I to cvancika ulaznica. Mislim u Sarajevu raja ima kesa, al sumnjam da ce poletit na nebitnu prijateljsku.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
I to cvancika ulaznica. Mislim u Sarajevu raja ima kesa, al sumnjam da ce poletit na nebitnu prijateljsku.
Bas to. Cak bi mala dvorana bila i idealna, da bude popunjena.Masqareda je napisao/la: ↑06 avg 2025, 18:03I to cvancika ulaznica. Mislim u Sarajevu raja ima kesa, al sumnjam da ce poletit na nebitnu prijateljsku.![]()
Ako su ovako ganjali papire Garzi, onda su nam i dobri odgovori stizali. Nevjerovatno
Mogli su i oni ili bilo ko drugi ganjati razne papire Garzi, kad je glavni papir kasno izvađen, a savez s tim nema ništa.hz1987 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 19:29Ako su ovako ganjali papire Garzi, onda su nam i dobri odgovori stizali. Nevjerovatno
Ma razumijemo se stari...ja ovo komentarisem, jer mislim po trenutnoj situaciji mislim ako ikome budemo mogli uzeti skalp i napraviti iznenadjenje od ove 3 glavne reprezentacije u grupi - mislim da su to Spanci...a da bi se to desilo mora da se poslozi 1000 stvari...
Ako se dobro sjecam, drugoplasirani iz ove grupe Slovacka, Ukrajina, Svicarska.
BiH-CG. Da se ne pise dzaba dajte linkNedjeljni meč počinje u 18 sati. Susret neće biti u televizijskom prenosu, u skladu s dogovorom između dvije reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, MrPink, TripleThreat i 16 gostiju.