Izgleda da ipak neće potpisati..SineTalexy je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:01Ademov kum izbrisao storye na od sinoć dok su bili na putu za Sarajevo i onaj iz restorana u Sarajevu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nije prošao ljekarski.striktnosarajevski je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:16Izgleda da ipak neće potpisati..SineTalexy je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:01Ademov kum izbrisao storye na od sinoć dok su bili na putu za Sarajevo i onaj iz restorana u Sarajevu

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Moguci pokusaj smirivanja strasti nakon odlaska zekica, i pustanje informacija o basnoslovnoj plati. Nelogicno je bilo da ce nekome dati 100 k mjesecno.striktnosarajevski je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:16Izgleda da ipak neće potpisati..SineTalexy je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:01Ademov kum izbrisao storye na od sinoć dok su bili na putu za Sarajevo i onaj iz restorana u Sarajevu
Zene iz kluba napolje, to treba da nam bude parola.
Ljaljić sutra potpisiva, novi trener Pusin a 3 zene iz kluba dobile nogu.
Zezam se nemam pojma
znal se ko ce nas vodit za vikend.. ko vodi treninge ..
Zezam se nemam pojma

-
- Kontakt:
Je li znate nesto ili zakljucujete da je propao na osnovu toga sto je neko obrisao storije?striktnosarajevski je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:16Izgleda da ipak neće potpisati..SineTalexy je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:01Ademov kum izbrisao storye na od sinoć dok su bili na putu za Sarajevo i onaj iz restorana u Sarajevu
Nije momak sigurno putovao u Sarajevo na cevape.
-
- Kontakt:
OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:21striktnosarajevski je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:16Baš tako. Ne znam koji će nam k... one. Zato ja Mirvića i ne krivim zbog poteza, jedino ga krivim zbog ljudi kojima je okružen i ne zna ih otjerati ili neće.
Nije propao.Hordas1990 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:26Je li znate nesto ili zakljucujete da je propao na osnovu toga sto je neko obrisao storije?striktnosarajevski je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:16Izgleda da ipak neće potpisati..SineTalexy je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:01Ademov kum izbrisao storye na od sinoć dok su bili na putu za Sarajevo i onaj iz restorana u Sarajevu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja mislim da je to gotova stvar, samo se pitam odakle sad ove price. Nije valjda Instagram Story jedini izvor.insimadop je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:27Nije propao.Hordas1990 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:26Je li znate nesto ili zakljucujete da je propao na osnovu toga sto je neko obrisao storije?
Nacugani i nasmrkani bili, nisu znali sta rade. Kad se dozvali, obrisali...SineTalexy je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:01Ademov kum izbrisao storye na od sinoć dok su bili na putu za Sarajevo i onaj iz restorana u Sarajevu
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Nije instagram story. Dobio sam info da je propao. Pa onda haman iz istog izvora da će sutra na ljekarskom biti.Hordas1990 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:29Ja mislim da je to gotova stvar, samo se pitam odakle sad ove price. Nije valjda Instagram Story jedini izvor.insimadop je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:27Nije propao.Hordas1990 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:26
Je li znate nesto ili zakljucujete da je propao na osnovu toga sto je neko obrisao storije?
Mislim da se trenutno ništa u klubu ne zna 100%. NI za njega ni za trenera..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ti si bas ono udav sa svojim neproduktivnim komentarima
Daleko je njegov fudbal bio od fudbala kad smo osvojili duplu krunu.nokee je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:06Praviti ćemo mi Zekića od blata. Ko i Osijek kad ga je otjerao i doveo onog talijana. Najbolji fudbal od svih trenera se igrao pod Zekicem. Izadjes na Grbavicu, znas da ces bolji biti, sve i jedan derbi je zaslužio da uzme. Imali smo par losih utakmica i tjt.
Ali hajde, egocentrik ce sad da izvuče neko ime iz gaća.
ISTINA ZA VEDRANA!
E još nam ti treba da propadne sa Ademom e to bi bio vrhunac
Je li pogrijesio nesto sa ovim komentarom?rimljanin90 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:34ti si bas ono udav sa svojim neproduktivnim komentarima
Fascinantno mi je koliko pljujemo po Mirviću i krivimo ga za sve a realnost je da ga levati ko stigne a on nikako da ubode pravu i iskrenu osobu za saradnju koja ne gleda vlastiti interes već interes FKS. (90% normalnih bi reklo dosta više odo ja dalje al on i dalje gura)
Samo u zadnje 2g izlevatio ga je Ibričić i Rožman (pola ekipe i uposlenika akademije otjerali i doveli svoje), pa je onda došao Zekić i rastjero ono što su ova dvojica prije doveli i na kraju ispali se (za nadat se da je na njegovu štetu i da mu ne trebami isplaćivati nešto).
Sad neko novi da nastavi i rastjera ono što je Zekić doveo....
Izlevatili ga Ibraković i Trbić za savez.... Izlevatili ga "legende kluba" koji su se lafo nešto skupili i hoće da pomognu pa ih nigdje....
Ajla ga levati al očito njemu ona odgovara jer je još nije otjerao..... itd.
P.S. Nisam za njega i smatram da trebamo novog pametnijeg vlasnika al nije uredu da čovjeka toliko pljujemo. Troši svoje ili nečije tuđe pare a mi možemo samo posmatrati i pokrit se ušima kad nemamo nekog "našeg" istinskog navijača FKS ko je voljan uložiti u klub.
Samo u zadnje 2g izlevatio ga je Ibričić i Rožman (pola ekipe i uposlenika akademije otjerali i doveli svoje), pa je onda došao Zekić i rastjero ono što su ova dvojica prije doveli i na kraju ispali se (za nadat se da je na njegovu štetu i da mu ne trebami isplaćivati nešto).
Sad neko novi da nastavi i rastjera ono što je Zekić doveo....
Izlevatili ga Ibraković i Trbić za savez.... Izlevatili ga "legende kluba" koji su se lafo nešto skupili i hoće da pomognu pa ih nigdje....
Ajla ga levati al očito njemu ona odgovara jer je još nije otjerao..... itd.
P.S. Nisam za njega i smatram da trebamo novog pametnijeg vlasnika al nije uredu da čovjeka toliko pljujemo. Troši svoje ili nečije tuđe pare a mi možemo samo posmatrati i pokrit se ušima kad nemamo nekog "našeg" istinskog navijača FKS ko je voljan uložiti u klub.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, edgarallanpoe04, johntravolta123, Mahalac7, mire971, NazorUso, Serha i 97 gostiju.