Brate to je Krste izjavio neka 24 sata prije ostavke ako ne i manje. Jedino ako mislis na njega pod tim insajder.Maroon1946 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 13:51Da li ljudi i dalje vjeruju da ovdje ima nekih insajdera, covjek prije neki dan pise da Zekic ima bezuslovnu podrsku i da ostaje 100% sutradan Zekic odlazi. Tek kad bude nesto zvanicno vjerujem.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Šta je tu nejasno, klub dao podršku Zoranu, Zoran podnio ostavku. Nisu mu oni dali otkaz hahaMaroon1946 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 13:51Da li ljudi i dalje vjeruju da ovdje ima nekih insajdera, covjek prije neki dan pise da Zekic ima bezuslovnu podrsku i da ostaje 100% sutradan Zekic odlazi. Tek kad bude nesto zvanicno vjerujem.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
pa pisali su da nisu u dobrim odnosima
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Ne znam za vas ali ja sve teže podnosim ovu neizvjesnot, osjedio sam od jučer, gdje je sad junioR
- napoleon72
- Kontakt:
Zato sto nisu u dobrim odnosima vec godinama. Ako Sanin Mirvic udje u Zelju, to ce bit samo nadyebavanje dva brata, ciji je veci. Sto moze bit dobra stvar, jer ce Shreka natjerat valjda da jos vise ulaze. Al moze bit i losa jer ako oni ubodu sa ljudima u klubu, uzet ce 10 titula u nizu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ne znam fakat, znam samo ko neće

U 21:05 slijece let iz Rijada... ko bi to mogao biti?
-
- Kontakt:
Teško da bi on tamo bolje "ubo", kod njih su gore taldžije nego kod nas. A zamisli kakav javašluk bi nastao da imaju bar upola ko mi.napoleon72 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 13:59Zato sto nisu u dobrim odnosima vec godinama. Ako Sanin Mirvic udje u Zelju, to ce bit samo nadyebavanje dva brata, ciji je veci. Sto moze bit dobra stvar, jer ce Shreka natjerat valjda da jos vise ulaze. Al moze bit i losa jer ako oni ubodu sa ljudima u klubu, uzet ce 10 titula u nizu.
Musemić nije prihvatio da bude trener.
-
- Kontakt:
Sto se Adema tice imam mnogo raje iz Pazara i koji su bliski TS i Extremima i svi se oprastaju od Adema na fb i u komentarima pisu da ide nama ... nesto mi cudno da se sta odjednom okrenulo ...
Ovoliko o Petevu.

A Husref kojega volim i postujem,je prestar i prebolestan za ova sranja. Ne treba njemu to. Nadam se da nece htjeti. Prvenstveno zbog njega a i zbog nas.
Ne znam kakvi su odnosi izmedju njih dvojice, ali realno to je razuman potez. Moze uloziti u njih, ali isto tako i vrlo lako izvuci pare preko imovine. Uvali se dobro sa pozajmicama, ovi nemaju vratiti, on kaze dajte mi pomocni teren. I to proda onoj gradjevinskoj mafiji i opet na konju, ili s njima u tal. Jbg takva je imovina, belaj imati, belaj nemati.napoleon72 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 13:59Zato sto nisu u dobrim odnosima vec godinama. Ako Sanin Mirvic udje u Zelju, to ce bit samo nadyebavanje dva brata, ciji je veci. Sto moze bit dobra stvar, jer ce Shreka natjerat valjda da jos vise ulaze. Al moze bit i losa jer ako oni ubodu sa ljudima u klubu, uzet ce 10 titula u nizu.
Nisam znao da nisu dobri. Ako nisu to jest nadyebavanje ciji je veci ali ako jesu onda smo mi i zeljo...vrijeme ce pokazati o cemu se radi.boki86 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 14:10Ne znam kakvi su odnosi izmedju njih dvojice, ali realno to je razuman potez. Moze uloziti u njih, ali isto tako i vrlo lako izvuci pare preko imovine. Uvali se dobro sa pozajmicama, ovi nemaju vratiti, on kaze dajte mi pomocni teren. I to proda onoj gradjevinskoj mafiji i opet na konju, ili s njima u tal. Jbg takva je imovina, belaj imati, belaj nemati.napoleon72 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 13:59Zato sto nisu u dobrim odnosima vec godinama. Ako Sanin Mirvic udje u Zelju, to ce bit samo nadyebavanje dva brata, ciji je veci. Sto moze bit dobra stvar, jer ce Shreka natjerat valjda da jos vise ulaze. Al moze bit i losa jer ako oni ubodu sa ljudima u klubu, uzet ce 10 titula u nizu.
-
- Kontakt:
A de mi reci ko je tvoj izbor ? Vidim da si svakoga iskomentiro negativno. Zivog me interesuje sta je tvoj prijedlog, ozbiljno pitam ne zezam se
Ne pričaju oni i idu jedan drugom u kontru
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Izvini sta si ti rekao? Mislim na ovog sto je napisao Ljajic je u Pazaru. Mislim mogao je/si stavit dobio sam inf.od bliskog pri, ili novinara... to kazem,ne moras reci imenom i prezimenom.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Isto mislim. Bojim se da rezultatskog napretka nema dokle god trener (ma ko bio, a ZZ jeste dobar trener, sa puno pehova u10.Skoro je napisao/la: ↑07 avg 2025, 07:57To zgodan, lijep nema veze ali treba da je elokventan a ne da se češka po glavi i baca imaginarne mrve sa stola ko Mulalić ili da se peči ko Adžem ili da ima poštapalicu kao naš Hus šta je tu je. A to da ništa nije uradio kako treba nije tačno. Kup uzeti Borcu i Zrinjskom na njihovom terenu, Želju razmontirati u tri utakmice i Krajovu na Koševu ne može biti plod slučajnosti.
povredama i osvoji Kup bez najboljeg igraca). Kao induvidua mi nije niko bitan, pa ni ZZ, ali dokle god ne dovedemo trenera
slicnih kvaliteta i pristupa i ne damo mu sansu 2.sezone, mozemo, ali tesko cemo dominirati.
Vrijeme ce pokazati zasto je otisao ili je otjeran radi svojih principa. Sa Ljajicem bi ZZ napravio puno. Bez obzira na sve puna
podrska I. Mirvicu.
Malo me ovo podsjeca na ono kad Mamic otjera tadasnju hrvatsku legendu pok. Ciru Blazevica. Naravno neuporedivo, odnos
je otprilike 1:100 .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, benko21, bhfanatic14, BordoArmy88, enzo1, fera, Hamagara, insimadop, johntravolta123, Kaunas, laznokrilo, mosarajvosa83, N3R3D, napoleon72, Pena, Posejdon, propoklopac, Suki46, Tatamata1946, Vanja8, Zeko87 i 184 gosta.