, 19:29

lenovo je napisao/la:Eto i zvanicno Zujo je novi P sjednica jos traje...
Valjda jednoglasno!
AMAR OSIM!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 jun 2009, 19:30

csh je napisao/la:
lenovo je napisao/la:Eto i zvanicno Zujo je novi P sjednica jos traje...
Valjda jednoglasno!
super :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 15 jun 2009, 19:34

ili cemo otici u **** pravi,ili se dici....bolje ovo dvoje nego ova dugogodisnja patnja.
Dugova je uvijek bilo,ali tada je bar uz dugove isao rezultat........sto nije zadovoljavajuce,ni rjesenje ali jew manje zlo od ovog sada.
AMAR OSIM!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 jun 2009, 19:35

ma bilo kakva promjena ne moze bit gore nego sto je bilo,jbt zadnji put u gostima dobili prije rata :x
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ar_amar
Kontakt:

Post Postao/la ar_amar » 15 jun 2009, 19:37

tooo et konacno i kod nas da se nest pozitivno desi.
ovo je mozda i najbolje sto nam se moglo desit sada kad smo u najvecoj krizi. Valjda ce nam on dovesti sponzore koji bi nas izvadili iz ove situacije....
Stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo! TM 1987

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 jun 2009, 20:01

Ma dovedite Amara i titula je opet na Grbavici. Kad se samo sjetim one sezone kad ste zadnji put osvojili ligu i u novinama, pred početak sljedeće sezone, natpis : Titula ostaje na Grbavici. Kad ono te sezone jedva se izvukoše. Od tada igraju sve slabije i slabije. Valjda će ove promjene donijeti neke bolje dane za Željezničar.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 15 jun 2009, 20:23

Evo i potvrđeno, Žujo novi predsjednik........hajde valjda će i nam ponovo svanuti
SAMO ŽELJO

ul_zri_mo
Kontakt:

Post Postao/la ul_zri_mo » 15 jun 2009, 21:08

sretno s novim predsjedništvom i nadam se da se vraćate u vrh bh nogometa :!:
Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 15 jun 2009, 21:22

NAPOKON NESTOO POZITVNO DA SE DEAVA U KLUBU!!!HVALAA TI BOZEE!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 jun 2009, 21:44

Na sjednici su iznijeli i rezultatski plan za sljedece 3 godine
2010-izlazak u evropu
2011-titula
2012-jacanje igrackog kadra i eventualni plasman u Lp :lol: (u ovo ne vjeruje ni sam)
Novi trener Amar,koji je vec danas napravio listu želja,Brkovic također dio ovog rukovodstva u funkciji sportskog direktora,asistenti osimu Odovic i Zubanovic 8-) ,ovo je samo ukratko sto sam ja saznao od covjeka koji je bio prisutan na sjednici,inace osim Zuje niko nije htio izaci pred skupstinu sa nekim planov,doduse i Zujo nije bas iznio plan vec neku radnu verziju svega toga...

U zdravlju i veselju navijaj za Želju :?

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 jun 2009, 21:47

Hajd nek nam je sa srecom...konacno neke pozitivne stvari da se dešavaju.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 jun 2009, 21:48

Nadam se da ćemo sada gledati Želju koji je igrao odmah poslije i prije rata. Pa da pobijedite jednom u gostima.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 jun 2009, 21:51

el-fighter je napisao/la:Nadam se da ćemo sada gledati Želju koji je igrao odmah poslije i prije rata. Pa da pobijedite jednom u gostima.
a može li se znati za koga ti navijaš :?: ...pitam korektno bez trunke provokacije.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 15 jun 2009, 21:54

drop je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Nadam se da ćemo sada gledati Želju koji je igrao odmah poslije i prije rata. Pa da pobijedite jednom u gostima.
a može li se znati za koga ti navijaš :?: ...pitam korektno bez trunke provokacije.
jest ocam i mene to bas zanima negdje se definises kao manijak negdje ko pitar negdje ko zmaj :(

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 jun 2009, 22:04

dobro je dobro je...cim ima velikih ambicija znaci bice nesto...

ono 2012 plasman u LP, nek bue 3 pretkoliko i vozdra...Amar je sad tu...bice dobro uglavnom...nadam se...

nek nam je sa srecom...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 15 jun 2009, 22:19

VOLIM TE ŽELJO!

Trebaju nam igrači u svakoj liniji i hajde kontinuitet sa školom fudbala nastavimo da pravimo reprezentativce ali da stasavaju u Želji!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 32 gosta.