Ne mozes jednog da valja sastavit
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja mislim da ni sam Mirvic jos uvijek ne zna ko nam je novi trener tako da su to suvisne price.
Jer i poslije rata je rat…
Dolaskom Ljajica uprava je pokazala da ima cilj, a to je mocno i jako Sarajevo. Dimenzija vise za cijelu ligu.
Do jucer smo sanjali dovodjenje ovakvih igraca, npr. Ristovskog , Ljajica.. bilo ko od trenera da dodje cilj je jedan: titula!
Publika priznaje jedino rezultate. Sa 3 vezane pobjede svi ce zaboraviti na ZZ.
Do jucer smo sanjali dovodjenje ovakvih igraca, npr. Ristovskog , Ljajica.. bilo ko od trenera da dodje cilj je jedan: titula!
Publika priznaje jedino rezultate. Sa 3 vezane pobjede svi ce zaboraviti na ZZ.
Joj jarane jesi naporan jeblo ga botovanje više de da ti xbon od petobe gurnem a ti nemoj do ponedjeljka ništa pisat' na ovoj temi. Može?
Gdje je i šta radi Adnan Čustović, naš stalni kandidat za nasljednika 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Volim Husrefa i drag mi je al ne zelim ga ponovo na klupi naseg tima.
Al zamislite scenu dodje fkt Husref, uzme ponovo duplu i sve nas popiša
Al zamislite scenu dodje fkt Husref, uzme ponovo duplu i sve nas popiša

- napoleon72
- Kontakt:
Al bas jarane, isto da mu chatgpt sastavlja genericke dupelizacke postove. Garant iza profila stoji neka od SFK head of nesta
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
I meni je najdrazi trener u poslijeratnoj istoriji,covjek je donio toliko radosti u prvenstvu i evropi,mnogi ga ovdje pljuju a to nije uredu,vise puta su ga tjerali ko kera iz kluba,donosio je titule kada nije bilo novaca,a ove mlakonje i sa parama a slabim znanjem jedva kup.
-
- Kontakt:
Joj bombasa,kakav Husref?
Nece doci 100%.
Nece doci 100%.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Zasto uopste mislite da ganjamo samo slobodne trenere 

Petev najvjerovatnije
Bilo bi poetski da ga sad Ivaylo ućera Vicku.
Da zasluzuje jedva sam cekao da se toliko daje, i jedva cekam da najmanja bude netto 100000KM, samo naprijed Mirvicu do grupa Lige sampiona, san postaje java, spreman sam da trpim i cekam, jer sa ovvakvok pricom sve je mogucebroj6 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 21:58I jel to nama sad uredu davat ovoliku platu jednom igracu? Pokusavamo ostvarit transfer od par miliona a njemu bacamo milion godisnje. Jel to fkt neko u ovoj jadnoj ligi zasluzuje tolike pare kad su nagrade od saveza i Evrope mizerne? I stvarno mislimo da ovo nece unijeti nemir u ekipu kad vide koliko jedan lik prima? Ili mislimo da ce privuci nekog igraca, mi mozemo placati 15 igraca milion godisnje?
Što se mene tiče može Ivaylo, nije **** tip kao Zeka, ali gospodin sa znanjem koji radi na sebi. Moderan pristup fudbalu, zna naš jezik, raja ga je u BiH zavolila jer je lik fakat ljudina, a i on je zavolio nas. Sjećam se da je u jednom intervjuu govorio da je na njega najveći utjecaj ostavio Unai Emery i da njegove seminare redovno posjećuje. Opet, ne znam da li je to izvodiva opcija, tek je preuzeo ovaj tim, ali danas se u fudbalu sa lovom sve može desiti.
Are you not entertained ?!
Naš narod baš voli zabludu. Ako adis baoli kaze husref je zavrsen. Valjda znate da je to to onda.
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Da se kladimo da nije? Dajem svoj akont na trajni ban bez povratka, ako bude, a ako ne bude onda ti? Može li? Kakav crni husref niko ga nije ni kontaktirao niti je u opticaju
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA, riki46 i 50 gostiju.