To nešto na moj račun?DamirT je napisao/la: ↑07 avg 2025, 09:42Ima tu svega pomalo sigurno. Mozda su mu ponudili i da bude projekat kluba, ali da nastupa za Srbiju. Ko ce ga znati ovako. Uglavnom, ne bi ga Mega dzaba uzela, a niti Srbija sigurno.
Koliko mi nije drago sto smo ga izgubili, drago mi je da se popisao u usta nekoliko znalaca sa foruma koji su tvrdili da je nista posebno igrac. Prepoznat ce se vjerovatno.
To dijete i sve oko njega je enigma. Zašto i zbog čega znaju samo oni najbliži njegovi i djeca koja su ispaštala zbog njegovog forsiranja. Da naglasim da nikakav "moj mali" nema veze niti ja imam ikakve štete/koristi u bilo kom pogledu od te priče.
Bio je on na 2 NBA junior nekakva kampa, bio u toj Valenciji, napuštao OKK ucjenjivali sa minutažom, izborom trenera, pa jel mu ponudi neko nešto od tih velikana?
Ide u BeoBasket (valjda, tako se piše) i nadam se da će likovima najbližim oko njega biti uskraćena mogućnost da utiču na njegov košarkaški razvoj jer su mu to dušmani najveći. Iskreno, drago mi je zbog njega ako ga maknu od tih likova jer će se osamostaliti, spustiti na zemlju i razvijati u svojoj kategoriji, spram svojih mogućnosti i predispozicija. Baš će neko Ražnatovića smjeti nazvati da "urgira".

Čije će državljanstvo uzeti? to je nebitno, za BiH u ovom slučaju APSOLUTNO nebitno. imamo dovoljno potencijala, onih koji žele da igraju bez ikakvih uslovljavanja i da se fokusiramo na njihov sportski razvoj mnogo dobrog bi imali, da se ja pitam.
Ko se kome popišao u usta, smanji ba malo.
Ima mnogo toga u što većina sa foruma nije upućena, ali eto imaju potrebu da čangrizaju i naprđuju.