FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
95
41%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 233

maroon46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la maroon46 » 07 avg 2025, 13:30

21:00h 🛬🛬 :kafa: :kafa:

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 07 avg 2025, 13:30

Za mene licno je ovo sve jedan cirkus🤬
Kada ce se nauciti, da se dozvoli rad i da vremena.
Jer mi niko nemoze rece da vremena nema🤔
A vidi se koliko se ulaze sto znaci da finansije nisu problem.
Taman kada pomislim da sazrijevamo u svim aspektima, mi se vratimo svijetlosnom brzinom u pelene.
Izgelda da je cilj mijenjati trenera svake dvije godine, taman se zvao i Jurgen Klop.
Previlik cirkus i uzburkana situacija u klubu ne donosi stabilitet.
Nego nas vraca na pocetak, i tu smo sada opet.

Sretno do boljih vremena i ozbiljnijeg pristupa velikom Klubu ❤️😥 jer je pocelo vec davno da utice na moje zdravlje!

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 07 avg 2025, 13:35

Trebali smo Brunu Petkovica uzeti prije nego sto je otisao u Tursku, prije bih njega nego Adema, ali moze i Adem sad

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 07 avg 2025, 13:36

maroon46 je napisao/la:
07 avg 2025, 13:30
U koliko kreće avion? :tralala:
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 07 avg 2025, 13:36

Ne vejerujem da je propalo oko Adema al ako je propalo to ce biti takav cirkus i nevidjena sramota.
Objavili svi zivi portali sa Ex Yu prostora i da na kraju propadne.
Opet kazem siguran sam da nije propalo i da bar tu sramotu Mirvic ne bi sebi priredio.

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 07 avg 2025, 13:36

Zagor je napisao/la:
07 avg 2025, 13:26
Molim ko ubuduce da neki info.nek prilozi k tome neki dokaz (link, story, reko mi novinar nec ga imenovat...) a ne ovaj tu, nije proso ljekarski itd itd
i sta sad treba da izofiram covjeka koji mi se povjerio sa informacijom da izgubi posao ili konekcije sa klubom?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 07 avg 2025, 13:36

Husref jeste kontaktiran a da li ce nas preuzeti to se mislim ne zna jos uvijek. Vjerujem da nije jedini u opticaju.

Ja ne mogu nista pricati protiv Husrefa. Volim ga i postujem, a mislim da svaki navijac mora bar postovati najtrofejnijeg trenera kakav god bio.

Na ovu ekipu ipak ne bi volio da dodje ni zbog nas ni zbog njeg. Puno je tu stranaca i modernih igraca pa i momaka koji su vani karijere pravili i navikli na malo drugacije metode rada.

Ne znam koliko on moze nama dati u 2025 godini u tim okolnostima. Ova liga sada je nesto drugo u odnosu na njegov zadnji mandat koji je bio prije 5-6 godina (vjecnost u fudbalu) da ne govorim za one prije.

Puno puno vise para je u opticaju, puno bolji igraci su tu. Drugaciji fudbal se igra, 10 klubova, hibridi. Sta god neko mislio nasa liga je napredovala krupnim ogromnim koracima. Pa u nekom Velezu i Zelji koji se grcevito bore za Europu ljudi koji su realno prosjecni igraci imaju plate 10-20 milja maraka a kod nas i do 5 puta vise kao i u Borcu, Zrinjskom to se prije nije moglo zamisliti.

Ako Hus dodje ja cu ga podrzati jer ne mogu drugacije, ali treba odmah prihvatiti da cemo se rastati max nekad iduce godine u ovo doba i to ne na lijep nacin. Mozemo se nadati da ce napraviti neki rezultat kratkorocno i to je sve ali bolje i to nego nikakav rezultat nikad sto je haman pa garant sa bilo kojim drugim trenerom, pa haj sad budi pametan.

Nas problem je nazalost puno komplikovaniji od trenera i igrackog kadra i to je jedina prava istina. Mirvic radi gluposti i okruzen je ljudima koji mu samo klimaju glavom na sve sto i pomisli i bilbordima cestitaju rodjendane. To su sve poltroni i ulizice one zadnje kao i ovi sto mu ga dudlaju po forumu u svakom postu. Meni nije zao njegovih para i ne treba nikome biti daBogda trosio 10x vise, ali ne pomazu ni pare ako mutis i ako ne znas.

Da je Mirvic pametan pozaposljavao bi ljude iz fudbala, pametne i iskusne koji poznaju ovu ligu i podneblje usao u savez i napravio jednu opasnu organizaciju kojoj nista niko ne bi mogao jer to je sa ovim budzetom vise nego izvodivo bez obzira na politiku i ostale stvari, jer para vrti gdje burgija nece. Nazalost on nije previse pametan ili mu ego ne dopusta da progleda oko nekih stvari tako da nam ostaje jedino da uzivamo dok mozemo i cekamo iduci raspad sistema ko god dodje za sefa struke.

enzo1
Kontakt:

Post Postao/la enzo1 » 07 avg 2025, 13:38

napoleon72 je napisao/la:
07 avg 2025, 13:14
enzo1 je napisao/la:
07 avg 2025, 13:06
napoleon72 je napisao/la:
07 avg 2025, 12:56

A dusa draga, milione zaradio al ovdje nikako da ubode pravu osobu, levate ga. Mukica malena. Pa koliko je Ismiru godina, 6? Pa da mu velika djeca izvuku pare za uzinu. Il vjerujes da je covjek koji je zaradio milione inteligencije Dine Mehmeda Mujkica pa da mu neko uvali sliku za 2 milje i folciku za 5? U Americi zaradio pare, gdje se zbog profita od 1% radnik pretvara u tovarno magare. De bolan, ne budi naivan. Cuj Ismir ima najbolje namjere al ga levate. Zna on jako dobro sta radi, i on levati sve oko sebe. Odnosno misli da levati. Konta da moze preveslat navijace s nekim Letermeom, a Aylu sklonit za 2 mjeseca pa je opet vratit da vedri i oblaci klubom.
Nigdje nisam rekao da ima najbolje namjere. Ibraković, Ibričić, Trbić, Rožman i ostali ga nisu izlevatili?
Ne razumijem za Letermea, pa ona nam je i iskopao ove talente na kojima se mogu vratiti pare koje su bačene na gore navedene i njihova pojačanja.
Pa ne moze ni naci iskrenu osobu kad ni on sam nije iskren. Zavadio se s navijacima radi jedne plasticne qravele. Pa je lafo skloni i obeca im kule i gradove, a ona opet glavna. Namece trenerima svoje igrace, dovodi na svoju ruku... on mozda zeli i uspjeh klubu al realno vise koristi klub za vlastitu promociju. Zeli da bude centralna figura i da se prica o njemu. Za svoj rodjendan zakupljuje bilborde po gradu i spiker na stadionu mu javno cestita rodjendan. Obicni egomanijak koji hoda okruzen gorilama ko da je Roman Abramovic.

Ma mislim da je Letermea instalirao bas onda kad je navijacima doslo 5 do 12 da mu javno otkazu podrsku. I zvanicno se Leterme vodi kao generalni direktor a ne SD, tad Ayla navodno odleprsala skroz. U praksi je Leterme SD a Ayla i dalje alfa i omega u klubu. Na to sam mislio.
Druže, ovo je kasični biznis. Vlasnik radi šta hoće i tu je kraj priče. On hoće da zaradi još para i "stekne" neki ugled. Uposlenike također bira jer ih on plaća. Meni su veći problem ovi gore navedeni i slični njima koji su radi vlastitog interesa izlevatili Mirvića i što pare od prodaje igrača trošimo na njihove igrače i raskide ugovora umjesto da dovodimo profesionalne igrače i dajemo im ozbinju lovu a oni to vraćaju na terenu (Ristovski, Gojković, Elezi "Ljaljić")
Ja još uvijek ne razumijem taj famozni problem plastične i šta to on konkretno radi pa nam je toliki trn u oku. Ako skloni nju doći će neko drugi i isto raditi ono što gazda kaže tako da smo na istom.

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 07 avg 2025, 13:39

Kažem opet za mene je Igor Jovićević najbolja slobodna opcija, a na sastanak o treneru bih pozvao Rileta i Renata da kažu svoje mišljenje ljudi su prošli sve i svašta i najbolje znaju ko je kakav od opcija.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 07 avg 2025, 13:41

Nece niko od domacih,sta vam je!?!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

SilaMoc1946

Post Postao/la SilaMoc1946 » 07 avg 2025, 13:42

maroon46 je napisao/la:
07 avg 2025, 13:30
neki slijece bezbeli :D
Sarajevo ljubavi moja 1946

samoFKS
Kontakt:

Post Postao/la samoFKS » 07 avg 2025, 13:45

Hordas1990 je napisao/la:
07 avg 2025, 13:36
Husref jeste kontaktiran a da li ce nas preuzeti to se mislim ne zna jos uvijek. Vjerujem da nije jedini u opticaju.

Ja ne mogu nista pricati protiv Husrefa. Volim ga i postujem, a mislim da svaki navijac mora bar postovati najtrofejnijeg trenera kakav god bio.

Na ovu ekipu ipak ne bi volio da dodje ni zbog nas ni zbog njeg. Puno je tu stranaca i modernih igraca pa i momaka koji su vani karijere pravili i navikli na malo drugacije metode rada.

Ne znam koliko on moze nama dati u 2025 godini u tim okolnostima. Ova liga sada je nesto drugo u odnosu na njegov zadnji mandat koji je bio prije 5-6 godina (vjecnost u fudbalu) da ne govorim za one prije.

Puno puno vise para je u opticaju, puno bolji igraci su tu. Drugaciji fudbal se igra, 10 klubova, hibridi. Sta god neko mislio nasa liga je napredovala krupnim ogromnim koracima. Pa u nekom Velezu i Zelji koji se grcevito bore za Europu ljudi koji su realno prosjecni igraci imaju plate 10-20 milja maraka a kod nas i do 5 puta vise kao i u Borcu, Zrinjskom to se prije nije moglo zamisliti.

Ako Hus dodje ja cu ga podrzati jer ne mogu drugacije, ali treba odmah prihvatiti da cemo se rastati max nekad iduce godine u ovo doba i to ne na lijep nacin. Mozemo se nadati da ce napraviti neki rezultat kratkorocno i to je sve ali bolje i to nego nikakav rezultat nikad sto je haman pa garant sa bilo kojim drugim trenerom, pa haj sad budi pametan.

Nas problem je nazalost puno komplikovaniji od trenera i igrackog kadra i to je jedina prava istina. Mirvic radi gluposti i okruzen je ljudima koji mu samo klimaju glavom na sve sto i pomisli i bilbordima cestitaju rodjendane. To su sve poltroni i ulizice one zadnje kao i ovi sto mu ga dudlaju po forumu u svakom postu. Meni nije zao njegovih para i ne treba nikome biti daBogda trosio 10x vise, ali ne pomazu ni pare ako mutis i ako ne znas.

Da je Mirvic pametan pozaposljavao bi ljude iz fudbala, pametne i iskusne koji poznaju ovu ligu i podneblje usao u savez i napravio jednu opasnu organizaciju kojoj nista niko ne bi mogao jer to je sa ovim budzetom vise nego izvodivo bez obzira na politiku i ostale stvari, jer para vrti gdje burgija nece. Nazalost on nije previse pametan ili mu ego ne dopusta da progleda oko nekih stvari tako da nam ostaje jedino da uzivamo dok mozemo i cekamo iduci raspad sistema ko god dodje za sefa struke.
Prvi tvoj post da se slazem od A do Z

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 07 avg 2025, 13:46

Trener će ipak biti neko drugi :mrgreen:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 07 avg 2025, 13:48

Mokes je napisao/la:
07 avg 2025, 13:15
11 godina od Atromitosa. Kakvo je tad hajcanje bilo I kakva smo ocekivanja imali, na kraju malo toga ostvareno. :(
Avionom do Banjaluke i 1:3 onda...
Tacno sam zeljan takvih uspjeha i rezultata

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 07 avg 2025, 13:48

Jwste li vidjeli članak na klixu o mogucem ulaganju ismirovog brata u želju? Ako je to istina onda nesto strašno strašno smrdi.

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 07 avg 2025, 13:51

Da li ljudi i dalje vjeruju da ovdje ima nekih insajdera, covjek prije neki dan pise da Zekic ima bezuslovnu podrsku i da ostaje 100% sutradan Zekic odlazi. Tek kad bude nesto zvanicno vjerujem.

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 07 avg 2025, 13:51

Oikamid je napisao/la:
07 avg 2025, 13:46
Znaci nista od Husrefa?
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 07 avg 2025, 13:54

Odbio je ponudu. Tako je vjerovatno najbolje za sve, a pogotovo za njega.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 07 avg 2025, 13:54

ŠTA_JE je napisao/la:
07 avg 2025, 13:48
Jwste li vidjeli članak na klixu o mogucem ulaganju ismirovog brata u želju? Ako je to istina onda nesto strašno strašno smrdi.
zasto
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 avg 2025, 13:54

Oikamid je napisao/la:
07 avg 2025, 13:46
:opaopa: :opaopa:
Ima li taj neko bar inicijale :D ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Google Adsense [Bot], hazarder, HyperOS, insimadop, keli, makron, mire971, mnon46, N3R3D, OzmoodPinglewood, propoklopac, Proximic, relativizam, rimljanin90, Rodman, samoFKS, skoJaa i 153 gosta.