PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- majestic24
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Ima li ko zainteresovan za nekoliko prijateljskih??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma nece to,koliko vidim najvise je ovih odgovora da se oduzme pola bodova,imat ces 0,5 i igrajAnderson8 je napisao/la:**** me svak ako sam ja sta skontao... hahah... oko ovih oduzimanja bodova. Nigdje nisam vidio davanje bodova
...
Al ne stvarno, ima nula il jedan bod celtic, sad mi oduzmite 10 eto krecem u minusu ko calciopoli, ma dajte da krenem iz druge lige ko Juventus

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kivi kad dodjes javi se da odigramo. 

41.21.1.
3
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
sta ces mu oduzimati jbt, evo novo praviloS-Y-L-A-R je napisao/la:Ma nece to,koliko vidim najvise je ovih odgovora da se oduzme pola bodova,imat ces 0,5 i igrajAnderson8 je napisao/la:**** me svak ako sam ja sta skontao... hahah... oko ovih oduzimanja bodova. Nigdje nisam vidio davanje bodova
...
Al ne stvarno, ima nula il jedan bod celtic, sad mi oduzmite 10 eto krecem u minusu ko calciopoli, ma dajte da krenem iz druge lige ko Juventus![]()
![]()

Zadnja izmjena: apocalyps, dana/u 19 apr 2011, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
BHF Bosanska Krajina!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne vjerujem da cemo Andersonu ista oduzimati, moracu sa @Juventus0244, malo urediti pravilo, ovisno o tome koje pravilo izaberete 

de ti reci juventusu da glasa i on , sta ceka zadnji trenGoalgetter je napisao/la:Ne vjerujem da cemo Andersonu ista oduzimati, moracu sa @Juventus0244, malo urediti pravilo, ovisno o tome koje pravilo izaberete

BHF Bosanska Krajina!
- Goalgetter
- Kontakt:
Otisao je negdjeapocalyps je napisao/la:de ti reci juventusu da glasa i on , sta ceka zadnji trenGoalgetter je napisao/la:Ne vjerujem da cemo Andersonu ista oduzimati, moracu sa @Juventus0244, malo urediti pravilo, ovisno o tome koje pravilo izaberete![]()
![]()

Rekao je doci u 21:00 h

Nek sam se uzdigo, imam i zbog čegaapocalyps je napisao/la:POTPIS!!!Emir_ZENICA je napisao/la:I ti si se uzdigaorobovi88 je napisao/la:@Anderson8, pa ne nego te ljudi uzdigli ko da si Neka igračina, a ono niđe veze![]()
samo sam htio da im pokazem par stvariMomak je sasvim normalan,to sto ga drugi hvale nije on kriv
I ja sam tebe derao,htio ti to priznati ili ne
Meni se cini da sam jednom-dvaput pobijedio i jaska,a sa andersonom jos nisam igrao,mada se stelimo ima 2 mjeseca
![]()
![]()
P.S Nista protiv tebe

robovi88 a.k.a. Balotelli

btw 1
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
znas li gdje je otisao?Goalgetter je napisao/la:Otisao je negdjeapocalyps je napisao/la:de ti reci juventusu da glasa i on , sta ceka zadnji trenGoalgetter je napisao/la:Ne vjerujem da cemo Andersonu ista oduzimati, moracu sa @Juventus0244, malo urediti pravilo, ovisno o tome koje pravilo izaberete![]()
![]()
.
Rekao je doci u 21:00 h
ima ti on u svom mjestu par djecaka i to sve 14 godina maksimalno i igra fudbala sa njima, zovu ga "trener"

BHF Bosanska Krajina!
-
- Kontakt:
[/quote]
znas li gdje je otisao?
ima ti on u svom mjestu par djecaka i to sve 14 godina maksimalno i igra fudbala sa njima, zovu ga "trener"
[/quote]
nadam se da igra samo fudbal s njima
znas li gdje je otisao?

nadam se da igra samo fudbal s njima

-
- Kontakt:
1 ali stim da ako je od 9 do 16 da mu se ne oduzimaju bodovi ili da se manje oduzme od 5 

javio sam ti se jucer sam ti posl'o pp. al et od sad pa do 12 da odigramo.S-Y-L-A-R je napisao/la:Kivi kad dodjes javi se da odigramo.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Ko vodi sad ZENIT ??? jel i sad 3nemy ili neko drugi ???
Moramo odigrat kolo !
Moramo odigrat kolo !
Ne znam sta se komplikuje kakvo sad glasanje OMG... pa mozemo se dogovorit ljudi smo...
...
Eee Robe Robe sto me vuces
nisam igro PES 3 mjeseca, ovo mi drugi dan tek... nafatat cu te sutra da igramo :ugeek:

Eee Robe Robe sto me vuces

Glory Glory Man United!
U po noći ako treba, i to na tastaturi i mahmuranAnderson8 je napisao/la:Ne znam sta se komplikuje kakvo sad glasanje OMG... pa mozemo se dogovorit ljudi smo......
Eee Robe Robe sto me vucesnisam igro PES 3 mjeseca, ovo mi drugi dan tek... nafatat cu te sutra da igramo :ugeek:

samo sad nemogu skidam film, a i ja budala trazim onog a necemo moc veceras jer mi se skida film tj laga ce
Battle Los Angeles 2011
- Stipe_djhasko
- Kontakt:
Treba samo dodati ukoliko ima 5 ili manje bodova starta od nule i to je gotova stvar (pravila 1), a kod pravila dva ukoliko ima 2 onda mu se pola
, a ako ima 1 ili 0 ostaje isto, nema tu nikakve pameti. Ne mogu vas shvatiti nikako kad odlučiš nešto na svoju ruku glumiš nešto, daš im da glasaju sad kao šta se ima glasati
.
@apocalyps bitno je da tebi uvijek očitam lekciju kad igramo
.

@apocalyps bitno je da tebi uvijek očitam lekciju kad igramo

Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 19 apr 2011, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
3
sto se tice biranja tima novom igracu ukoliko ima vise timova predlazem draft jer svi smo tako dobili timove...
sto se tice biranja tima novom igracu ukoliko ima vise timova predlazem draft jer svi smo tako dobili timove...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.