English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
Havertz > Gyokeres
Bez ikakve dileme
Bez ikakve dileme
Nisu puno izgubili za Nuneza samo 80 mil uključujući platu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- JayCatwright
- Kontakt:
Suti, slozit ce ti twit od nekog fin. eksperta iz africkog plemena

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ovo je stvarno zanimljiv fenomen, i ja sam to primijetio po društvenim mrežama.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 21:16
Navijači Arsenala u Engleskoj (barem onaj majority) su uglavnom yes-manovi koji Artetu smatraju božanstvom i stvorili su kult oko njega
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Pa ovi dva puta izgubili jednu tekmu

Ma Arsenal izgleda porazno ,rekao bih da izgledamo dosta losije nego prosle sezone a prosle sezone smo bili horor zivi

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Libtardi su poremeceni. Ima ih i da su navijali protiv kluba dok je Partey bio tu.Arvid je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:51Ovo je stvarno zanimljiv fenomen, i ja sam to primijetio po društvenim mrežama.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 21:16
Navijači Arsenala u Engleskoj (barem onaj majority) su uglavnom yes-manovi koji Artetu smatraju božanstvom i stvorili su kult oko njega

- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Ovo je malo Catch 22. Arsenal i dolazi u ove prilike jer im devetka igra kao vezni igrač. Otprilike Saka dobija prostor jer se Havertz izvuče sa svoje pozicije bliže Saki i otvori prostor za centaršut. Često Saka ne bi imao ni prostor za centaršut da se Havertz nije izvukao.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:08Wood je više limitiran od Sulejmana Krpića pa isporuči 20+ golova u sezoni. Pričamo o ekipi gdje je prvi napadač ustvari mršavi veznjak koji ne zna lopte i koji nema završnice od 65 miliona koji je bio preloš za tu poziciju 8-ice za koju je forsiran pa je forsiran na špicu. Čak je i Merino isporučio na špicu.
Nema dileme da će isporučiti 15+ golova ove sezone, osim ako taliban na klupi ne bude forsirao svog loverboya, uzgajača magaraca, i dalje na poziciji napadača. Ono, napokon imaš nekoga ko se zna postaviti i završiti milion centaršuteva koje isporuče Saka i sl., što je i bio najveći problem ekipe do sada.
Recimo nezahvalno je porediti Havertza sa Woodom jer igraju drugačiji stil fudbala. Arsenal baš rijetko igra na kontre. Uglavnom polako priđu protivniku i zato djeluje da se protivnici protiv njih nisko brane. U takvim situacijama ti i treba neko dobar u izgradnji igre, npr Havertz. Ono što se meni čini, a to sam možda i pisao ovdje je da je Gykoeres Haland sa Temua. Nudi jako puno u kaznenom, ali jako malo izvan toga. U suštini moraš žrtvovati igrača u izgradnji igre i podrediti ostatak tima da mu stvaraju šanse. To je već do Artete, ali mislim da Gyokeres nije nivo Halanda gdje se to toliko isplati.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- superFrankie
- Kontakt:
Isus pre 3 godine kad je dosao trpao na pripremama, prvih 3-4 kola isto toliko golova, ISTANT mi se svi lozili kao evo ga napadac posle toga je poznato sve sa njim...
Glavni problem Arsenala i ove sezone je niski blok protivnika gdje kruze kao kisa oko Kragujevca bez zavrsnog pasa. Slabo se radilo na tome problemu. Odegard i dalje ima neke svoje lopte napamet kao da ne trenira sa istom ekipom. Martinelli prilicno limitiran i sve se svodi na Saku da nesto iskreira...
Vidjet cemo sta ce biti sa Gyokeresom. Svedno niko nije ni ocekivao da ce dati 50 golova u sezoni...
Pozitivna stvar ovih priprema jesu veznjaci i Masquera koji izgleda bas dominatno. Ali opet Arteta cuj mene Murinho, Arteta je doktor za defanzivni dio ekipe
Glavni problem Arsenala i ove sezone je niski blok protivnika gdje kruze kao kisa oko Kragujevca bez zavrsnog pasa. Slabo se radilo na tome problemu. Odegard i dalje ima neke svoje lopte napamet kao da ne trenira sa istom ekipom. Martinelli prilicno limitiran i sve se svodi na Saku da nesto iskreira...
Vidjet cemo sta ce biti sa Gyokeresom. Svedno niko nije ni ocekivao da ce dati 50 golova u sezoni...
Pozitivna stvar ovih priprema jesu veznjaci i Masquera koji izgleda bas dominatno. Ali opet Arteta cuj mene Murinho, Arteta je doktor za defanzivni dio ekipe
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
Ne gledaju druže, nego samo amaterski kupe ovako ove glupe tvitove sa interneta.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Pa mislim da vecina sto drobi gluposti niti ne gleda utakmice tijekom sezone kak Bog zapovijeda nego samo traze ovakva sranja po netu
ARSENAL4ever
Prvi put u zivotu da vidim da se o nekom pise na pripremama i to od strane protivnickih navijaca... pa jbt 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Maddison ACL
Out do 7 mjeseci, kakav problem za Tottenham
Out do 7 mjeseci, kakav problem za Tottenham
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.