Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
54%
2. Ne
46
46%

Ukupno glasova: 100

Arvid
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Arvid » 06 avg 2025, 22:48

I found freedom. Losing all hope was freedom.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 avg 2025, 22:56

Ma nema im ga ko ukrast realno.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 06 avg 2025, 23:02

Trebamo zaganjati Jacksona, cisto iz zajebancije

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 06 avg 2025, 23:11

Samo ozbiljan gubitak za tribine su odlazak Diaza, Chiese i ovo trošenje para, tri dobra chanta izgubismo.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 06 avg 2025, 23:55

Pomiješana osjećanja zbog odlaska Nuneza. Naravno da se priželjkivao njegov odlazak cijele prošle sezone kad je prokockao poslednju šansu da se dokaže. Ali opet mi je nekako krivo jer se stvarno mnogo očekivalo i mnogo puta nas je "prevario" da će napokon da krene i nikad. Šteta što se njegova epizoda u Liverpoolu završava neuspješno, ali definitivno neće biti zaboravljen, jer ako se o nekome u ove 3 sezone iz utakmice u utakmicu pričalo to je Nunez. Čas jer nas je zavarao dobrom partijom, čas jer je promašio zicer za pobjedu.
Hvala mu za Newcastle, jedna od dražih utakmica ikad.

sarajevskiMarlboro
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiMarlboro » 07 avg 2025, 00:16

Fuerza je napisao/la:
06 avg 2025, 23:55
Pomiješana osjećanja zbog odlaska Nuneza. Naravno da se priželjkivao njegov odlazak cijele prošle sezone kad je prokockao poslednju šansu da se dokaže. Ali opet mi je nekako krivo jer se stvarno mnogo očekivalo i mnogo puta nas je "prevario" da će napokon da krene i nikad. Šteta što se njegova epizoda u Liverpoolu završava neuspješno, ali definitivno neće biti zaboravljen, jer ako se o nekome u ove 3 sezone iz utakmice u utakmicu pričalo to je Nunez. Čas jer nas je zavarao dobrom partijom, čas jer je promašio zicer za pobjedu.
Hvala mu za Newcastle, jedna od dražih utakmica ikad.
Baš mixed feelings. Iz nekog razloga mi je jedan od dražih igrača Liverpoola iako mi je bar 5 godina života skratio. I dalje se nekako nadam da će se kroz dvije tri godine vratiti u Evropu i napraviti nešto značajno. Čovjek je nekako čisti haos i energija. Sve u svemu, dobar posao kluba. Izvukli su 50+ mil Eura i navodno bonusi koji mogu izaći na 70mil. On je valjda dobio 400k nečega sedmično. Svima dobro.

Al sad kontam, ostaju Salah, Hugo i Cody. Ok, vjerovatno će doći i Isak, ali mi nekako djeluje tanko. Mogu to drugi igrači popuniti, ali imam osjećaj da je premalo igrača u napadu. Rano je za malog Ria iako vjerujem da će imati minute u kupovima. Ne znam hoće li Chiesa ostati, a ako i ostane hoće li biti živ uopšte. Ko mijenja Salaha kad bude Africki kup, valjda Frimpong ako Bradley bude zrav za beka. Ne znam, imam osjećaj da se napad baš pojačao, al opet nekako fali igrača.

I šta je sa stoperima. Imaju dva čestita stopera i neki pokušaji. Može Graven uskočiti, može i Endo. Igrao je i Robo, ali ništa od toga nije relevantno. Onaj mali Nallo mi nimalo ne uliva povjerenja
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 07 avg 2025, 08:14

Darwizzy je legenda kluba

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 07 avg 2025, 11:18

slika

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 07 avg 2025, 14:58

Još malo :opaopa:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 07 avg 2025, 17:14

Sta pate lika koji qrc?

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 07 avg 2025, 17:58

Pa ne mogu objavit da je gotovo kad imaju ovakav prelazni rok jbt
Moraju potpisati nekog naprijed prvo.

Isak će biti naš igrač do gostovanja Njukašu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.