FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Danac je rekao da se Zekic vraća, možda su izgradili situaciju. Sto bi samo zbog Ljajić pravili vanredni press
Evo i oni tebe selame!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Hamagara je napisao/la: ↑07 avg 2025, 18:51BegovicRamiz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 18:50Mirvic sam na pressu
Banana ga pita ko to dolazi u Sarajevo
On govori Adem, Adem se zove dobro se sjecam
I da su mu rekli da ne smije u na’ke jabuke
![]()

nesta rahatluka i od tad ti pitar zivi i mre ko hajvance
Ako ostane ZZ i dodje Adem to bi bila win win situacija.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Jel ko uspio to provjerit da nije foto montaza ???obrijanopile je napisao/la: ↑07 avg 2025, 19:00Danac je rekao da se Zekic vraća, možda su izgradili situaciju. Sto bi samo zbog Ljajić pravili vanredni press
@Eastmadnes, prosetaj malo po Banovicima, upozoravah te ja, ali nisi izdrzao...
- Varijantas8
- Kontakt:
Pa što bi Danca ubacilijohntravolta123 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 19:03Jel ko uspio to provjerit da nije foto montaza ???obrijanopile je napisao/la: ↑07 avg 2025, 19:00Danac je rekao da se Zekic vraća, možda su izgradili situaciju. Sto bi samo zbog Ljajić pravili vanredni press

Ma brate hvala tebi ali ne mogu ovih plavih sto od muke prave nove profile nek popiju po jednu tabletu za proliv da se ne useru gdje u gradu na kafi od mukeSineTalexy je napisao/la: ↑07 avg 2025, 18:15Plaćam ti pivu, sok, kafu sta god hoćešHaksss je napisao/la: ↑07 avg 2025, 16:02Ali je objavio dva nova i bolja gdje je stavio svi na KosevoSineTalexy je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:01Ademov kum izbrisao storye na od sinoć dok su bili na putu za Sarajevo i onaj iz restorana u Sarajevu
![]()
-
- Kontakt:
Brate ako misliš na mene da sam plavi prije bi sebi amputirao noge nego bio plav, ako želiš javi se u pp kad hoćeš ide kafa, sok, piva kod masnog prije tekme. A to sto sam novi na forumu istina je nisam aktivan redovno jer ne mogu da se raspravljam sa ljudima bespotrebno samo ponekad nešto prokomentsrisemHaksss je napisao/la: ↑07 avg 2025, 19:05Ma brate hvala tebi ali ne mogu ovih plavih sto od muke prave nove profile nek popiju po jednu tabletu za proliv da se ne useru gdje u gradu na kafi od muke
-
- Kontakt:
Ovo sam i ja čuo isto danas, i nešto me vjerujem, al na hajr.obrijanopile je napisao/la: ↑07 avg 2025, 19:00Danac je rekao da se Zekic vraća, možda su izgradili situaciju. Sto bi samo zbog Ljajić pravili vanredni press
Možda pravo i Aylu nabije u 3 lijepe.

- MokraKifla
- Kontakt:
Ima li se gdje gledati pressica?
Ma ko god da dođe za trenera, samo da ne filozofira neće biti problema. Sa ovim igračima ne možeš fuliti, samo im ne mjenjat pozicije i to je to. Kod ZZ kreneš na beku, pa ma krilo pa u napad. Ja to još nigdje vidio nisam. To zamjeram ZZ i glupe izmjene.
Najbolji bi bio ovaj Ivanković da se uzme. Ozbiljan trener i kod onakog šiljenja za Borac tako je brutalno vodio ekipu i uzeo titulu. Sa njim bi bilo top, ovo oživljavanje starih veza mi je gubljenje vremena.
Najbolji bi bio ovaj Ivanković da se uzme. Ozbiljan trener i kod onakog šiljenja za Borac tako je brutalno vodio ekipu i uzeo titulu. Sa njim bi bilo top, ovo oživljavanje starih veza mi je gubljenje vremena.
Nije Ivanković riješenje, ono što radi kod njih ne radi kod nas, oni su ozbiljniji klub gdje sav pritisak nije na treneru kao kod nas, treba nam neko jače imemacahz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 19:26Ma ko god da dođe za trenera, samo da ne filozofira neće biti problema. Sa ovim igračima ne možeš fuliti, samo im ne mjenjat pozicije i to je to. Kod ZZ kreneš na beku, pa ma krilo pa u napad. Ja to još nigdje vidio nisam. To zamjeram ZZ i glupe izmjene.
-
- Kontakt:

Sta ja znam ne vjerujem ovih dana nicemu brate ako razumijesVarijantas8 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 19:04Pa što bi Danca ubacilijohntravolta123 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 19:03Jel ko uspio to provjerit da nije foto montaza ???obrijanopile je napisao/la: ↑07 avg 2025, 19:00Danac je rekao da se Zekic vraća, možda su izgradili situaciju. Sto bi samo zbog Ljajić pravili vanredni press![]()

Svi neke informacije imaju i svasta pisu
100% provjereno; Zekic se vratio
Evo sat vremena pred press, ima li gdje objavljem sastav pressice 
- Varijantas8
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vjerovatno ce biti uzivo na zvanicnoj YouTube stranici.
macahz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 19:26Ma ko god da dođe za trenera, samo da ne filozofira neće biti problema. Sa ovim igračima ne možeš fuliti, samo im ne mjenjat pozicije i to je to. Kod ZZ kreneš na beku, pa ma krilo pa u napad. Ja to još nigdje vidio nisam. To zamjeram ZZ i glupe izmjene.

Zekic je za sve trenere u plBiH Guardiola licno. On bi sa Zrinjskim ubjedljivo osvojio ligu. Sudjenje plus manji pritisak.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Arhitekt, bvsic, casual033, Dave, Hajdeee, HordasDolacMalta, JavierBosnia, Lecler, Maestro^^, mire971 i 119 gostiju.