FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
45
31%
Darko Milanič
28
19%
Miodrag Božović
1
1%
Fedja Dudić
23
16%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
14
10%
Samo stranac
36
24%

Ukupno glasova: 147

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 07 avg 2025, 09:27

Jos 3 Adema da dovedes moze titula izmac, mnogo faktora los trener, povrede, klanovi, stvari koje se desavaju u nogomet.

Drugo, VICO ZELJKOVIC, dali ste vidjeli izjavu Misimovica za start koji jeste bio za crveni, sudija suspendovan, za go iz offsida koji je utjecao na rezultat. Ponovo se ogradjujem crveni karton je bio i sudija je trebao bit kaznjen i nekaje kaznjen, na kosevu je linija kriva ko vrbas i zato je trebo var sudija da bude kaznjen..

Podrska dodiku od presjednika borca, direktno mjesanje sporta i politike.

E sad posle prespavane noci, nekako nebi vise dovodio trenere kao sto je zekic, mislim covjek ima znanje i po meni najbolji trener ikad sto je nas vodio (od 1995 godine), al sad vracajuci film i ono kako je na prvoj preskonferenci nekako se ponasao kao da je njega neko nasilu doveo, nemam ja elans zivaca vremena da ja biram igrace onda nekako osjecao sam da je ljut sam na sebe sto je tu, i nekako zvucalo je da ce se ovo desit.. postavlja se kao da je veci bitni od kluba.

Ko god bio trener, sd mirvic ko god da pregovara, mora postavit ova tri amadmana aneksa

Prvi, nema price kako on nije selektiro igracki kadar, kako treba vremena da se upozna sa deckim, kako treba par prelavi rokova itd itd.

Izricito mora se naglasit 3 dupla kruna je jedini cilj

Bilo sta od ovog nebudel se govorilo odma odkaz ba stetu trenera..

Posto, imamo 35 kola do kraja, imamo jak roster, al i roster koji se mora kandzijat, mozda bi HUSREF bio najbolja opcija.

Zna ligu, seljacina je sto treba ovim igracima, a zna nesto i o fudbalu..

Mekusac dobrica je nesto sto netreba rosteru..

Naravno ko god bio trener formacija 3-5-2 mora bit primarna

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 07 avg 2025, 09:29

Ko je to rekao i na koji nacin argumentovao da ono nije bio ofsajd? I zasto mi OPET to prihvatamo tek tako?!

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 07 avg 2025, 09:32

ErosViverosViv je napisao/la:
07 avg 2025, 07:53
10.Skoro je napisao/la:
07 avg 2025, 07:33
07 avg 2025, 06:55
Mnogo ljepse jutro nego prethodno :D
Zbog? Meni je muka kao da mi je neko umro. Svjestan sam da je rezultatski moglo bolje ali jednostavno taj Zekić mi je legao pojavom i vjerovao sam da će napraviti nešto veće pa možda i taj famozni iskorak. Vidio sam da imamo igru malo nam je falilo ali nažalost nećemo nikad saznati šta bi bilo da je ostao i da li sam imao pravo. Koga god da dovedemo korak je u nazad jer jednostavno opet ide selekcija, adaptacija i ostale faze koje su prirodne.
Otisao, nije otjeran.
Ostavio nas na cjedilu nakon sto smo milione ulozili u njegove igrace.
Jedino redari nisu bili po njegovom izboru. I opet nista nije napravio, naprotiv obrukao nas historijski. I opet podrsku dobio.
Kasnije kad predsjednik hoce da ne klupiras jednog igraca, dignes nos i odes ko neko dijete.

Covjek je bivsi, dovidjenja prijatno. Da smo barem znali prije sezone da ce otici pa na vrijeme da reagujemo, ovsko nas vise izyebo nego jesic.

Uzivaj bordo nacijo, danas potpisuje najvece pojacanje u historiji lige i to u top formi!
Tako je, trebao je otici prije evrope i priprema. Sad nas je zezno postenski ali iscupacemo se mi i iz ovoga

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 avg 2025, 09:33

Još kad bi doveli Pjanića i lijevog beka, gorilo bi svee
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 07 avg 2025, 09:36

Jaci tim nije igrao na pasnjacim Bhpl.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 avg 2025, 09:37

Pusic ili Petev, oba trenera odlicna, sad koliko je to realno ne znam.
Kako god, puno je lijepih vijesti koji dolaze i koji ce doci iz kluba. Samo da vise šarne Ljajic, jos uvijek ne mogu vjerovato da takvo igračko ime dolazi u ovu ligu.. ogroman je to podvig, samo da se obistini i da stavi svoj potpis na ugovor.
Sarajevo ima fenomenalnu ekipu, usudit ću se reći nikad jaču, samo da se Mamas oporavi, i da se sve to fino uigra i poslozi, plus Gojković kad se vrati, biće to top ekipa na proljeće aBd. Ako se sad ne osvoji titula ne znam kad će, jer liga iako nikad nije bila jača, konkurenti za titulu su ipak nesto slabiji nego prosle sezone, a mi mnogo mnogo jači..

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 07 avg 2025, 09:44

Sazg je napisao/la:
07 avg 2025, 08:51
eccehomo je napisao/la:
07 avg 2025, 08:23
luckystrike je napisao/la:
06 avg 2025, 19:11
Za starije generacije šmeker je lafac, i šmeka trebe.

Za tik tok degeneracije...
Ti garant nisi iz Sa čim tako kontam.
Šmeker je vazda bio cinkaroš
Predlažem da popustimo i Zekića i Ljajića dok se ne utvrdi jel šmeker lafac ili cinkaroš 😊😊😊.

Ako gledate Sarajevaki sleng šmeker je šupak koji šemka raju muriji, starcima, razrednicima.
Ako gledate Beogradski sleng šmeker jeb lafac, yebač, mangup. Imate film “Šmeker”, snimljen u Beogradu 80 ih godina, koji oslikava sve gore navedeno.
Eh sad da li je @luckystrike iz Sarajeva, to je tema za sebe 😂😂😂.
Po babi iz Žepe po materi iz Žepča 😂

Neko je napisao da je Zoran šmeker, drugi ga pitao koga je to cinkao :D

Ja sam samo iz najbolje, drugarske i građanske namjere napomenuo da šmeker može značiti i lafac i frajer, a došli smo do toga da se moram pravdati da nisam iz Bg-a iako znam da je pomenuti film režirao Zoran Amar a glumio Laušević :urnebes:

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 07 avg 2025, 09:45

Ako ne bude nekih drastičnih promjena danas, Husref je novi trener.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 07 avg 2025, 09:47

boki86 je napisao/la:
07 avg 2025, 09:17
Lucky je onda beogradjanin :kafa:
De si bre boki brate?!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 07 avg 2025, 09:48

Oikamid je napisao/la:
07 avg 2025, 09:45
Ma ubjedljivo najbolje rijesenje za nas. Ni za milimetra nismo za bolje od toga. Repuha za pomocnika i opleti... Sta ja znam! Sta je tu je!

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 07 avg 2025, 09:50

slika

:kafa:

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 07 avg 2025, 09:52

Bit ce neprocjenjivo vidjeti, kako Abdulah Oruč na treningu daje savjete Ljajiću i Ristovskom.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 07 avg 2025, 09:53

luckystrike je napisao/la:
07 avg 2025, 09:47
boki86 je napisao/la:
07 avg 2025, 09:17
Lucky je onda beogradjanin :kafa:
De si bre boki brate?!
Ne daj se tebra, keve ti :D

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 07 avg 2025, 09:55

nokee je napisao/la:
07 avg 2025, 09:48
Oikamid je napisao/la:
07 avg 2025, 09:45
Ma ubjedljivo najbolje rijesenje za nas. Ni za milimetra nismo za bolje od toga. Repuha za pomocnika i opleti... Sta ja znam! Sta je tu je!
Oikamid, nadam se da trolaš. :roll:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 07 avg 2025, 09:56

bosnas_ je napisao/la:
07 avg 2025, 09:37
Pusic ili Petev, oba trenera odlicna, sad koliko je to realno ne znam.
Kako god, puno je lijepih vijesti koji dolaze i koji ce doci iz kluba. Samo da vise šarne Ljajic, jos uvijek ne mogu vjerovato da takvo igračko ime dolazi u ovu ligu.. ogroman je to podvig, samo da se obistini i da stavi svoj potpis na ugovor.
Sarajevo ima fenomenalnu ekipu, usudit ću se reći nikad jaču, samo da se Mamas oporavi, i da se sve to fino uigra i poslozi, plus Gojković kad se vrati, biće to top ekipa na proljeće aBd. Ako se sad ne osvoji titula ne znam kad će, jer liga iako nikad nije bila jača, konkurenti za titulu su ipak nesto slabiji nego prosle sezone, a mi mnogo mnogo jači..

Taj pusic mi se cini nerealnim, petev bi bio dobro rjesenje, poznaje ligu, mentalitet. Reprezentacija puna sljivotresa je dobro igrala kad ih je vodio

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 07 avg 2025, 09:56

Husref je osvajao kada je iole normalno bilo igrat i fer suđenje (i tad je bilo propusta, ali ovih zadnjih sezona je otvoreni atak na FKS od strane 90% sudijskog kadra). Mislite da bi sa ustajalim znanjem i taktikama iz 2000tih u ovakvom okruženju izborio išta?

Ljudi zaboravljaju koliko je puna kapa igračima bila njegovog psovanja, bogaranja i majki na treningu i utakmici. Hvala mu na do sad odrađenom, upisan je u historiju zlatnim slovima rezultatski, ali što je dosta, dosta je.

Prošla su vremena kad si bogaranjem mogao utjerati "autoritet".
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ

striktnosarajevski
Kontakt:

Post Postao/la striktnosarajevski » 07 avg 2025, 09:57

07 avg 2025, 07:53
10.Skoro je napisao/la:
07 avg 2025, 07:33
07 avg 2025, 06:55
Mnogo ljepse jutro nego prethodno :D
Zbog? Meni je muka kao da mi je neko umro. Svjestan sam da je rezultatski moglo bolje ali jednostavno taj Zekić mi je legao pojavom i vjerovao sam da će napraviti nešto veće pa možda i taj famozni iskorak. Vidio sam da imamo igru malo nam je falilo ali nažalost nećemo nikad saznati šta bi bilo da je ostao i da li sam imao pravo. Koga god da dovedemo korak je u nazad jer jednostavno opet ide selekcija, adaptacija i ostale faze koje su prirodne.
Otisao, nije otjeran.
Ostavio nas na cjedilu nakon sto smo milione ulozili u njegove igrace.
Jedino redari nisu bili po njegovom izboru. I opet nista nije napravio, naprotiv obrukao nas historijski. I opet podrsku dobio.
Kasnije kad predsjednik hoce da ne klupiras jednog igraca, dignes nos i odes ko neko dijete.

Covjek je bivsi, dovidjenja prijatno. Da smo barem znali prije sezone da ce otici pa na vrijeme da reagujemo, ovsko nas vise izyebo nego jesic.

Uzivaj bordo nacijo, danas potpisuje najvece pojacanje u historiji lige i to u top formi!
Po čemu nas je to obrukao historijski?

Nećemo mi zadugo kontinuitet postići nikakav. I ovu godinu ćemo opet jovo nanovo. Daj Bože da opet dođe neko sličan Zekiću i da ostane duže od 12 mjeseci. Ovako teško da ćemo mi išta moći. Jer ko god dođe, dok se navikne i uhoda, proći će pofin period..

Husref jeste naša legenda, u svakom smislu te riječi, ali mislim da bi to bilo jedno 10 koraka unazad. Njegov stil igre je već pročitan na našim livadama i mislim da sa tim ništa ne bi postigli. Plus prva psovka prema njemu sa tribine, to bi njemu značilo kraj života, a poznavajući nas.... j.. ti nas. ;)

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 07 avg 2025, 09:58

Usro musemic 🤮 mirvic 🤮 pojacanje milion maraka a trener iz kamena doba hahah kakav cirkus. Samo dokaz kakav kriminal se radi i koliko je klub zaosto. Zekica mjenjat usrefom :tokralju: kad im pocne yebat mater ko u kamena doba pa ide bojkot ekipe.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 07 avg 2025, 10:00

Fak ju Jata, fak jor trajb šaman
Agone, yebem ti majkata
Guliii, yebo li te Staljin da te yebo, dodaj loptu nekom u pichku materinu
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 07 avg 2025, 10:00

Ko ce trpiti da mu neko je.b.e mater,a platu ima 100 milja daj ba...Volim ga nek je ziv i zdrav al od trenerske klupe sto dalje.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, James1987, mnon46, N3R3D, NazorUso, r3m1, riki46 i 100 gostiju.