To bi bila pobjeda zlata vrijedna, ne sto je ZZ najbolji, nego sto bi FKS imao ozbiljnog trenera bar 1,5 sezona, ako ne 2 sezone.
Bojim se da za to nema ni promil sanse. Otisao je , vozdra i sretno nam, a i ZZ dobro zdravlje i uspjeh u profesiji, samo da gubi u
event.susretu sa FKS.
Šansa za takvo nešto je manja od 1%, obzirom na sve informacije koje imam, ali čovjek se može samo nadati. Em je vrhunski taktičar, motivator, gospodin, em bismo napokon imali kontinuitet.
Ko kaže da Ismir nije otišao po Adema umjesto Gulija da udovolji ZZ da bi ga vratio?
Fakat ovdje nisu čiste stvari, možda je sve marketing nakon one dvije utakmice. Jel Zekić gdje gostovao nakon raskida? Krle isto nije davao izjave, sve ovo nekako po portalima. Mutna rabota, pa hajde.
Ovoliko o Petevu.
A Husref kojega volim i postujem,je prestar i prebolestan za ova sranja. Ne treba njemu to. Nadam se da nece htjeti. Prvenstveno zbog njega a i zbog nas.
A de mi reci ko je tvoj izbor ? Vidim da si svakoga iskomentiro negativno. Zivog me interesuje sta je tvoj prijedlog, ozbiljno pitam ne zezam se
Nikad ja nikoga ne kritikujem. Kritikujem rezultate ,rad i ponasanje. Koga god Mirvic i Krle dovedu,ja cu u potpunosti stati iza njega. Stao sam i iza Skijaša Rožmana kad je dosao i bio uz njega dok se nije vidjelo da ne zna. Kad je upropastio najboljeg igraca lige Ziljkica i kao kap koja je prelila casu,kada ga je Vlado Jagodic sa 3x jeftinijom ekipom pomeo u Doboju.
Stao sam i za Zekica,dok nije proslo 7-8 mjeseci ,dok nije sa svojim experimentima pretjerao. Pokazao neznanje i kukavicluk. Kap koja je prelila casu je bio najsramniji poraz FKS od osnivanja protiv Sirokog na Kosevu. Da ga se onda otjeralo ne bi nam priredio jos ponizenja,kao Craiova i Radnik.
Ovo za Peteva sam postavio,jer je simpa a covjek nije kandidat uopste ,ima prejak ugovor kod Arapa. A Husref je zavrsio sa trenerskim poslom. To je star i bolestan covjek.
Nasao sam na jednoj stranici ko se sve pominje :
Zlatan Nalic
Vedad Ibiševic ??
Ilijan Ilijev
Adrijan Mutu
Silvio Cabraja
Mislav Karoglan
Krunoslav Rendulic
Vladimir Jankovic
Milos Kruscic
Nebojsa Vignjevic
Meni licno nije bitno ko ce,samo neka nije 'moderan' i neka ne prica puno i lijepo.
Fakat ovdje nisu čiste stvari, možda je sve marketing nakon one dvije utakmice. Jel Zekić gdje gostovao nakon raskida? Krle isto nije davao izjave, sve ovo nekako po portalima. Mutna rabota, pa hajde.
Previse bi neozbiljno bilo jer je zvanicno objavljeno da je raskid. A sto se tice Ljajica to je gotovo kum se opet navio sa storijima
Ja ne shvatam, jedino ako Mirvić kara svaku od njih, pa ono tu su da mu titraju damu, koja je svrha njih, zašto se na te i takve "banalne" pozicije ne dovedu ljudi koji vole klub, ima ljudi haman džaba bi radili, a sigurno kvalitetnije.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Lijepo je mastati ali malo realnosti. Dao izjavu odmah za germanijak, oprostio se od igraca, klub objavio zvanicni raskid, licitira se imenima i sad ce kao ostati? Nema sanse.
Jeste li realni da ocekujete neke izjave, podcaste, intervjue a covjek otisao prije dan. Pun mu k svega sigurno ce trcati podcast da snimi