Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Nadam se da nikada necemo ući u EU
Živjeli Slaveni.
- Bayern@heart
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Piše ispod toga (na istom papiru) da je kazna od 100 do 300 KM ako ne predaš u tom predviđenom roku. Onda ti dolaze na vrata da deponuju vozačku dok te ne nađugambler1899 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 13:20Sta u slucaju ako ne predas u roku od 15 dana, isto cekam da mi dodje koverta tj kazna koliko da platim i kad da predam. Posto radim van drzave, sta u tom slucaju za taj rok od 15 dana? Da li moze neko otici i objasniti situaciju pa kad dodjem da predam ili mogu pisati neku dodatnu kaznu? Pitam posto mi je isto prvi put da oduzimaju vozacku.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Fun fact
Vjencan za bosnjakinju bio, rodila mu sina, ostavio je, sin mu nije mesecini ok sa glavom, snima nekakve pjesme po yt, nema kontakta s njima.
Kretan od covjeka, budala od politicara. Na faci mu vidis da je mentalno retardiran.
Vidi fakat. Pa ni umjetnu inteligenciju nije u stanju koristiti ovaj dupelizac.Bayern@heart je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:31Kako ovaj mačak sa slike ima DVA REPAminictre za.**** te AI

Gledao Bakira na N1, pita ga voditelj šta misliš o mogućem preuzimanju SNSD stranke od strane Igora Dodika, veli on to nikako nije dobro, ne treba sinovi da preuzimaju stranke od očeva, to vodi u podjele. Loša opcija skroz. 

it's football day
Pa Igor možda nije bio u trezoru, zato Bake tako implicira

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Teške neke teme
Selami (i tri glasa od): alema, Vensana i MaroonBjelave.

Selami (i tri glasa od): alema, Vensana i MaroonBjelave.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Kakva glupost ja jos trazio da odma platim kaznu i predam vozacku iz tog razloga. Ostaje da se nadje stela za odgodjenu predaju ili da niko ne preuzima postubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:41Piše ispod toga (na istom papiru) da je kazna od 100 do 300 KM ako ne predaš u tom predviđenom roku. Onda ti dolaze na vrata da deponuju vozačku dok te ne nađugambler1899 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 13:20Sta u slucaju ako ne predas u roku od 15 dana, isto cekam da mi dodje koverta tj kazna koliko da platim i kad da predam. Posto radim van drzave, sta u tom slucaju za taj rok od 15 dana? Da li moze neko otici i objasniti situaciju pa kad dodjem da predam ili mogu pisati neku dodatnu kaznu? Pitam posto mi je isto prvi put da oduzimaju vozacku.![]()
Najgori "lider" u historiji Bosne, pocevsi od bana Borica do danas.
Maksuz selam @hazarder. Ruhestörung!

The saddest thing in life is wasted talent.
Zna li ko kakvog provjerenog prodavca parfema a da ima profil na olxu? Cijene manje bitne, samo da je provjereno.
- superFrankie
- Kontakt:
Parfemizavas i parfemidrago, imam licno iskustvo sa njima kao i nekoliko osoba iz okruzenja, sve je bilo po dogovoru i original su bili svi parfemi
U prva tri mjeseca 2025., izvoz električne energije iznosio je 214 miliona KM, a uvoz 235 miliona KM.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Hvala.superFrankie je napisao/la: ↑07 avg 2025, 01:58Parfemizavas i parfemidrago, imam licno iskustvo sa njima kao i nekoliko osoba iz okruzenja, sve je bilo po dogovoru i original su bili svi parfemi

Evo malo lijepih vijesti:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Gospodja Uzunovic.

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.