Zivi
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
pa covjek proglasen najboljim igracem lige, kako mislis top 5 najboljih napadaca061657451 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:05Dolazak Adema Ljajica u Sarajevo u ovu PL BiH ravan je dolasku nekog iz top 5 napadaca Serije A u Dinamo.Srpska liga je za klasu ispred nase a Ljajic je medju 4 do 5 najboljih napadaca te lige. Sramotno je da ima i jedan navijac FKS protiv ovakvog pojacanja.Kao da nismo svjesni nase slabosti i slabosti nase lige.

Adem je pravi igrač za Sarajevo, nije on normalan, nismo ni mi.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 06 avg 2025, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ti kad nemas s kim se zakacit posvadjas se sam sa sobom.
Karoglan je u Hajduku imao odlicnu komunikaciju u oba navrata sa igracima cak i sa Livajom. Trenirao i Sherif ko i ZZ, sad nam ni to ne valja? Moderan trener koji ce isprofilirati jos kojeg mladog igraca, voli zavrnuti 433..
Nije normalan ko vjeruje u novinarske patke.Hordas1990 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:12Haveru zna se koliko Ronaldo zaradjuje da ne znamo koliko Ljajic ima. Uvijek se to sazna. Imace platu 600 milja eura bez bonusa.fks74 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:10Neko bio na sastanku da njima i zna koliku će platu imati? Nemojte s.rati svega vam.nokee je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:06
Sace te napasti pantelija i duska. Kad je to negdje bilo problem? Pa jbt ko da niko nikad nije cuo pobune u svlačionici bas iz ovog razloga. Potencijalna bomba u svlačionici.
Ma kad skontam neka je, nek ide sve u 3 lijepe i nismo za bolje. Protiv Radnika 3 milje i nesto bi da se pitamo.
Kakva glupost tolike pare dati za igraca od 34 godine kojeg sigurno nećeš dalje prodati.. Al neka, samo nek potpise i sve ce da procvjeta. Bože sacuvaj
- relativizam
- Kontakt:
Neka ima i 5 miliona godisnje, neka Cala vodi ekipu.Beli98 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:13Malo je rec preseravanje. Kakav Ljajic kojih 500k u picku materinu, pa ne igramo protiv Barcelone.relativizam je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:11Milion godisnje
Sad će morati protiv sloge,rudara,radnika sam prijeci 10 igrača i zabiti gol
Kod nas igrači imaju po 500k godisnje i njih poluamateri iz Bijeljine nadigraju, da ne znaš ko je koja ekipa zapitao bi se čovjek ko prima stotine hiljada
Ništa me vise ne interesuje sem titule.
Titula i radi šta hoćeš ako budemo opet ganjali to treće mjesto neka pakuju kofere svi od golmana do napadaca .
Ja ja, lahko je ostat bez trenera, a hajd ga nađi...
-
- Kontakt:
Mi i nemamo domacih.Lucas je napisao/la: ↑06 avg 2025, 21:23Ljajic ispred Mamasa i Elezija, Kyeremeh i Guli na krilima, Mlinaric u špicu, da prste poližeš![]()
Samo se bojim, kako ce svlačionica reagovati na Ljajicevu platu, jer znam da imamo nekoliko igraca vrlo izraženog ega. Takav problem je Zvezda imala u prvom mandatu Milojevica, domaci nisu bas najbolje prihvatili strane kapitalce sa ogromnim ugovorima.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Samo uzvraćaj selame, i poručuj da sam top.hazarder je napisao/la: ↑06 avg 2025, 21:51Ide ganola Ljajčuka ljubljenje grba od predškolskog htio u Sarajevu da igra al' su se ispriječili Fiorentina, Roma i Inter. Daj poguraj šalteruše one Ismire da ga registrujemo da Slogu ugasi odmah.
PS Samo za Scholesey-a brata mi, sretnem večeras poznanika nam pita za tebe, pušta pjesmu:Uzdravlje sokole u ovim prelomnim trenucima.![]()
A znaš da hoću, ljubi te brat.

The saddest thing in life is wasted talent.
Al najjace kad dovodis igraca, pa prica treba mu vremena da se uklopi da uhvati formu i kondiciju, Ahemdhodzic prije tri dana potpisao za Fejnord evo ga u prvoj postavi u kvalifikacijama lige prvaka. Ovo sve sto mi pratimo je cirkus kolorado. Zna se sta je kvalitet kao sto je Rile odmah upao u prvu postavu, sve ostalo sto je dovedeno diskutabilno je.
Ovom klubu treba trener koji zna kako se osvajaju trofeji, nama je titula prioritet svih prioriteta.Kyle88 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:15Ti kad nemas s kim se zakacit posvadjas se sam sa sobom.
Karoglan je u Hajduku imao odlicnu komunikaciju u oba navrata sa igracima cak i sa Livajom. Trenirao i Sherif ko i ZZ, sad nam ni to ne valja? Moderan trener koji ce isprofilirati jos kojeg mladog igraca, voli zavrnuti 433..
Decki ne mozes sve prodati, moras imati par iskusnih lidera. Katai, Ademi, onaj cionist iz partizana, jel vi mislite da oni igraju za dz a klub ih nije prodao nit zaradio na njima marku.nokee je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:06Sace te napasti pantelija i duska. Kad je to negdje bilo problem? Pa jbt ko da niko nikad nije cuo pobune u svlačionici bas iz ovog razloga. Potencijalna bomba u svlačionici.broj6 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 21:58I jel to nama sad uredu davat ovoliku platu jednom igracu? Pokusavamo ostvarit transfer od par miliona a njemu bacamo milion godisnje. Jel to fkt neko u ovoj jadnoj ligi zasluzuje tolike pare kad su nagrade od saveza i Evrope mizerne? I stvarno mislimo da ovo nece unijeti nemir u ekipu kad vide koliko jedan lik prima? Ili mislimo da ce privuci nekog igraca, mi mozemo placati 15 igraca milion godisnje?
Ma kad skontam neka je, nek ide sve u 3 lijepe i nismo za bolje. Protiv Radnika 3 milje i nesto bi da se pitamo.
Kakva glupost tolike pare dati za igraca od 34 godine kojeg sigurno nećeš dalje prodati.. Al neka, samo nek potpise i sve ce da procvjeta. Bože sacuvaj
A kako privuci tako nekog? Ili parama ili nekim poznanstvima i iskorstit mogucu priliku kao sto smo za Ristovskog.
Oke malo je glupo, mogli su za ove pare dovest 2x vrhunska igraca no ovog ako uhavizaju mi smo prvaci jer on sam znaci 15-20 G/A u ligi.
Bojim se da ni uz tih njegovih 500k mi tituli necemo ni prismrditi.relativizam je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:17Neka ima i 5 miliona godisnje, neka Cala vodi ekipu.Beli98 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:13Malo je rec preseravanje. Kakav Ljajic kojih 500k u picku materinu, pa ne igramo protiv Barcelone.relativizam je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:11Milion godisnje
Sad će morati protiv sloge,rudara,radnika sam prijeci 10 igrača i zabiti gol
Kod nas igrači imaju po 500k godisnje i njih poluamateri iz Bijeljine nadigraju, da ne znaš ko je koja ekipa zapitao bi se čovjek ko prima stotine hiljada
Ništa me vise ne interesuje sem titule.
Titula i radi šta hoćeš ako budemo opet ganjali to treće mjesto neka pakuju kofere svi od golmana do napadaca .
Sve i da ubodemo trenera koji ce posloziti stvari (u sto sumnjam), opet ce ti mafijaska organizacija zvana nsfbih odrediti prvaka.
Al hajde, nek se raja lozi, placamo igraca 500k, moze nam se.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- feniksptica
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Da, al kad dolazi jedan igrac koji ima 10 puta vecu platu od svih drugih, to zna napravit problem. Ronaldo je tako unistio Juventus svojim dolaskom.Herson je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:14Plaćen si onoliko koliko vrijediš i koliko znanja i kvalitete posjeduješ. Kakve pobune i gluposti, to su priče za malu djecu. Svaka firma, institucija, pa i fudbalski klub ima neku finansijsku hijerahiju. Pripravnik/početnik ne može imati istu platu kao i inženjer sa 20 godina iskustva, tako je i u fudbalu. Čitava fudbalska Evropa zna ko je Ljajić, a za većinu njih je slabo ko čuo. Kad ostvare dio onoga što je on ostvario onda mogu imati pravo glasa. Svaki klub na svijetu ima više i manje plaćene igrače, o čemu vi raspravljate, jbt.nokee je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:06Sace te napasti pantelija i duska. Kad je to negdje bilo problem? Pa jbt ko da niko nikad nije cuo pobune u svlačionici bas iz ovog razloga. Potencijalna bomba u svlačionici.broj6 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 21:58I jel to nama sad uredu davat ovoliku platu jednom igracu? Pokusavamo ostvarit transfer od par miliona a njemu bacamo milion godisnje. Jel to fkt neko u ovoj jadnoj ligi zasluzuje tolike pare kad su nagrade od saveza i Evrope mizerne? I stvarno mislimo da ovo nece unijeti nemir u ekipu kad vide koliko jedan lik prima? Ili mislimo da ce privuci nekog igraca, mi mozemo placati 15 igraca milion godisnje?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Onda nek se fataju noge
Placamo mi svi na neke nacine, nadam se da grijesim..Pendulum je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:04Boli te qrac legendo, ne plaćaš ih ti.broj6 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 21:58I jel to nama sad uredu davat ovoliku platu jednom igracu? Pokusavamo ostvarit transfer od par miliona a njemu bacamo milion godisnje. Jel to fkt neko u ovoj jadnoj ligi zasluzuje tolike pare kad su nagrade od saveza i Evrope mizerne? I stvarno mislimo da ovo nece unijeti nemir u ekipu kad vide koliko jedan lik prima? Ili mislimo da ce privuci nekog igraca, mi mozemo placati 15 igraca milion godisnje?![]()
-
- Kontakt:
Zasto bi bila patka, to Mirvic platio Mozzartu da slaze?fks74 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:15Nije normalan ko vjeruje u novinarske patke.Hordas1990 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:12Haveru zna se koliko Ronaldo zaradjuje da ne znamo koliko Ljajic ima. Uvijek se to sazna. Imace platu 600 milja eura bez bonusa.
Nece Ljajic napustiti svoj klub iz svog grada da igra negdje za 10 milja mjesecno.
Ne znam ni sto bi problem bila plata sama po sebi, daj Boze da nam jednog dana to bude prosjecna plata u klubu. Uostalom koliko primaju recimo Guliashvili i Gojkovic, a nisu ni Lj od Ljajica realno.
Problem je samo ako to donese sa sobom neke druge probleme, a ne treba se sekirati za Mirviceve pare. Da nema ne bi trosio.
Pa napisao sam danas o njemu da mu je to jedina mana, no ako na trzistu nema boljeg on je najbolji.Lucas je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:19Ovom klubu treba trener koji zna kako se osvajaju trofeji, nama je titula prioritet svih prioriteta.Kyle88 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:15Ti kad nemas s kim se zakacit posvadjas se sam sa sobom.
Radio 2x pod vecim pritiskom bio je prvi u HNL do pocetka aprila kasnije ga ispirili a i ekipa mu je bila tanka sa rotacijom. Serif prvi nastup van HNL zijanio titulu tamo za bod (kao i ZZ), osvojio KUP
Mislim da smo slican problem imali prije deset godina, kada su Ikande, Stepanov i Alispahic imali puno veca primanja, od ostalih.napoleon72 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:22Da, al kad dolazi jedan igrac koji ima 10 puta vecu platu od svih drugih, to zna napravit problem. Ronaldo je tako unistio Juventus svojim dolaskom.Herson je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:14Plaćen si onoliko koliko vrijediš i koliko znanja i kvalitete posjeduješ. Kakve pobune i gluposti, to su priče za malu djecu. Svaka firma, institucija, pa i fudbalski klub ima neku finansijsku hijerahiju. Pripravnik/početnik ne može imati istu platu kao i inženjer sa 20 godina iskustva, tako je i u fudbalu. Čitava fudbalska Evropa zna ko je Ljajić, a za većinu njih je slabo ko čuo. Kad ostvare dio onoga što je on ostvario onda mogu imati pravo glasa. Svaki klub na svijetu ima više i manje plaćene igrače, o čemu vi raspravljate, jbt.nokee je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:06
Sace te napasti pantelija i duska. Kad je to negdje bilo problem? Pa jbt ko da niko nikad nije cuo pobune u svlačionici bas iz ovog razloga. Potencijalna bomba u svlačionici.
Pape Sušić