FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
40
29%
Darko Milanič
28
21%
Miodrag Božović
1
1%
Fedja Dudić
19
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
13
10%
Samo stranac
35
26%

Ukupno glasova: 136

Surreal
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Surreal » 07 avg 2025, 10:04

LAST DANCE!! :opaopa: :opaopa:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 07 avg 2025, 10:05

Sta su to igraci sada zasticeni kao medvjedi? Je li mislite da ne psuju vrhunski treneri, Fergusson, Mourinho i sl.? Neki dan gledam intervju i jedan igrac kaze kako je bilo tesko raditi sa Van Gaalom jer nije imao dlake na jeziku, znao je cesto vrijedjati, ali to ne mijenja cinjenicu da su najbolji rezultati ostvareni za vrijeme njegovog mandata. Na kraju krajeva, mislite da Zekic nije psovao igracima ili galamio? To je sasvim normalno i niko ne uzima za zlo.

Ovo ne govorim u svrhu odbrane Musemica nego kao cinjenicu da toga ima kod svakog trenera, bilo je i bit ce.

U svakom slucaju, onoliko koliko je meni poznato, male su sanse da Musemic uopste i bude trener, cak nije niti kontaktiran. Dudic, s druge strane, kotira jako visoko.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 07 avg 2025, 10:08

Nemoj ni jednog starog trenera da dovodimo (Husref/Dudic)...
Husrefa postujem i volim i ne mogu nista ruzno reci ali njegovo je otkucalo i hvala mu na svim trofejima

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 07 avg 2025, 10:10

Husref je bolji trener od Dudica

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 07 avg 2025, 10:10

21 vijek ljudi, idu na mjesec, elektricna vozila, kod nas se jos husref spominje :crazy:
Mogu onda komotno kemu hafizovica ili senera bajramovica uzeti u razmatranje, ako nista sener je iz mahale
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 07 avg 2025, 10:11, ukupno mijenjano 1 put.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 07 avg 2025, 10:11

Uglavnom vrti se jedno 10 imena i svaciji izvori kazu da je neko drugi 99% trener. Kad nam Mirvic napravi presedan i uklopi neki konzilij trenera. Dovede 6-7 trenera i svakog zaduzi za odredjeni segment igre. Pusic odbrana, Dudic sredina, Petev napad, Husref da psuje kad ne ide, Cala da bodri i grli kad ide, Karoglan da uvodi mlade, Gattuzo da se bije sa Ljajicem.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 07 avg 2025, 10:15

slika

Uffff

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 07 avg 2025, 10:17

Gattuso.. mozda 😁
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 07 avg 2025, 10:21

Kako nema niko da bude naš Guardiola ili Enrique, da je prošao kroz omladinske kategorije, da je "potentan" za trenera, da donese novu energiju.
Ne mora nigdje raditi i praviti scene, samo da osjeti klub, navijače itd.

Guardiola je vodio zvijezde, nije došao s djecom da igra, ali je imao sistem, imao je znanje, želio je raditi. Jedan Henry se podredio sistemu, a došao je sa CV-em jačim od svakog igrača tada u Barsi.
Dovedi Mersu (ako ima licencu), napravi tim od 2-3 asistenta i nek probaju uraditi nešto, draže mi je to nego da mi dovodi neke preplaćene i preskupe potrošene stručnjake. Mersu bi igrači poštovali i Krste je tu, znaju igrači da ih navijače vole i uvažavaju i da im neće stvoriti odmah pritisak s kojim se oni ne bi mogli nositi.

Ako već neko mora biti sa strane, onda odriješi kesu brate, uzmi trenerčinu ako već želiš takav model. Bjelica je slobodan, kad si već Ademu dao pare daj i njemu, pa da onda barem gledam vrhunsko ime pored terena. I Zvezda je svašta pokušavala, pa je na kraju vratila Milojevića jer čovjek ima znanje pravi rezultat na vrhunskom nivo i zna igrat i Evropu na rezultat! Bjelica je taj kalibar.

Kod nas se samo barata nekim potrošenim i istrošenim imenima, uvijek se isti vrte u krug.
I da dođe Husref i da dođe Dudić peti deseti, već smo gledali isti model, princip, u neka doba se raja zasiti otjeraš ga itd.
Husref ima svoj način rada i ne sumnjam da bi nešto napravio u ligi u periodu dvije godine, sigurno bi donio titulu al to je model koji u Evropi neće dati rezultat jer čovjek nije u godinama kada mu se uče nove stvari, analizira protivnik, igra takički na rezultat. I svakako je "lud", zakuhaće s Mirvićem u neka doba 100%.

S Dudićem smo igrali najbolji fudbal, napadački, sa milion šansi, al on nije trener za Sarajevo i pritisak koji ovdje vlada. On je nešto poput Emerya, trener srednjih timova, gdje izvlači maks od igrača i gdje nema pritiska ogromnog titula i rezultata. Gdje je izborena Evropa top i gdje je bila osnovna ambicija zadržati premijerligaški status. I nije mi stavom pojavom i svim trener koji ide uz ono što radimo u igračkom kadru, kad dovodiš fakat top imena. Treba neko ko ima pored klupe renome, koga će igrači poštovati radi pojave.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 07 avg 2025, 10:25

_weella_ je napisao/la:
07 avg 2025, 10:21
Kako nema niko da bude naš Guardiola ili Enrique, da je prošao kroz omladinske kategorije, da je "potentan" za trenera, da donese novu energiju.
Ne mora nigdje raditi i praviti scene, samo da osjeti klub, navijače itd.
Hasancic je kod nas vodio mladje kategorije i naosvajao se titula, uz vrlo lijep i atraktivan fudbal. Ne znam sta bi s njim kasnije. Al bilo bi jako neozbiljno dat Hasancicu, ili bilo kome tako neiskusnom, ovu ekipu u ruke. Ovdje moze doci samo neki mangup, da je prosao u karijeri desetine Ljajica i Ristovskih.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 07 avg 2025, 10:26

Fudo je napisao/la:
07 avg 2025, 09:36
Jaci tim nije igrao na pasnjacim Bhpl.
Ovo treba na kraju sezone reci, kada budemo vidjeli koji ce o biti na tabeli.

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 07 avg 2025, 10:26

Ako se sta u toku dana ne zakomplikuje, Husref je novi trener. Nisam pametan, ne znam sta da mislim. Nek nam je hairli i sa srecom, titula je jedini cilj
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 07 avg 2025, 10:30

plisek je napisao/la:
07 avg 2025, 10:26
Ako se sta u toku dana ne zakomplikuje, Husref je novi trener. Nisam pametan, ne znam sta da mislim. Nek nam je hairli i sa srecom, titula je jedini cilj
Boze sacuvaj

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 07 avg 2025, 10:33

Kasper aka homer iz amerike zeli kupit glupe navijace opet po ko zna koji put sa usrefom, koji je toliko strucan da nije mogo ni jednom prismrdit da vodi neki solidni evropski klub. Zadnji angazman igman konjic, svaki komentar suvisan. Ne treba cudit ovaj debeli narkoman je i varesanovica doveo ,znaci da je neznalica spremna na sve. Jos jedan dan za povracat cijeli dan ,privatna prcija nema ovo veze sa fudbalskim klubom koji napreduje.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 07 avg 2025, 10:35

Nekako mi nerealno da u to povjerujem, al me cudi pa Homer i ranije nije povukao tu opciju. Trofejan trener u ligi, legenda kluba, a time ces dobit i 70% tribina na svoju stranu, posebno starijih i nostalgicnih. I dalje se po kuloarima vrti floskula "samo Husref moze vodit Sarajevo", i vecina vjeruje u to. Plus je tu i Krle sad, koji mu je bio prvi adjutant u zadnjem mandatu i krpio sve pozicije od DMF ka gore. Ne znam, opet kazem, ne mogu da povjerujem al s nama je sve moguce.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 07 avg 2025, 10:36

Koji god igrac je igrao za vrijeme Husrefa kaze da se treba ustati na pomen njegovog imena. Legenda i vojnik kluba kojem se ni jedan igrac nije zamjerio. S druge strane navijaci su ubijedjeni da je on neki diktator kojeg igraci mrze. Upravo nam fali nego stroziji, sa autoritetom koji nece dati igracima da se sprdaju ispred gola kao u ove 2 utakmice ove sezone. Probali smo sa Hrvatima, Makedonacima, Slovencima, modernim trenerima ni jednom nismo bili blizu titule, zasto jos ovo ne bi pokusali?
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 07 avg 2025, 10:38, ukupno mijenjano 2 puta.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 avg 2025, 10:36

Kako nam samo delegiraju sudce iz mostara i hercegovine, zanimljivo bas

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 07 avg 2025, 10:37

Legenda se vraća, ide titula ideee

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 07 avg 2025, 10:37

Još uvijek mislim da se neko šali sa Musemićem. Jeste da sam napisao da on treba smiriti ovo umišljene zvijezde na svoj način, ali brate gledamo sve već viđeno. Hajde neka ovo bude mazanje očiju kao i kad smo dovodili ZZ, da će se neko pojaviti koga niko nije spomenuo a da je extra trener.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 07 avg 2025, 10:40

Ti tacno po potezima Mirvica vidis da on ne zna kud ga sve nosi i ko ga nosi. Husref ako bude, onda stvarno ne znam kuda plovi ovaj brod, taman si napravio kontinuitet neki s trenerom i ovo te zadesi. Sta je raji sa pricom da smo najbolji fudbal igrali sa Dudicem, pa je l iko pogledao utakmice koje je on vodio i onu patnju u par kola. Najbolji fudbal smo igrali pod Zekicem, a sjetit ce te ga se nakon mjesec dana garantujem. U svakoj tekmi si imao po 4 ili 5 stopostotnih sansi, samo sto on ne moze da udje i da zabije gol. Pogledajte rezultate s kraja prosle sezone i golijadu. Svi su izgleda zaboravili koliko je Musemic primio od Zelje u dvije utakmice i ono brukanje. A eto sramota je od duplo skuplje ekipe primiti 4 gola u Evropi a koju si nadigrao u tri poluvremena. Ja garantujem da su nasi klosari odradili Zekica da bi opet doveli mahalu u prvi tim. Steta bio je spreman za titulu bez obzira na prvo kolo. Nema ekipe koju nije nadigrao prosle godine. Ovako s ovim imenima nek nam je Bog na pomoci.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Hamagara, Kyle88, Maestro^^, robertkosar, Rodman, Vanja8 i 70 gostiju.