FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako je Ivaylo u pitanju i ako njega dovedemo onda stvarno kapa dole Mirviću.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Pusic je novi trener.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Razocaranje totalno bilo sta da je bilo, o o sto minjos vise bode oci to sto je stalno trubio o Mirvicu i da ga kao mi malo cijenimo koliko bi trebali,nikako da ljudi skontaju da nas boli k za sve osim za Sarajevo.Tatamata1946 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:53Ma koga god dovedu bice neko nezadovoljan.
Zekic je ispao jado jer je pobjegao jer voljela ga je raja i sad ko god dodje bice popljuvan
Yes, Marino.
Nije valjda da volis 433
falit ce nam onda 2 krila, al jbt ga nek se on sekira kako ce. Placen je za to.
Btw i meni je jos uvijek NEREALNO do bola, al mi je izvor bas povjerljiv haha
Nije valjda da volis 433
Btw i meni je jos uvijek NEREALNO do bola, al mi je izvor bas povjerljiv haha
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Evo kod ovog Marijana kazu da mu se dala podrska medjutim dao ostavku,sad kome vjerovat Bog samo zna.
Opa
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Str 1379-frajer se kune u Husrefa
Str 1380-dolazi Petev
Str 1381-100% Pusic
Pa de dogovorite se vise ba.
Str 1380-dolazi Petev
Str 1381-100% Pusic
Pa de dogovorite se vise ba.
Vamos Rajvosa!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zabrinjavas me. Ti imas vazda dobre info...
Kad je na manageru meta bilo sve osim 4-3-3 ja sam igrao 4-3-3 i godine fakulteta ostavio na njoj.

Ne mora se tu puno izmišljat' brate, Mlinarić može na oba krila, Kyeremeh može na oba krila, Kuprešak je krilo samo to još ne zna, Ljajić će igrat' gdje god mu qrcu ćef, Guli je bivši, iskreno se nadam. Dovesti još jednog, po mogućnosti ljevaka.
Treba dovesti bilo koga za trenera, Ljaljicu kada dosadi da igra nek zamjeni trenera ha ja.hazarder je napisao/la: ↑07 avg 2025, 00:18Kad je na manageru meta bilo sve osim 4-3-3 ja sam igrao 4-3-3 i godine fakulteta ostavio na njoj.![]()
Ne mora se tu puno izmišljat' brate, Mlinarić može na oba krila, Kyeremeh može na oba krila, Kuprešak je krilo samo to još ne zna, Ljajić će igrat' gdje god mu qrcu ćef, Guli je bivši, iskreno se nadam. Dovesti još jednog, po mogućnosti ljevaka.
Bordo10 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 23:35Da zasluzuje jedva sam cekao da se toliko daje, i jedva cekam da najmanja bude netto 100000KM, samo naprijed Mirvicu do grupa Lige sampiona, san postaje java, spreman sam da trpim i cekam, jer sa ovvakvok pricom sve je mogucebroj6 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 21:58I jel to nama sad uredu davat ovoliku platu jednom igracu? Pokusavamo ostvarit transfer od par miliona a njemu bacamo milion godisnje. Jel to fkt neko u ovoj jadnoj ligi zasluzuje tolike pare kad su nagrade od saveza i Evrope mizerne? I stvarno mislimo da ovo nece unijeti nemir u ekipu kad vide koliko jedan lik prima? Ili mislimo da ce privuci nekog igraca, mi mozemo placati 15 igraca milion godisnje?

Grlom u jagode sto bi rekli, prvaci svijeta da budemo nemoj zaboravit hahahah al bi mi svi instant nesto bez ikakve logike
Ovo je otprilike analog onom Goebbelsovom govoru 1943' kad je sve otišlo u qrac pa je španovao jadan narod pitanjem: "Wollt Ihr den totalen Krieg?" (sad će me Scholsey moj raskovat zbog pravopisa, al' eto tu smo negdje...)maroon46 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 00:20Treba dovesti bilo koga za trenera, Ljaljicu kada dosadi da igra nek zamjeni trenera ha ja.hazarder je napisao/la: ↑07 avg 2025, 00:18Kad je na manageru meta bilo sve osim 4-3-3 ja sam igrao 4-3-3 i godine fakulteta ostavio na njoj.![]()
Idemo u totalen Krieg bogamu, ja sam na C2 protiv Posušja taman da nam Vojislava Šešelja predsjednik izabere za trenera, i biću tu dok me zdravlje ne izda.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
u Prijedoru blato do koljena
100 ljudi na tribinama i kisa
cujes samo
Ademe, Ademe sta sta je
sta sta je yebem li ti
100 ljudi na tribinama i kisa
cujes samo
Ademe, Ademe sta sta je
sta sta je yebem li ti

Gluho bilo. Vazda mi se sviđao način na koji razmišljaš.hazarder je napisao/la: ↑07 avg 2025, 00:29Ovo je otprilike analog onom Goebbelsovom govoru 1943' kad je sve otišlo u qrac pa je španovao jadan narod pitanjem: "Wollt Ihr den totalen Krieg?" (sad će me Scholsey moj raskovat zbog pravopisa, al' eto tu smo negdje...)maroon46 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 00:20Treba dovesti bilo koga za trenera, Ljaljicu kada dosadi da igra nek zamjeni trenera ha ja.hazarder je napisao/la: ↑07 avg 2025, 00:18
Kad je na manageru meta bilo sve osim 4-3-3 ja sam igrao 4-3-3 i godine fakulteta ostavio na njoj.![]()
Idemo u totalen Krieg bogamu, ja sam na C2 protiv Posušja taman da nam Vojislava Šešelja predsjednik izabere za trenera, i biću tu dok me zdravlje ne izda.

The saddest thing in life is wasted talent.
Racunaj da bi Obuca bio prvi pomocnik, jer se znaju iz Bugarske, jedno vrijeme zajedno igrali. Dok je Petev bio selektor, nisu izlazili iz Huremove kafane, znaci mahala bi 100 % bila u klubu.Posejdon je napisao/la: ↑06 avg 2025, 23:36Što se mene tiče može Ivaylo, nije **** tip kao Zeka, ali gospodin sa znanjem koji radi na sebi. Moderan pristup fudbalu, zna naš jezik, raja ga je u BiH zavolila jer je lik fakat ljudina, a i on je zavolio nas. Sjećam se da je u jednom intervjuu govorio da je na njega najveći utjecaj ostavio Unai Emery i da njegove seminare redovno posjećuje. Opet, ne znam da li je to izvodiva opcija, tek je preuzeo ovaj tim, ali danas se u fudbalu sa lovom sve može desiti.
Nisam peh, samo kazem da cemo dobiti boljeg trenera od zekica,a to nije Husref.to sto bi mnogi zeljeli njega njihove su zelje, nama treba covjwk sa znanjem i cvrste ruke.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: alacious, Arnelv52, Dave, enzo1, fera, iliyaa8, JavierBosnia, laznokrilo, ledesma, N3R3D, Rodman, ronaldo99, said, SAMO BORDO, Seipronto, skoJaa, Tatamata1946, Venom, Zagor i 174 gosta.