Rade Krunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Rade Krunić
Niko nijednog igraca nije natjero da igra za BiH ni Krunica ni Misimovica ni Supica ni Papca i slice, nego smo jedva docekali da ljudi igraju za reprezentaciju, nesto ne znam da je ijedan ovaj "nepozeljni" nekog molio za poziv u reprezentaciju nego smo ki ti koji smo im kucali na vrata.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- invincible1921
- Kontakt:
Nemamo sta pretjerivati ljudi su tjerali svaku tekmu Alena Omica koji slovenac ateista ali Bosnjak po porijeklu.kakarut je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:14Jbg necemo pretjerivat sad... Normalno da moze igrat19vendetta87 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:10Jel vi stvarno mislite da su moze igrati za BiH i CZV?
Nema sanse, oni preziru sve sto je bosansko, hrvatsko i albansko...
Normalno da za BiH i CZV se ne moze igrat.
Evo imas navijaca Czv ovdje pa da vidimo sta oni misle?
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 07 avg 2025, 09:50, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
- katalinski
- Kontakt:
Ja sam se zezao za Dejton , ali sad otvaram Transfermarkt, pa mi bez Krunica stvarno nemamo Srba u reprezentaciji.
Ajvatar
-
- Kontakt:
Njegova najbolja tekma je bila protiv Ukrajine u barazu tad je totalno zatvorio vezni red Ukrajine. Puno puta je podbacio u repki, ocekivanja su bili velika… igrac Milana itd….
Istina je da smo imali i katastrofalne trenere koji mu nisi znali pronac pravu ulogu….
Ali da je 3 puta bolji od panja iz Brödbyja to ne treba ni diskutovat.
Istina je da smo imali i katastrofalne trenere koji mu nisi znali pronac pravu ulogu….
Ali da je 3 puta bolji od panja iz Brödbyja to ne treba ni diskutovat.
Nije da je neki kvalitetan, pa da bude u reprezentaciji. Ako izuzmemo Krunica.katalinski je napisao/la: ↑07 avg 2025, 09:49Ja sam se zezao za Dejton , ali sad otvaram Transfermarkt, pa mi bez Krunica stvarno nemamo Srba u reprezentaciji.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Jeste nemam pojma a ti se zahvali kome vec treba sto je entitet unutar drzave.s4mke je napisao/la: ↑07 avg 2025, 09:44Druze miješaš kruške i jabuke i porediš klupski i reprezentativni fudbal samim tim se da zaključit da nemaš pojma.OldTownDistrict je napisao/la: ↑07 avg 2025, 09:26Al ok igrat “nasim” (ovo pod navodnicima odma prvi ti djelis drzavu) u borcu… joj demagogije![]()
On je u reprezentaciju došao kao državljanin BiH, a ne nekog tamo entita unutar iste države za koji se dotični isključivo bori.
....sve drugo će proći!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Znas sta je Lulic u tunelu pricao o stanju reprezentacije i kolacima.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 09:41Pa jel to hoces reci da se nesto trudio dok je igrao?OldTownDistrict je napisao/la: ↑07 avg 2025, 08:55Zatucanost i jednoumlje, cuj ruka na srcu i igrao preko k.![]()
![]()
Njemu je vecina reprezentativnih utakmica bilo kao malo jaci trening, frajer bukvalno lagano trckarao po sredini, nije imao 2 sprinta po utakmici.
....sve drugo će proći!
A jbg, ono sto iole valja ode u Srbiju, nama sto ostane. Bilbiju ovdje prozivaju, da je ičemu valjao otisao bi davno u ozbiljniju ligu, a on se ni u Vojvodini nije nametnuo.DamirT je napisao/la: ↑07 avg 2025, 09:54Nije da je neki kvalitetan, pa da bude u reprezentaciji. Ako izuzmemo Krunica.katalinski je napisao/la: ↑07 avg 2025, 09:49Ja sam se zezao za Dejton , ali sad otvaram Transfermarkt, pa mi bez Krunica stvarno nemamo Srba u reprezentaciji.
Eto, imamo svjezi primjer Vukovica, ko god se od Srba žali što nema Srba u rep- treba mu Vukovića na nos nabiti. I Markovića iz Plzena također.
Ovakvim kao on je CZ sve. Ne bi ni presao u Real da moze. Sto bi se reklo svoj na svome.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Tako je, samo relaksatori i nositelji europskih vrijednosti koji su do 30. godine čekali da vide hoće li ih susjedi pozvati pa se odlučili za nas imaju mjesta u reprezentaciji.
Rade chetnik, pjevao himnu jbt. Zanemarit ćemo što ima više nastupa nego ovi pomenuti iznad zajedno kad se sastave za sve uzraste, a o karijeri i igračkim kvalitetama da se tek ne priča.
Rade chetnik, pjevao himnu jbt. Zanemarit ćemo što ima više nastupa nego ovi pomenuti iznad zajedno kad se sastave za sve uzraste, a o karijeri i igračkim kvalitetama da se tek ne priča.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- bromazepam
- Kontakt:
Najkompletniji vezni igrač koji je igrao za reprezentaciju poslije Zvjezdana Misimovića.
Nažalost nema mjesta za njega od dijasporskih menadžerskih fudbalerčića.
Nažalost nema mjesta za njega od dijasporskih menadžerskih fudbalerčića.
Ma isti qrac je Rade kao ti nositelji. Al sta ocekivati od njih kad smo i bosnjama baustelcima cesto druga opcija. Fino je Pokeras sastavio repku punu onih koji igraju za nas samo jer nisu za bolje.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:51Tako je, samo relaksatori i nositelji europskih vrijednosti koji su do 30. godine čekali da vide hoće li ih susjedi pozvati pa se odlučili za nas imaju mjesta u reprezentaciji.

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 19 gostiju.