Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Partizan ce mnoge sjevat izhleda 

Mater im **** , ovaj pley kurcu nevalja , bolji pasalic od njega deset puta...haris10 je napisao/la:Partizan ce mnoge sjevat izhleda
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Nece valjda yebem li ima majku , gube 2 razlike 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Gube 4 razlike, a nisu 2 akcije imali u 3. četvrtini. Ovo može otići u hendikep samo ukoliko svi igrači Budućnosti ostanu na klupi i ne odigraju ni minutu do kraja meča.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
U PM kako slabo igraju ...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Syebace me **** , mislio sam malo racun da nadopunim ali qrac

Ovog cupavog crnca , nemoze lik bunar da pogodi mater mu ****...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Gube 8 razlike, ne mogu pogoditi yebeno slobodno bacanje, gube previše lopti, imaju morona na poziciji jedan, Budućnost ima milion ofanzivnih skokova i to je to.
Nikad gori košarkaški meč nisam gled'o.
Nikad gori košarkaški meč nisam gled'o.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
**** im sve toliko su losi da je to nevjerovatno i ova Nlb liga sprdnja,timovi poput Zagreba i Cedevite nisu usli na f4 a bolji od ovih morona zajedno
Maloprije sam isao u Williams da pokusam isplatiti neku lovu.
Naravno problemi, kao nesto nece, nisu dobri podaci ovo ono...
Trebate prvo na netu najaviti isplatu, odabrati poslovnicu u kojoj hocete isplatu, taj ID ISPLATE dati radnici i cetvrti znak sifre.
Ja to uradio kaze ne podudara se nesto ovo ono, pa ona zvala tamo centralu, kaze dodji sutra sa tim brojem pa bi trebalo moci.
Jos mi trebaju propast pare. :S
Naravno problemi, kao nesto nece, nisu dobri podaci ovo ono...
Trebate prvo na netu najaviti isplatu, odabrati poslovnicu u kojoj hocete isplatu, taj ID ISPLATE dati radnici i cetvrti znak sifre.
Ja to uradio kaze ne podudara se nesto ovo ono, pa ona zvala tamo centralu, kaze dodji sutra sa tim brojem pa bi trebalo moci.
Jos mi trebaju propast pare. :S
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma kakva Buducnost, pada ona u narednih 2-3 minuta.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ae PArtizan
I ja mislim da ovo partizan uzima...Nail for Real je napisao/la:Ma kakva Buducnost, pada ona u narednih 2-3 minuta.

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
aBdadis.p je napisao/la:I ja mislim da ovo partizan uzima...Nail for Real je napisao/la:Ma kakva Buducnost, pada ona u narednih 2-3 minuta.![]()
brate
I znaci nisu htjeli da te isplate u Wiliams-u ?
Jesu mrtvaci cccc
Nije moglo oko pola 7 kada sam isao. Nazvala ona centralu, nesto im ne ide to valjda... Sutra cu otici kako su mi rekli pa cu vidjeti. Ali kaze ona ne brini se prosla je isplata, samo dok oni ustimaju taj sistem valjda...Bosnier je napisao/la:aBdadis.p je napisao/la:I ja mislim da ovo partizan uzima...Nail for Real je napisao/la:Ma kakva Buducnost, pada ona u narednih 2-3 minuta.![]()
brate
I znaci nisu htjeli da te isplate u Wiliams-u ?
Javim vam sutra je li uspjelo
I pitaj molim te....npr ja sam se regg sinoc, i kad uplatim na racun cener, hocel dobit bonus, pa odg na pp....svega ti....Strux je napisao/la:
Nije moglo oko pola 7 kada sam isao. Nazvala ona centralu, nesto im ne ide to valjda... Sutra cu otici kako su mi rekli pa cu vidjeti. Ali kaze ona ne brini se prosla je isplata, samo dok oni ustimaju taj sistem valjda...
Javim vam sutra je li uspjelo

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
1 razlike , joj srcani udar cu da dobijem jbte
ma uzima ovo buducnost ovi mrtvaci nisu ni za sta sposobni 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.