Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Kako Dortmund nema, pa prodali su onog Gittensa.
Moraju ići tamo, kad se sav kapital zgrn'o gore. Davno ste prodali dušu raznim oligarsima i uživajte u tome.
Mi koji volimo BuLi smo svjesni njenog stanja, ma bilo ona treća, četvrta ili peta po jačini, opet pruža zadovoljstvo.
Moraju ići tamo, kad se sav kapital zgrn'o gore. Davno ste prodali dušu raznim oligarsima i uživajte u tome.
Mi koji volimo BuLi smo svjesni njenog stanja, ma bilo ona treća, četvrta ili peta po jačini, opet pruža zadovoljstvo.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Na tog sam i zaboravio. Vjerovatno ce flopat kao Sancho svakako.armando je napisao/la: ↑05 avg 2025, 17:30Kako Dortmund nema, pa prodali su onog Gittensa.
Svabe glume nesto i protive se investitorima. A u ligi vec imaju ekipe poput Leipziga, Hoffenheima, Wolfsburga za koje pravila ne vaze.

Zaboravio si glavnog baju među tim ekipama
Bayer Farmacekusen.

Bayer Farmacekusen.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- kraljttbvb
- Kontakt:
Opet Real zagleda igrace iz svog razvojnog tima, nece valjda i kiksera Upamekana dzaba uzeti 

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Sva glupost I licemjerje svapskog pravila SE vidi u ova 3 plasticna kluba. U Hannover 96 covjek ulagao 20 godina I nisu mu dali da preuzme vecinsko vlasnistvo. Kad je hoop pravio Hoffenheim upravo zbog toga Nije htio pumpati pare u waldhof manhajm jer je znao da cak I nakon 20 godina ulaganja bi mu pravili probleme. Nazalost Bundesliga je u all-time low jer sta reci za ligu gdje jedan hsv Koji dolazi iz jednog od ekonomski najjacih gradova u evropi nemoze da otkupi hadzikadunica jer nema para. Schalke, Hertha I dynamo,Nurnberg, hannoffa tavore u cvajti u prvi ligu igra heidenheim I St Pauli. Kud ces dalje.Masqareda je napisao/la: ↑05 avg 2025, 18:23Na tog sam i zaboravio. Vjerovatno ce flopat kao Sancho svakako.armando je napisao/la: ↑05 avg 2025, 17:30Kako Dortmund nema, pa prodali su onog Gittensa.
Svabe glume nesto i protive se investitorima. A u ligi vec imaju ekipe poput Leipziga, Hoffenheima, Wolfsburga za koje pravila ne vaze.![]()
Nijemci su postali teska licemjerna nacija, posebno citajuci njemacki informer zvani bild de.
Sta uradise od sebe, nevjerovatno.
Dovoljno je vidjeti desavanja sa slikom legitimnog i legalnog izabranog predsjednika Turkiye, Erdoganom, sta su tada uradili Ozili o Ilkayu Gundoganu, ovaj drugi kao vagina se izvinjavao zbog slike.
Pa Mazaroiu u Bayernu, pa onaj u Mainzu itd.
Licemjerne na sve strane, sta je RB Leipzig, a ja, Rasenball Leipzig
Sta uradise od sebe, nevjerovatno.
Dovoljno je vidjeti desavanja sa slikom legitimnog i legalnog izabranog predsjednika Turkiye, Erdoganom, sta su tada uradili Ozili o Ilkayu Gundoganu, ovaj drugi kao vagina se izvinjavao zbog slike.
Pa Mazaroiu u Bayernu, pa onaj u Mainzu itd.
Licemjerne na sve strane, sta je RB Leipzig, a ja, Rasenball Leipzig

Razvojni klub Leipzig, sto sam pisao godinama, a ovdje se neki svezali slucajnog polufinala LP
Klub postoji samo zbog kapitalizma i zarade. Jos Xavia da utope i eto ih u rangu Bremena.
Odavno liga nije bila slabija. Dosta prodatih igraca niko se nije doveo.
BvB tanak
Frankfurt
Leipzig
Leverkusen tu i tamo.

Klub postoji samo zbog kapitalizma i zarade. Jos Xavia da utope i eto ih u rangu Bremena.
Odavno liga nije bila slabija. Dosta prodatih igraca niko se nije doveo.
BvB tanak
Frankfurt
Leipzig
Leverkusen tu i tamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.