Sličan background su imali Morecambe i Brescia, pa evo ugasili se. A klubovi su sa stogodišnjom tradicijom, Morecambe osnovan 1920., Brescia 1911.Pact1921 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 16:08Evo ja imam iskreno nepopularno misljenje za ovaj forum kao i vecina ljudi sa kojim ja idem svake sedmice na utakmicu . Ja bi radije da se mi ugasimo kao klub ali da znamo da smo klub radnicke klase protiv ratova , rezima i partija. Ako dodje taj neki drugi mirvic meni vise nece biti taj moj klub u kojim sam se zaljubio i uz koji sam odrastao . Bit cemo isto kao i pitari nisu mogli pa ih privatizovali , naravno zakonski tehnicki nisu ali u praksi jesu . Pa mi ako bog da kad osvojimo opet tu titulu a nismo je osvojili evo od 2013 pa bit ce prelijepa stvar jer ce biti osvojena uz pomoc navijaca i radnicke klase koja svaku utakmicu dolazi i uclanjuje i kupuje stvari i podrzava gdje god moze , a ne zbog tamo nakog sto niti je kad dosao na utakmicu ni na jug ni nigdje i hoce da ulozi pare kako bi imao sebi profita.
Ja imam istu filozofiju, volim Želju jer je radnički klub, kontra režima i partija, klub raje i običnih ljudi, ali upravo zato što volim ovaj klub ne želim da doživi sudbinu Brescie ili Čelika kod nas, i upravo zato što volim klub podržavam investitora. Sve drugo nam je potencijalno gašenje zbog dugova i gubitak licence kroz narednu deceniju.
P. S. A da ne govorim da su nam kone toliko odmakle da ovi stranci što treba da im potpišu za B team, da bi hladno kod nas bili standardni prvotimci.