Ja sam čuo da dolazi neki top trener, sad šta to znači, vidjećemo.
Čisto sumnjam da je to Husref.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja sam čuo da dolazi neki top trener, sad šta to znači, vidjećemo.
Al bas jarane, isto da mu chatgpt sastavlja genericke dupelizacke postove. Garant iza profila stoji neka od SFK head of nesta
I meni je najdrazi trener u poslijeratnoj istoriji,covjek je donio toliko radosti u prvenstvu i evropi,mnogi ga ovdje pljuju a to nije uredu,vise puta su ga tjerali ko kera iz kluba,donosio je titule kada nije bilo novaca,a ove mlakonje i sa parama a slabim znanjem jedva kup.
Da zasluzuje jedva sam cekao da se toliko daje, i jedva cekam da najmanja bude netto 100000KM, samo naprijed Mirvicu do grupa Lige sampiona, san postaje java, spreman sam da trpim i cekam, jer sa ovvakvok pricom sve je mogucebroj6 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 21:58I jel to nama sad uredu davat ovoliku platu jednom igracu? Pokusavamo ostvarit transfer od par miliona a njemu bacamo milion godisnje. Jel to fkt neko u ovoj jadnoj ligi zasluzuje tolike pare kad su nagrade od saveza i Evrope mizerne? I stvarno mislimo da ovo nece unijeti nemir u ekipu kad vide koliko jedan lik prima? Ili mislimo da ce privuci nekog igraca, mi mozemo placati 15 igraca milion godisnje?
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, benko21, bhfanatic14, BordoArmy88, bosnas_, Cwirek, Dave, enzo1, fera, goGlobal, Hajdeee, Hamagara, HordasFks, HyperOS, insimadop, johntravolta123, keli, laznokrilo, MaroonWhite1946, miguelramos, MokraKifla, mosarajvosa83, Pena, ronaldo99, Seipronto, Suki46, Tatamata1946 i 170 gostiju.