Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
24%
3) 15 ili više
41
44%

Ukupno glasova: 93

armando
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la armando » 05 avg 2025, 17:30

Kako Dortmund nema, pa prodali su onog Gittensa.
Moraju ići tamo, kad se sav kapital zgrn'o gore. Davno ste prodali dušu raznim oligarsima i uživajte u tome.
Mi koji volimo BuLi smo svjesni njenog stanja, ma bilo ona treća, četvrta ili peta po jačini, opet pruža zadovoljstvo.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 05 avg 2025, 18:23

armando je napisao/la:
05 avg 2025, 17:30
Moraju ići tamo, kad se sav kapital zgrn'o gore. Davno ste prodali dušu raznim oligarsima i uživajte u tome.
Mi koji volimo BuLi smo svjesni njenog stanja, ma bilo ona treća, četvrta ili peta po jačini, opet pruža zadovoljstvo.
Na tog sam i zaboravio. Vjerovatno ce flopat kao Sancho svakako.

Svabe glume nesto i protive se investitorima. A u ligi vec imaju ekipe poput Leipziga, Hoffenheima, Wolfsburga za koje pravila ne vaze. :yawn:

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 05 avg 2025, 19:21

Zaboravio si glavnog baju među tim ekipama :mrgreen:
Bayer Farmacekusen.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 07 avg 2025, 06:29

Opet Real zagleda igrace iz svog razvojnog tima, nece valjda i kiksera Upamekana dzaba uzeti :facepalm:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 07 avg 2025, 07:03

Masqareda je napisao/la:
05 avg 2025, 18:23
armando je napisao/la:
05 avg 2025, 17:30
Na tog sam i zaboravio. Vjerovatno ce flopat kao Sancho svakako.

Svabe glume nesto i protive se investitorima. A u ligi vec imaju ekipe poput Leipziga, Hoffenheima, Wolfsburga za koje pravila ne vaze. :yawn:
Sva glupost I licemjerje svapskog pravila SE vidi u ova 3 plasticna kluba. U Hannover 96 covjek ulagao 20 godina I nisu mu dali da preuzme vecinsko vlasnistvo. Kad je hoop pravio Hoffenheim upravo zbog toga Nije htio pumpati pare u waldhof manhajm jer je znao da cak I nakon 20 godina ulaganja bi mu pravili probleme. Nazalost Bundesliga je u all-time low jer sta reci za ligu gdje jedan hsv Koji dolazi iz jednog od ekonomski najjacih gradova u evropi nemoze da otkupi hadzikadunica jer nema para. Schalke, Hertha I dynamo,Nurnberg, hannoffa tavore u cvajti u prvi ligu igra heidenheim I St Pauli. Kud ces dalje.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2025, 07:57

Nijemci su postali teska licemjerna nacija, posebno citajuci njemacki informer zvani bild de.

Sta uradise od sebe, nevjerovatno.

Dovoljno je vidjeti desavanja sa slikom legitimnog i legalnog izabranog predsjednika Turkiye, Erdoganom, sta su tada uradili Ozili o Ilkayu Gundoganu, ovaj drugi kao vagina se izvinjavao zbog slike.

Pa Mazaroiu u Bayernu, pa onaj u Mainzu itd.

Licemjerne na sve strane, sta je RB Leipzig, a ja, Rasenball Leipzig :rol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2025, 17:32

Razvojni klub Leipzig, sto sam pisao godinama, a ovdje se neki svezali slucajnog polufinala LP :rol:

Klub postoji samo zbog kapitalizma i zarade. Jos Xavia da utope i eto ih u rangu Bremena.

Odavno liga nije bila slabija. Dosta prodatih igraca niko se nije doveo.

BvB tanak
Frankfurt
Leipzig
Leverkusen tu i tamo.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 07 avg 2025, 19:18

Ovo gore se zove svađa sam sa sobom :rol:

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.