FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ipak pressica u 20:30
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 07 avg 2025, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ovaj vanredni press je za Ljajića? Ništa trener?
Jel pressica samo za Ljajića ili i predstavljanje novog trenera
Imamo mi igrace, ali nemamo tim. Igrač daje gol a tim pobjeđuje.Posejdon je napisao/la: ↑07 avg 2025, 18:20Realno, da imamo zdravog Gojkovica mogli bi igrati i sa 4 nazad, ovako smo nekako primorani sa 3, mada nije da ne funkcionise, lijep smo fudbal igrali kod Zorana. Po meni ovoj ekipi jos nedostaje desni wing bek i krilo/napadac koji igra lijevim nogom, sve ostalo imamo.
Zato od svega pod MORANJE je da se dovede kvalitetan trener i strucni stab koji ce sve ovo uklopiti da bude cjelina - tim.
Dzaba ti Guli i Kjeremeh kad su u odlucujucim momentima sebicni. A ekstra igraci, sjebes sve … umjesto da zabijes poljacima 5 ti das 2 i primiš kitu na kraju. Zato i ispadamo , nemamo tim
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Naprijed jako SaraJvo!
Ja ne bih imao nista protiv da angazujemo Maria Ivankovica. Prosle sezone je uspio osvojiti ligu sa Zrinjskim iako navijaci Zrinjskog nisu zadovoljni politikom predsjednika Šulente gdje su se na kraju kola slomila na Ivankovicu. A gotovo sam siguran da ce i oni nakon mjesec dana pisati vrati Ivankovica umjesto Štimca. Prosle sezone Zrinjski je odigrao brutalan fudbal na jesen sa njim + po pojacanjima ovog ljeta ocigledno nesto ne stima ni u Zrinjskom. Realan trener za dovesti a 100% je kvalitetan. Ne moramo uvijek teziti nekom zvucnom imenu.
Ide presica veceras.
Mirvicu ce biti postavljeno pitanje o Zekicu, na sto ce on odgovoriti "O Zekicu, e prekidam post..."
Mirvicu ce biti postavljeno pitanje o Zekicu, na sto ce on odgovoriti "O Zekicu, e prekidam post..."
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
sretno ademe sine! da prepisas ovu nejac u BiH...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Maroon1946
- Kontakt:
Ili ako mu budu postavili pitanje oko brata i moguceg ulaska u manji klub hahahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Mirvic sam na pressu
Banana ga pita ko to dolazi u Sarajevo
On govori Adem, Adem se zove dobro se sjecam
BegovicRamiz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 18:50Mirvic sam na pressu
I da su mu rekli da ne smije u na’ke jabuke
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Hajde Duska najavi da nas preuzimaju Husref ili Faruk da odahnemo svi na forumu 

You are someone else I am still right here
K'o da je iko ikad na našem pressu postavio iole teško pitanje... 

-
- Kontakt:
keli je napisao/la: ↑07 avg 2025, 18:29Ja ne bih imao nista protiv da angazujemo Maria Ivankovica. Prosle sezone je uspio osvojiti ligu sa Zrinjskim iako navijaci Zrinjskog nisu zadovoljni politikom predsjednika Šulente gdje su se na kraju kola slomila na Ivankovicu. A gotovo sam siguran da ce i oni nakon mjesec dana pisati vrati Ivankovica umjesto Štimca. Prosle sezone Zrinjski je odigrao brutalan fudbal na jesen sa njim + po pojacanjima ovog ljeta ocigledno nesto ne stima ni u Zrinjskom. Realan trener za dovesti a 100% je kvalitetan. Ne moramo uvijek teziti nekom zvucnom imenu.

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ništa se još ne zna za trenera. Kontaktiran je Husref… ali vjerovatno jedan od vise njih koji su kontaktirani… i prošli put je bio dogovoreno skoro i dodje Zekic…
Po meni je Husref i ok al ništa bez Ćosića kao pomoćnika realno…
Po meni je Husref i ok al ništa bez Ćosića kao pomoćnika realno…