Vjerujem da ce biti neko sa dobrim CVjem jer ima atomsku ekipu na raspolaganju, nadam se da je ZZ najavio blagovremeno da ide, da se nađe zamjena sto prije, mozda vec ima dogovren neko.ErosViverosViv je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:21Spominje se, menadžeri nude na sve strane, vjerujem da u klubu nema mira od sinoć.
Sva imena koja se spominju, osim feđe, imaju mnogo ozbiljniji CV od Zekića.
Samo neka Ljajić potpiše, ovoj ekipi trener neće ni trebati, nek sami igraju.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Varijantas8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- Maroon1946
- Kontakt:
I nađu se ljudi koji sumnjaju u namjere Ismira... puna podrška predsjedničeNove informacije tiču se finansijskih detalja saradnje Sarajeva i Ljajića, a **** iz izvora bliskih nogometašu saznaje da će 33-godišnji nogometaš na Koševu zarađivati 600.000 eura godišnje neto, što je debelo preko milion KM.
To je potpuno nestvaran iznos za bh. uslove te će Ljajić definitivno postati najplaćeniji igrač koji ikada igrao na našim terenima.

J.ebem emirate Ivaylo Petev jedan je od nas.ErosViverosViv je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:27I Zekić je tek potpisao ugovorSurreal je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:25Kako Petev, čovjek haman tek potpisao za ovaj klub iz UAEErosViverosViv je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:21
Spominje se, menadžeri nude na sve strane, vjerujem da u klubu nema mira od sinoć.
Sva imena koja se spominju, osim feđe, imaju mnogo ozbiljniji CV od Zekića.
Samo neka Ljajić potpiše, ovoj ekipi trener neće ni trebati, nek sami igraju.![]()
Al' sad realno, teško da šta bude od toga, čovjek je prekjučer preuzeo ekipu.
In Babuka we trust!Maroon1946 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:31I nađu se ljudi koji sumnjaju u namjere Ismira... puna podrška predsjedničeNove informacije tiču se finansijskih detalja saradnje Sarajeva i Ljajića, a **** iz izvora bliskih nogometašu saznaje da će 33-godišnji nogometaš na Koševu zarađivati 600.000 eura godišnje neto, što je debelo preko milion KM.
To je potpuno nestvaran iznos za bh. uslove te će Ljajić definitivno postati najplaćeniji igrač koji ikada igrao na našim terenima.![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ma mi Ismira nismo ni zasluzili.Maroon1946 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:31I nađu se ljudi koji sumnjaju u namjere Ismira... puna podrška predsjedničeNove informacije tiču se finansijskih detalja saradnje Sarajeva i Ljajića, a **** iz izvora bliskih nogometašu saznaje da će 33-godišnji nogometaš na Koševu zarađivati 600.000 eura godišnje neto, što je debelo preko milion KM.
To je potpuno nestvaran iznos za bh. uslove te će Ljajić definitivno postati najplaćeniji igrač koji ikada igrao na našim terenima.![]()
Ma nama nikad nije dosadno to je jedina cinjenica.
Zekicu hvala za sve, ali ni ti je đaba radio, a ni ti ga ce se ko sjecati nakon 3 vezane pobjede.
Zekicu hvala za sve, ali ni ti je đaba radio, a ni ti ga ce se ko sjecati nakon 3 vezane pobjede.
-
- Kontakt:
amypitar je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:44Ma mi Ismira nismo ni zasluzili.Maroon1946 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:31I nađu se ljudi koji sumnjaju u namjere Ismira... puna podrška predsjedničeNove informacije tiču se finansijskih detalja saradnje Sarajeva i Ljajića, a **** iz izvora bliskih nogometašu saznaje da će 33-godišnji nogometaš na Koševu zarađivati 600.000 eura godišnje neto, što je debelo preko milion KM.

The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Husref Musemic,Silvio Cabraja i Mislav Karoglan su navodno jedni od glavnih kandidata za novu poziciju sefa strucnog staba.
Nije Hišma. Krivi smo mi što smo ih pustili.
Jok dajte da nam haver od mahača iz mostara ugledni menager Buljić stefo dovede koga... Zna mahač kako se to radi, haveri su
Podrska mirvicu, dobro nam dosao Ljajke sine sandzački!
Podrska mirvicu, dobro nam dosao Ljajke sine sandzački!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Musemic 
5 koraka nazad u kamena doba. Dudic isto tako, presluso ga mornar i klaksvik 
Zeka majstore 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Cudo onaj NazorUso iz Čuništa nije napisao, da Husrefa treba obavezno vratiti.
Kakav si mi bipolarni ? Ima li kapitalaca ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Bice ovo bolje nego sto ocekujemo, uvjeren sam. 

kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Čabraja je jedini potencijal ali vodio je male klubove. Karoglan smiješan. Husrefa ne treba komentarisati
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !