FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja imam info da je Faruk Hadžibegić obavio razgovore još jučer, ponavljam obavio razgovor, da me ne napadaju odmah, obavit će se razgovor sa još kandidata, valjda izdobri. Faruk je jedna od najgorih opcija svakako.
Are you not entertained ?!
Velike su šanse da Renan ide u Velež.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Hošić vodi klub u Doboju
-
- Kontakt:
Radije bi dao Samiri Hurem da nas vodi a i realno bolji je ona strucnjak.
Evo Ljajic se oprostio od N.P.
zar nije rukfas rekao da ga sahrane u bordo dresu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Po meni trenutno najjaci sastav, fali povrijedjeni Mamas, Gojkovic. Kyeremeh, Oliveira, Jovic, Paskalev klupa, tek oporavljeni Djordjevic, mislim prestrasna ekipa.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Niko nema prave informacije sve nagadjanja i iz supljeg u prazno.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 avg 2025, 18:11Ma bomba u svlacionici, hajd ga znaj kako ce musija reagovati na njegovu platu.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ovo i jeste najjaci sastav.
Ispostovano u-21 pravilo, Guli je tu ali ne vjerujem da ce dugo ostati, tako da Renan može uskočiti, ja bi mu dao još šansi sad ima Adema da ga hrani.
Dodatno na svakoj poziciji imaš još po jednu alternativu minimalno vrhunskog kvaliteta.
Ako ovaj tim ne može ispišati ligu, nek se kolektivno pokupe i da nastavimo ko Partizan sa omladincima.
Zadnja izmjena: _weella_, dana/u 07 avg 2025, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
- Kontakt:
Plaćam ti pivu, sok, kafu sta god hoćešHaksss je napisao/la: ↑07 avg 2025, 16:02Ali je objavio dva nova i bolja gdje je stavio svi na KosevoSineTalexy je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:01Ademov kum izbrisao storye na od sinoć dok su bili na putu za Sarajevo i onaj iz restorana u Sarajevu
![]()
Najbolje opcije
Darko Milanić
Žarko Lazetić
Zoran Zeljković
Ivaylo Petev
Krunoslav Rendulić
Očajne opcije
Hadžibegić
Jusufbegović
Nalić
Darko Milanić
Žarko Lazetić
Zoran Zeljković
Ivaylo Petev
Krunoslav Rendulić
Očajne opcije
Hadžibegić
Jusufbegović
Nalić
Samo nas yebe sad sto imamo viska stranaca, Kyeremeh, Gulisa, Jatta i Oliveira. Oliveira je pokazao da zna, ona peta za Kyemreha ga prvi gol, fantazija al eto, vidjet cemo._weella_ je napisao/la: ↑07 avg 2025, 18:14Ovo i jeste najjaci sastav.
Ispostovano u-21 pravilo, Guli je tu ali ne vjerujem da ce dugo ostati, tako da Renan može uskočiti, ja bi mu dao još šansi sad ima Adema da ga hrani.
Dodatno na svakoj poziciji imaš još po jednu alternativu minimalno vrhunskog kvaliteta.
Ako ovaj tim ne može ispišati ligu, nek se kolektivno pokupe i da nastavimo ko Partizan sa omladincima.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Boze kakva ekipa.
U 20:30 press, piše na klixu.
Realno, da imamo zdravog Gojkovica mogli bi igrati i sa 4 nazad, ovako smo nekako primorani sa 3, mada nije da ne funkcionise, lijep smo fudbal igrali kod Zorana. Po meni ovoj ekipi jos nedostaje desni wing bek i krilo/napadac koji igra lijevim nogom, sve ostalo imamo.
Are you not entertained ?!
Ipak pressica u 20:30
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 07 avg 2025, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: bvsic, gh0stHZ, Hajdeee, jurisicduska, ledesma, macahz, nedimmmm1337, Pena, riki46 i 85 gostiju.