Nisam peh, samo kazem da cemo dobiti boljeg trenera od zekica,a to nije Husref.to sto bi mnogi zeljeli njega njihove su zelje, nama treba covjwk sa znanjem i cvrste ruke.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam peh, samo kazem da cemo dobiti boljeg trenera od zekica,a to nije Husref.to sto bi mnogi zeljeli njega njihove su zelje, nama treba covjwk sa znanjem i cvrste ruke.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
E sto se raja brine o platama,ko da mi placamo hahahaahahahah
Naguzzise nas Pazarci.
Poslase Ljajica a oni sebi Perisica...
Poslase Ljajica a oni sebi Perisica...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- muhamedhulk
- Kontakt:
Petev da nastavi 352
kojim je preporodio BiH.
Ili Hus u 4231 ala jakirevic

Ili Hus u 4231 ala jakirevic

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Petev
Nisam za povratak Husrefa, ali nek mi neko napise, po cemu je Petev iznad Husrefa, po cemu bi bio bolji izbor, bas me zanima.muhamedhulk je napisao/la: ↑07 avg 2025, 01:14Petev da nastavi 352kojim je preporodio BiH.
Ili Hus u 4231 ala jakirevic![]()
-
- Kontakt:
Husref se setao ligom sa Bekricima,Hebibovicima itd ...ovi sad imaju sve sta pozele i opet strepis kad vodis 3:0..
-
- Kontakt:
Husref je osrednji trener kad izbacis nostalgiju
Husref je osrednji trener kad dodaš nostalgiju*
The saddest thing in life is wasted talent.
Ljajic pao na ljekarskom
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ljajic je za Vrančića doslovno, ali doslovno Kaka lično. Vrančić u najboljim danima i Ljajic u najboljim danima su bili neusporedivi. Kao drugo, Vrančić je došao jer za njega nije bilo mjesta u Rijeci, samo su gledali da ga se riješe. Ljajic dolazi kao službeno uzastopni najbolji igrač srpske lige u kojoj, da podsjetim, igra CZ koja ima 100 nekakvih reprezentativaca svih mogucih i nemogućih zemalja. Pri tom. Ljajiću je 33 godine, na poziciji koju on igra, gotovo pa najbolje godine u savremenom fudbalu.sassari je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:55Realno Mario Vrančić je bio pojam kada ja tek stigao, ali nije ništa pokazaodmx je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:53Nevjerovatno da ima "navijaca" koji misle da Ljajic nije dovoljno dobar za FKS. Igrac koji bi imao mjesta u barem 5 ekipa Seria A, a svaka ekipa iz Seria A je jaca od nas.
Recite mi kada smo to u posljednjih 20 godina imali igraca njegovih kvaliteta? Raspravlja se o njegovoj plati, a ono sto klub u jednoj sezoni zaradi od navijaca ne moze biti dovoljno da se plate kazne za pirotehniku i rezije.
Tjera se Mirvic, a bez njegovih ulaganja pojacanja bi nam bili igraci iz 1. Lige Federacije.
Pojedinci bi da odlucuju kako ce Mirvic trositi/ulagati SVOJ novac, a ni clansku nisu obnovili. Spustite se malo na zemlju i budite zahvalni na ovome sto imamo, jer ne vjerujem da bi se nasao drugi "ludjak" koji bi dosao u "Vicinu ligu" i ulagao ovoliku kolicinu novca.
Ovo je najveće pojačanje koje je neki bh klub doveo od rata. Benko, Jajalo, Vrančić, Miro Stevanovic i Zec u melji, sve koplje ispod.
Mi krvarimo za desetkom, užasno smo deficitarni na toj poziciji već godinama, kad ono Ljajic. Prodaš Gulija, okruzis ga sa Jattom, Elezijem i Mlinarićem. Atomska bomba.
Obecao sam ,samobanovao se, da do 06 augusta necu pricati protiv Mirvica a uvijek sam bio protiv njega. No moja jedina zamjerka njemu je bila neulaganje u prvi tim,nedostatak sportskih ambicija,ostalo me ne zanima. No Mirvic me je pozitivno iznenadio. Prvo je otjerao onog osjeckog ublehasa,time je kupio jos mjesec moje podrske. A sad dovodjenje Ljajica ,jos jedan mjesec kupljene podrske !! Do 06.10.
A ako nam u medjuvremenu dovede jos nekog igraca,ako digne vrijednost ekipe preko 15 miliona,nikad vise necu protiv tog divnog covjeka nista reci
Samo cu pozeliti da mu rodi koka,i da mu iduce godine rodi koka i da mu vazda rodi koka
Naše najvece pojacanje ove sezone je sto smo se rijesili Zekica. Koji nas je unistio prosle sezone a i ove je krenuo u onoj tragikomediji od utakmice s Radnikom. No srecom Gazda ga je sasjekao u korijenu
S novim trenerom,bilo kojim i ovim timom smo u decembru na prvom mjestu. Citirajte ovo u decembru !! 

A ako nam u medjuvremenu dovede jos nekog igraca,ako digne vrijednost ekipe preko 15 miliona,nikad vise necu protiv tog divnog covjeka nista reci

Samo cu pozeliti da mu rodi koka,i da mu iduce godine rodi koka i da mu vazda rodi koka

Naše najvece pojacanje ove sezone je sto smo se rijesili Zekica. Koji nas je unistio prosle sezone a i ove je krenuo u onoj tragikomediji od utakmice s Radnikom. No srecom Gazda ga je sasjekao u korijenu

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Mnogo ljepse jutro nego prethodno 

Zbog? Meni je muka kao da mi je neko umro. Svjestan sam da je rezultatski moglo bolje ali jednostavno taj Zekić mi je legao pojavom i vjerovao sam da će napraviti nešto veće pa možda i taj famozni iskorak. Vidio sam da imamo igru malo nam je falilo ali nažalost nećemo nikad saznati šta bi bilo da je ostao i da li sam imao pravo. Koga god da dovedemo korak je u nazad jer jednostavno opet ide selekcija, adaptacija i ostale faze koje su prirodne.
Mi nikada odustati necemo...
Jeste vi meni simpatični
cim je trener lijep, zgodan vi se odmah zaljubite. Tako isto u Savu Miloševića pa sad Zekića a nista nije uradio kako treba. To sto je elokventan i zgodan nista ne znaci. Bitni su rezultati
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Otisao, nije otjeran.10.Skoro je napisao/la: ↑07 avg 2025, 07:33Zbog? Meni je muka kao da mi je neko umro. Svjestan sam da je rezultatski moglo bolje ali jednostavno taj Zekić mi je legao pojavom i vjerovao sam da će napraviti nešto veće pa možda i taj famozni iskorak. Vidio sam da imamo igru malo nam je falilo ali nažalost nećemo nikad saznati šta bi bilo da je ostao i da li sam imao pravo. Koga god da dovedemo korak je u nazad jer jednostavno opet ide selekcija, adaptacija i ostale faze koje su prirodne.
Ostavio nas na cjedilu nakon sto smo milione ulozili u njegove igrace.
Jedino redari nisu bili po njegovom izboru. I opet nista nije napravio, naprotiv obrukao nas historijski. I opet podrsku dobio.
Kasnije kad predsjednik hoce da ne klupiras jednog igraca, dignes nos i odes ko neko dijete.
Covjek je bivsi, dovidjenja prijatno. Da smo barem znali prije sezone da ce otici pa na vrijeme da reagujemo, ovsko nas vise izyebo nego jesic.
Uzivaj bordo nacijo, danas potpisuje najvece pojacanje u historiji lige i to u top formi!
To zgodan, lijep nema veze ali treba da je elokventan a ne da se češka po glavi i baca imaginarne mrve sa stola ko Mulalić ili da se peči ko Adžem ili da ima poštapalicu kao naš Hus šta je tu je. A to da ništa nije uradio kako treba nije tačno. Kup uzeti Borcu i Zrinjskom na njihovom terenu, Želju razmontirati u tri utakmice i Krajovu na Koševu ne može biti plod slučajnosti.
Zadnja izmjena: 10.Skoro, dana/u 07 avg 2025, 09:02, ukupno mijenjano 1 put.
Za ove pare koje se spominju u najmanju ruku bi trebao igrati kao Škoro ili Dželaludin M. A vidjet ćemo hoće li biti pojačanje ikako, a tek onda pričati o najvećem.ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 avg 2025, 07:53Otisao, nije otjeran.10.Skoro je napisao/la: ↑07 avg 2025, 07:33Zbog? Meni je muka kao da mi je neko umro. Svjestan sam da je rezultatski moglo bolje ali jednostavno taj Zekić mi je legao pojavom i vjerovao sam da će napraviti nešto veće pa možda i taj famozni iskorak. Vidio sam da imamo igru malo nam je falilo ali nažalost nećemo nikad saznati šta bi bilo da je ostao i da li sam imao pravo. Koga god da dovedemo korak je u nazad jer jednostavno opet ide selekcija, adaptacija i ostale faze koje su prirodne.
Ostavio nas na cjedilu nakon sto smo milione ulozili u njegove igrace.
Jedino redari nisu bili po njegovom izboru. I opet nista nije napravio, naprotiv obrukao nas historijski. I opet podrsku dobio.
Kasnije kad predsjednik hoce da ne klupiras jednog igraca, dignes nos i odes ko neko dijete.
Covjek je bivsi, dovidjenja prijatno. Da smo barem znali prije sezone da ce otici pa na vrijeme da reagujemo, ovsko nas vise izyebo nego jesic.
Uzivaj bordo nacijo, danas potpisuje najvece pojacanje u historiji lige i to u top formi!
Kakvu mi ekipu igracki imamo nismo ni svjesni. Bilo ko da dodje morao bi uvezati ovo za par dana i kasnije zasjesti na vrh tabele. Pa ova ekipa bi sa normalnim trenerom bila konkurent za naslov u sve jednoj ligi iz bivše exyu i sire.
Pogotovo ako dodje Ljajic, imaš na krilim Ljajica i Gulasha dva igraca koja su kvalitetom za Lige 5. Turkes bi bio top u vrhu kad bi njih 2 imao sa strane. Kad se vrati Gojkovic na stopera, Jatta izrastao u top modernog veznog igraca, imaš tu jos Ristovskog, Elezija.
Samo ih poredati na prave pozicije, a ne izmišljati toplu vodu. Gulash ne može biti spica kako je Zekic to zamišljao. Kao ni Kyeremeh.
Pogotovo ako dodje Ljajic, imaš na krilim Ljajica i Gulasha dva igraca koja su kvalitetom za Lige 5. Turkes bi bio top u vrhu kad bi njih 2 imao sa strane. Kad se vrati Gojkovic na stopera, Jatta izrastao u top modernog veznog igraca, imaš tu jos Ristovskog, Elezija.
Samo ih poredati na prave pozicije, a ne izmišljati toplu vodu. Gulash ne može biti spica kako je Zekic to zamišljao. Kao ni Kyeremeh.
Vazda se u Sarajevu šmeker nazivao cinkarošomobrijanopile je napisao/la: ↑06 avg 2025, 19:10Hahahahahaha. Mozda u Srbiji, pogledaj za bosanski sleng. Cuj odakle. E, djete dragoluckystrike je napisao/la: ↑06 avg 2025, 19:07Šmeker u biti znači šarmantan i zavodljiv. Ošmekati znači primjetiti nešto, upratiti, snimiti.
Odakle uopšte da je šmeker sinonim za cinkaroša - drukera?
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, atomskaNavika, budzak, casual033, Direktorcic, HyperOS, johntravolta123, JuricaSpindl, mavi, miguelramos, mnon46, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Pena, samoFKS, Serha, Tatamata1946, Venom, Zagor i 175 gostiju.