ABd
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A dusa draga, milione zaradio al ovdje nikako da ubode pravu osobu, levate ga. Mukica malena. Pa koliko je Ismiru godina, 6? Pa da mu velika djeca izvuku pare za uzinu. Il vjerujes da je covjek koji je zaradio milione inteligencije Dine Mehmeda Mujkica pa da mu neko uvali sliku za 2 milje i folciku za 5? U Americi zaradio pare, gdje se zbog profita od 1% radnik pretvara u tovarno magare. De bolan, ne budi naivan. Cuj Ismir ima najbolje namjere al ga levate. Zna on jako dobro sta radi, i on levati sve oko sebe. Odnosno misli da levati. Konta da moze preveslat navijace s nekim Letermeom, a Aylu sklonit za 2 mjeseca pa je opet vratit da vedri i oblaci klubom.enzo1 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:45Fascinantno mi je koliko pljujemo po Mirviću i krivimo ga za sve a realnost je da ga levati ko stigne a on nikako da ubode pravu i iskrenu osobu za saradnju koja ne gleda vlastiti interes već interes FKS. (90% normalnih bi reklo dosta više odo ja dalje al on i dalje gura)
Samo u zadnje 2g izlevatio ga je Ibričić i Rožman (pola ekipe i uposlenika akademije otjerali i doveli svoje), pa je onda došao Zekić i rastjero ono što su ova dvojica prije doveli i na kraju ispali se (za nadat se da je na njegovu štetu i da mu ne trebami isplaćivati nešto).
Sad neko novi da nastavi i rastjera ono što je Zekić doveo....
Izlevatili ga Ibraković i Trbić za savez.... Izlevatili ga "legende kluba" koji su se lafo nešto skupili i hoće da pomognu pa ih nigdje....
Ajla ga levati al očito njemu ona odgovara jer je još nije otjerao..... itd.
P.S. Nisam za njega i smatram da trebamo novog pametnijeg vlasnika al nije uredu da čovjeka toliko pljujemo. Troši svoje ili nečije tuđe pare a mi možemo samo posmatrati i pokrit se ušima kad nemamo nekog "našeg" istinskog navijača FKS ko je voljan uložiti u klub.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Od ovih što su objavili mediji najbolja opcija su Petev, Rendulić i Kruščić. Nipošto Ibiševića da se uči na nama ili Jankovića koji nikakav autoritet nije imao ni u Veležu. Možda bi čak i Mutu bio solidna opcija, lafac je a nama trebaju diktatori
Je li realno da se u 2025 spominje Husref za trenera, nadam se da je šuplja.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Baš me zanima do kojeg nivoa planiraju Ismir i Laterme sa trenerom
Koliko god dio javnosti preferira povratak Dudića, potpuno je jasno da u ovom trenutku za njega nema mjesta u klubu. Zašto? Najmanje su dvije osobe koje ga ne žele: jedna je Krste Velkoski, a druga Ajla Alimanović. Dudić se prilikom preuzimanja ekipe zahvalio makedonskom nogometašu, koji mu je to strašno zamjerio. Sadašnji tehnički direktor Sarajeva, dao je poznatu izjavu:
”Ispostavilo se da je (Feđa Dudić op.a.) najgori trener u historiji Sarajeva i to će ostati upisano, a ja ću ostati kao najtrofejniji igrač, stranac sa najviše golova i ne možemo se ravnati.”
Ajla Alimanović je bivša direktorica i još jedna osoba s kojom Dudić nije mogao pronaći zajednički jezik. Ajla je i dalje u klubu, vrlo utjecajna, osoba od velikog ovjerenja Ismira Mirvića i sasvim sigurno ni ona ne bi bila za to da se Dudić vrati i pokuša ispraviti ono što nije funkcionisalo u prvom njegovom mandatu.
Dudić, tako, otpada sa liste mogućih trenera Sarajeva, a Ismir Mirvić nastavlja analizirati opcije sa svojim saradnicima.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ili Ante Čačić da grmi svlačionica 
-
- Kontakt:
Kako bih volio vidjeti Valdasa Dambrauskasa ovdje...
ili cak Paola Tramezzanija
Cisto iz razloga jer su ovakve vrste pritiska i oscilacija prosli u Hajduku kroz svoje karijere.
Cisto iz razloga jer su ovakve vrste pritiska i oscilacija prosli u Hajduku kroz svoje karijere.
.
Zadnja izmjena: Surreal, dana/u 07 avg 2025, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ljajic se vratio u Pazar
Nemamo bekova za Dambrauskasa, svi ti treneri pate od realizacije jer nece da imaju u ekipi klasicnu 10tku a nasa liga je jos stvorena za takve igrace.ajdohordas je napisao/la: ↑07 avg 2025, 13:02Kako bih volio vidjeti Valdasa Dambrauskasa ovdje...
Gdje je ovo? Ne kontam kako Google ne indeksira dosta stvari koje se kopiraju ovdjeSurreal je napisao/la: ↑07 avg 2025, 13:01Koliko god dio javnosti preferira povratak Dudića, potpuno je jasno da u ovom trenutku za njega nema mjesta u klubu. Zašto? Najmanje su dvije osobe koje ga ne žele: jedna je Krste Velkoski, a druga Ajla Alimanović. Dudić se prilikom preuzimanja ekipe zahvalio makedonskom nogometašu, koji mu je to strašno zamjerio. Sadašnji tehnički direktor Sarajeva, dao je poznatu izjavu:
”Ispostavilo se da je (Feđa Dudić op.a.) najgori trener u historiji Sarajeva i to će ostati upisano, a ja ću ostati kao najtrofejniji igrač, stranac sa najviše golova i ne možemo se ravnati.”
Ajla Alimanović je bivša direktorica i još jedna osoba s kojom Dudić nije mogao pronaći zajednički jezik. Ajla je i dalje u klubu, vrlo utjecajna, osoba od velikog ovjerenja Ismira Mirvića i sasvim sigurno ni ona ne bi bila za to da se Dudić vrati i pokuša ispraviti ono što nije funkcionisalo u prvom njegovom mandatu.
Dudić, tako, otpada sa liste mogućih trenera Sarajeva, a Ismir Mirvić nastavlja analizirati opcije sa svojim saradnicima.

Nigdje nisam rekao da ima najbolje namjere. Ibraković, Ibričić, Trbić, Rožman i ostali ga nisu izlevatili?napoleon72 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:56A dusa draga, milione zaradio al ovdje nikako da ubode pravu osobu, levate ga. Mukica malena. Pa koliko je Ismiru godina, 6? Pa da mu velika djeca izvuku pare za uzinu. Il vjerujes da je covjek koji je zaradio milione inteligencije Dine Mehmeda Mujkica pa da mu neko uvali sliku za 2 milje i folciku za 5? U Americi zaradio pare, gdje se zbog profita od 1% radnik pretvara u tovarno magare. De bolan, ne budi naivan. Cuj Ismir ima najbolje namjere al ga levate. Zna on jako dobro sta radi, i on levati sve oko sebe. Odnosno misli da levati. Konta da moze preveslat navijace s nekim Letermeom, a Aylu sklonit za 2 mjeseca pa je opet vratit da vedri i oblaci klubom.enzo1 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:45Fascinantno mi je koliko pljujemo po Mirviću i krivimo ga za sve a realnost je da ga levati ko stigne a on nikako da ubode pravu i iskrenu osobu za saradnju koja ne gleda vlastiti interes već interes FKS. (90% normalnih bi reklo dosta više odo ja dalje al on i dalje gura)
Samo u zadnje 2g izlevatio ga je Ibričić i Rožman (pola ekipe i uposlenika akademije otjerali i doveli svoje), pa je onda došao Zekić i rastjero ono što su ova dvojica prije doveli i na kraju ispali se (za nadat se da je na njegovu štetu i da mu ne trebami isplaćivati nešto).
Izlevatili ga Ibraković i Trbić za savez.... Izlevatili ga "legende kluba" koji su se lafo nešto skupili i hoće da pomognu pa ih nigdje....
P.S. Nisam za njega i smatram da trebamo novog pametnijeg vlasnika al nije uredu da čovjeka toliko pljujemo. Troši svoje ili nečije tuđe pare a mi možemo samo posmatrati i pokrit se ušima kad nemamo nekog "našeg" istinskog navijača FKS ko je voljan uložiti u klub.
Ne razumijem za Letermea, pa ona nam je i iskopao ove talente na kojima se mogu vratiti pare koje su bačene na gore navedene i njihova pojačanja.
sportskeOikamid je napisao/la: ↑07 avg 2025, 13:06Gdje je ovo? Ne kontam kako Google ne indeksira dosta stvari koje se kopiraju ovdjeSurreal je napisao/la: ↑07 avg 2025, 13:01Koliko god dio javnosti preferira povratak Dudića, potpuno je jasno da u ovom trenutku za njega nema mjesta u klubu. Zašto? Najmanje su dvije osobe koje ga ne žele: jedna je Krste Velkoski, a druga Ajla Alimanović. Dudić se prilikom preuzimanja ekipe zahvalio makedonskom nogometašu, koji mu je to strašno zamjerio. Sadašnji tehnički direktor Sarajeva, dao je poznatu izjavu:
Dudić, tako, otpada sa liste mogućih trenera Sarajeva, a Ismir Mirvić nastavlja analizirati opcije sa svojim saradnicima.![]()
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Jatta-Pjanić
Guliashvili-Ljajić-Pjaca
Seferović
Hajdee babukaaa makar 3/4, na golu niko nek ne brani hahahaha
Guliashvili-Ljajić-Pjaca
Seferović
Hajdee babukaaa makar 3/4, na golu niko nek ne brani hahahaha
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- napoleon72
- Kontakt:
Pa ne moze ni naci iskrenu osobu kad ni on sam nije iskren. Zavadio se s navijacima radi jedne plasticne qravele. Pa je lafo skloni i obeca im kule i gradove, a ona opet glavna. Namece trenerima svoje igrace, dovodi na svoju ruku... on mozda zeli i uspjeh klubu al realno vise koristi klub za vlastitu promociju. Zeli da bude centralna figura i da se prica o njemu. Za svoj rodjendan zakupljuje bilborde po gradu i spiker na stadionu mu javno cestita rodjendan. Obicni egomanijak koji hoda okruzen gorilama ko da je Roman Abramovic.enzo1 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 13:06Nigdje nisam rekao da ima najbolje namjere. Ibraković, Ibričić, Trbić, Rožman i ostali ga nisu izlevatili?napoleon72 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:56A dusa draga, milione zaradio al ovdje nikako da ubode pravu osobu, levate ga. Mukica malena. Pa koliko je Ismiru godina, 6? Pa da mu velika djeca izvuku pare za uzinu. Il vjerujes da je covjek koji je zaradio milione inteligencije Dine Mehmeda Mujkica pa da mu neko uvali sliku za 2 milje i folciku za 5? U Americi zaradio pare, gdje se zbog profita od 1% radnik pretvara u tovarno magare. De bolan, ne budi naivan. Cuj Ismir ima najbolje namjere al ga levate. Zna on jako dobro sta radi, i on levati sve oko sebe. Odnosno misli da levati. Konta da moze preveslat navijace s nekim Letermeom, a Aylu sklonit za 2 mjeseca pa je opet vratit da vedri i oblaci klubom.enzo1 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:45Fascinantno mi je koliko pljujemo po Mirviću i krivimo ga za sve a realnost je da ga levati ko stigne a on nikako da ubode pravu i iskrenu osobu za saradnju koja ne gleda vlastiti interes već interes FKS. (90% normalnih bi reklo dosta više odo ja dalje al on i dalje gura)
Ne razumijem za Letermea, pa ona nam je i iskopao ove talente na kojima se mogu vratiti pare koje su bačene na gore navedene i njihova pojačanja.
Ma mislim da je Letermea instalirao bas onda kad je navijacima doslo 5 do 12 da mu javno otkazu podrsku. I zvanicno se Leterme vodi kao generalni direktor a ne SD, tad Ayla navodno odleprsala skroz. U praksi je Leterme SD a Ayla i dalje alfa i omega u klubu. Na to sam mislio.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
11 godina od Atromitosa. Kakvo je tad hajcanje bilo I kakva smo ocekivanja imali, na kraju malo toga ostvareno. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Molim ko ubuduce da neki info.nek prilozi k tome neki dokaz (link, story, reko mi novinar nec ga imenovat...) a ne ovaj tu, nije proso ljekarski itd itd
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bosnas_, DobojskaSloga, ErosViverosViv, HeavyBassBlues, johntravolta123, Kyle88, Napapijri, Rodman, Tatamata1946 i 72 gosta.