Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
i sta sad treba da izofiram covjeka koji mi se povjerio sa informacijom da izgubi posao ili konekcije sa klubom?
Druže, ovo je kasični biznis. Vlasnik radi šta hoće i tu je kraj priče. On hoće da zaradi još para i "stekne" neki ugled. Uposlenike također bira jer ih on plaća. Meni su veći problem ovi gore navedeni i slični njima koji su radi vlastitog interesa izlevatili Mirvića i što pare od prodaje igrača trošimo na njihove igrače i raskide ugovora umjesto da dovodimo profesionalne igrače i dajemo im ozbinju lovu a oni to vraćaju na terenu (Ristovski, Gojković, Elezi "Ljaljić")napoleon72 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 13:14Pa ne moze ni naci iskrenu osobu kad ni on sam nije iskren. Zavadio se s navijacima radi jedne plasticne qravele. Pa je lafo skloni i obeca im kule i gradove, a ona opet glavna. Namece trenerima svoje igrace, dovodi na svoju ruku... on mozda zeli i uspjeh klubu al realno vise koristi klub za vlastitu promociju. Zeli da bude centralna figura i da se prica o njemu. Za svoj rodjendan zakupljuje bilborde po gradu i spiker na stadionu mu javno cestita rodjendan. Obicni egomanijak koji hoda okruzen gorilama ko da je Roman Abramovic.enzo1 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 13:06Nigdje nisam rekao da ima najbolje namjere. Ibraković, Ibričić, Trbić, Rožman i ostali ga nisu izlevatili?napoleon72 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:56
A dusa draga, milione zaradio al ovdje nikako da ubode pravu osobu, levate ga. Mukica malena. Pa koliko je Ismiru godina, 6? Pa da mu velika djeca izvuku pare za uzinu. Il vjerujes da je covjek koji je zaradio milione inteligencije Dine Mehmeda Mujkica pa da mu neko uvali sliku za 2 milje i folciku za 5? U Americi zaradio pare, gdje se zbog profita od 1% radnik pretvara u tovarno magare. De bolan, ne budi naivan. Cuj Ismir ima najbolje namjere al ga levate. Zna on jako dobro sta radi, i on levati sve oko sebe. Odnosno misli da levati. Konta da moze preveslat navijace s nekim Letermeom, a Aylu sklonit za 2 mjeseca pa je opet vratit da vedri i oblaci klubom.
Ne razumijem za Letermea, pa ona nam je i iskopao ove talente na kojima se mogu vratiti pare koje su bačene na gore navedene i njihova pojačanja.
Ma mislim da je Letermea instalirao bas onda kad je navijacima doslo 5 do 12 da mu javno otkazu podrsku. I zvanicno se Leterme vodi kao generalni direktor a ne SD, tad Ayla navodno odleprsala skroz. U praksi je Leterme SD a Ayla i dalje alfa i omega u klubu. Na to sam mislio.
Prvi tvoj post da se slazem od A do ZHordas1990 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 13:36Husref jeste kontaktiran a da li ce nas preuzeti to se mislim ne zna jos uvijek. Vjerujem da nije jedini u opticaju.
Ja ne mogu nista pricati protiv Husrefa. Volim ga i postujem, a mislim da svaki navijac mora bar postovati najtrofejnijeg trenera kakav god bio.
Na ovu ekipu ipak ne bi volio da dodje ni zbog nas ni zbog njeg. Puno je tu stranaca i modernih igraca pa i momaka koji su vani karijere pravili i navikli na malo drugacije metode rada.
Ne znam koliko on moze nama dati u 2025 godini u tim okolnostima. Ova liga sada je nesto drugo u odnosu na njegov zadnji mandat koji je bio prije 5-6 godina (vjecnost u fudbalu) da ne govorim za one prije.
Puno puno vise para je u opticaju, puno bolji igraci su tu. Drugaciji fudbal se igra, 10 klubova, hibridi. Sta god neko mislio nasa liga je napredovala krupnim ogromnim koracima. Pa u nekom Velezu i Zelji koji se grcevito bore za Europu ljudi koji su realno prosjecni igraci imaju plate 10-20 milja maraka a kod nas i do 5 puta vise kao i u Borcu, Zrinjskom to se prije nije moglo zamisliti.
Ako Hus dodje ja cu ga podrzati jer ne mogu drugacije, ali treba odmah prihvatiti da cemo se rastati max nekad iduce godine u ovo doba i to ne na lijep nacin. Mozemo se nadati da ce napraviti neki rezultat kratkorocno i to je sve ali bolje i to nego nikakav rezultat nikad sto je haman pa garant sa bilo kojim drugim trenerom, pa haj sad budi pametan.
Nas problem je nazalost puno komplikovaniji od trenera i igrackog kadra i to je jedina prava istina. Mirvic radi gluposti i okruzen je ljudima koji mu samo klimaju glavom na sve sto i pomisli i bilbordima cestitaju rodjendane. To su sve poltroni i ulizice one zadnje kao i ovi sto mu ga dudlaju po forumu u svakom postu. Meni nije zao njegovih para i ne treba nikome biti daBogda trosio 10x vise, ali ne pomazu ni pare ako mutis i ako ne znas.
Da je Mirvic pametan pozaposljavao bi ljude iz fudbala, pametne i iskusne koji poznaju ovu ligu i podneblje usao u savez i napravio jednu opasnu organizaciju kojoj nista niko ne bi mogao jer to je sa ovim budzetom vise nego izvodivo bez obzira na politiku i ostale stvari, jer para vrti gdje burgija nece. Nazalost on nije previse pametan ili mu ego ne dopusta da progleda oko nekih stvari tako da nam ostaje jedino da uzivamo dok mozemo i cekamo iduci raspad sistema ko god dodje za sefa struke.
zasto
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, alacious, Arhitekt, belosevic23, bhfanatic14, boki86, casual033, ErosViverosViv, Ferroviere1987, Hajdeee, HordasFks, HyperOS, Imamkarbarum, insimadop, James1987, Kaunas, keli, mercurial, mnon46, N3R3D, nedimmmm1337, perodeformero, Red1946, samoFKS i 226 gostiju.