FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SilaMoc1946
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Posteno, nisam ga gledao u klubovima kako vodi, ostao mi u dobrom sjecanju sa repkom, sa nikakvim timom izvukao maksimum
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Sreca pa su kone izgustirale par standardnih imena koja su se vrtila kad god nemamo trenera inace bi sad mi prizivali I Akrapovica I Basica I Petrovica
mislim da bi Petec bio dobra opcija jer se cini kao pismen trener. Za Pusica se bojim da ne bude kao Zekic ili Rozman koji su dobri u nekom manje turbulentnom klubu.
Husref je uvijek opcija Ali kao sto Neko rece ni ja ne bih mogao citat da mu se psuje I da se opet tjera
Husref je uvijek opcija Ali kao sto Neko rece ni ja ne bih mogao citat da mu se psuje I da se opet tjera
.. jer Stari je volio Sarajevo...
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Kakav Husref nema od njega nista. Ovakvu ekipu sastaviti i Husrefa dovesti..
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Na kraju kad bude dudic
Nek bude, nek ne bude Husref. Naravno, nisam ni za Dudića sa ovakvom ekipom, ali naspram Husrefa jesam.. također, Ismir je pokušavao Feđu još u martu završiti, tako da ne bi me čudilo.
Međutim, kod nas uvijek neka iznenađenja, često pozitivna barem što se dolazaka tiče, pa neka tako bude i sa trenerom.
Među kandidatima i Adrian Mutu, njega bi Aqua, Walter i Bosna na Ilidži jedva čekali

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Španac neki
-
- Kontakt:
Husref je tata za Zekica u svakom smislu.striktnosarajevski je napisao/la: ↑07 avg 2025, 09:57Po čemu nas je to obrukao historijski?ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 avg 2025, 07:53Otisao, nije otjeran.10.Skoro je napisao/la: ↑07 avg 2025, 07:33
Zbog? Meni je muka kao da mi je neko umro. Svjestan sam da je rezultatski moglo bolje ali jednostavno taj Zekić mi je legao pojavom i vjerovao sam da će napraviti nešto veće pa možda i taj famozni iskorak. Vidio sam da imamo igru malo nam je falilo ali nažalost nećemo nikad saznati šta bi bilo da je ostao i da li sam imao pravo. Koga god da dovedemo korak je u nazad jer jednostavno opet ide selekcija, adaptacija i ostale faze koje su prirodne.
Ostavio nas na cjedilu nakon sto smo milione ulozili u njegove igrace.
Jedino redari nisu bili po njegovom izboru. I opet nista nije napravio, naprotiv obrukao nas historijski. I opet podrsku dobio.
Kasnije kad predsjednik hoce da ne klupiras jednog igraca, dignes nos i odes ko neko dijete.
Covjek je bivsi, dovidjenja prijatno. Da smo barem znali prije sezone da ce otici pa na vrijeme da reagujemo, ovsko nas vise izyebo nego jesic.
Uzivaj bordo nacijo, danas potpisuje najvece pojacanje u historiji lige i to u top formi!
Nećemo mi zadugo kontinuitet postići nikakav. I ovu godinu ćemo opet jovo nanovo. Daj Bože da opet dođe neko sličan Zekiću i da ostane duže od 12 mjeseci. Ovako teško da ćemo mi išta moći. Jer ko god dođe, dok se navikne i uhoda, proći će pofin period..
Husref jeste naša legenda, u svakom smislu te riječi, ali mislim da bi to bilo jedno 10 koraka unazad. Njegov stil igre je već pročitan na našim livadama i mislim da sa tim ništa ne bi postigli. Plus prva psovka prema njemu sa tribine, to bi njemu značilo kraj života, a poznavajući nas.... j.. ti nas.![]()
- relativizam
- Kontakt:
Ako stavimo Hurem možda možemo dobiti kakvog novca iz nekih fondova
Ayla ne voli Husrefa, star i nije yebac.
Nista od husrefa
Nista od husrefa
-
- Kontakt:
Ademov kum izbrisao storye na od sinoć dok su bili na putu za Sarajevo i onaj iz restorana u Sarajevu
Od ovih svih ime sto se spominje on je najbolja opcija, ovo ostalo je sto bi se reklo sa konja na magarca.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Dovest husrefa, na SEDMICNI ugovor, da kupimo vrijeme, i da netrebamo strahovat od placanja raskida ugovora jer taj nikad nije podnio neopozivu ostavku, vec je uvjek trazio da ga klub otjera a ujedno i isplati komplet ugovor.
Sedmicni ugovor, do prvog poraza, sve drugo je povratak deset godina unazad.
Fedja je veci kriminal od husrefa.. trener koji je pokazao da je njegov nivo velez sloga kragujevac velez, ekipe bez navijaca i ambicija i kojima je zadovoljstvo opstanak u ligi a sve preko toga otvaraju lanc paket da proslave. Cak od njega je ovaj sto kopira amawa bolji trener, zamisli to da covjek koji dodje iz 3ce lige koji nikad nista nije postigo pocne glumit nesto jos samo kad pocne ko siljak da raskopcava kosulju i podriguje i taja ubleha je jaca od tebe.
Fedja ko onaj sandzacki narkoman ziljkic, igra za borac ljubi dres sliku radovana igra u np ljubi rasima kod nas igro kaze citav zivot navijam za FK SARAJEVO(pali sal nas) ode u velez za dva mjeseca ce reci da je zanjih navijo kad je bio u spermi..
Sedmicni ugovor, do prvog poraza, sve drugo je povratak deset godina unazad.
Fedja je veci kriminal od husrefa.. trener koji je pokazao da je njegov nivo velez sloga kragujevac velez, ekipe bez navijaca i ambicija i kojima je zadovoljstvo opstanak u ligi a sve preko toga otvaraju lanc paket da proslave. Cak od njega je ovaj sto kopira amawa bolji trener, zamisli to da covjek koji dodje iz 3ce lige koji nikad nista nije postigo pocne glumit nesto jos samo kad pocne ko siljak da raskopcava kosulju i podriguje i taja ubleha je jaca od tebe.
Fedja ko onaj sandzacki narkoman ziljkic, igra za borac ljubi dres sliku radovana igra u np ljubi rasima kod nas igro kaze citav zivot navijam za FK SARAJEVO(pali sal nas) ode u velez za dva mjeseca ce reci da je zanjih navijo kad je bio u spermi..
Praviti ćemo mi Zekića od blata. Ko i Osijek kad ga je otjerao i doveo onog talijana. Najbolji fudbal od svih trenera se igrao pod Zekicem. Izadjes na Grbavicu, znas da ces bolji biti, sve i jedan derbi je zaslužio da uzme. Imali smo par losih utakmica i tjt.
Ali hajde, egocentrik ce sad da izvuče neko ime iz gaća.
Ali hajde, egocentrik ce sad da izvuče neko ime iz gaća.
- Maroon1946
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Koga Ajla izabere, sta se vi tu koji q raspravljate
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: boki86, bosnas_, ErosViverosViv, insimadop, James1987, JavierBosnia, Kyle88, mnon46, muhamedhulk, nedimmmm1337, pitara, Tarapi, THEC i 200 gostiju.