FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
25
26%
Darko Milanič
22
23%
Miodrag Božović
0
Nema glasova.
Fedja Dudić
14
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
12
13%
Samo stranac
22
23%

Ukupno glasova: 95

Tatamata1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Tatamata1946 » 06 avg 2025, 18:26

rimljanin90 je napisao/la:
06 avg 2025, 17:56
Sanchez87hz je napisao/la:
06 avg 2025, 17:50
Isti koji su kmecali za slovenskom ublehom sada kmece za Zekicem i dalje govore boljeg necemo imati kmeee kmeee..

Nije stvar samo u zekicu
nego u tome sto si osto bez trenera na samom pocetku sezone. Valja sve to uigrati da ti dodje Klopp. Ja kako vidim samo takvi ko ti kmece. Ono javis se samo kad kiksamo da neku svoju lovacku pricu prospes.
Pa problem je u Zekicu jer nas je napustio i ako je dobio sto niko prije njega nije dobio. Trebao nas je napustiti prije pocetka sezone a ne ovako klosarski par dana pred utakmicu

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 06 avg 2025, 18:27

feniksptica je napisao/la:
06 avg 2025, 17:47
Zasto su HZ odustale u borbi protiv Ajle ?

Mislim il krenes i ides do kraja il ne krenes ..ovo je smijesno
Znakovita je šutnja nakon sastanka sa Homerom. Ako su se Horde prodale, **** nas sve onda.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 06 avg 2025, 18:30

Jović ima ponudu iz Grčke
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 06 avg 2025, 18:31

Zekic htio klupirati gulija, dobio tarabu od uprave i mirvica i dao ostavku jer nema punu slobodu. Jbg, razumijem. Nek mu je sretno, mi idemo dalje, kakav je ovaj sto je Sahtar vodio protiv Barse?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

mohz1987
Kontakt:

Post Postao/la mohz1987 » 06 avg 2025, 18:32

Realno Ljajić bio pun pogodak. Meni je to dolazak ravan Jajalu. Trenera riješiti čim prije. Dovesti Ljajića. Stigne se sve.
Zekić jeste šmeker. Ali očito da u dvije godine nije uspio posložiti stvari do kraja.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 06 avg 2025, 18:35

Tatamata1946 je napisao/la:
06 avg 2025, 18:26
rimljanin90 je napisao/la:
06 avg 2025, 17:56
Sanchez87hz je napisao/la:
06 avg 2025, 17:50
Isti koji su kmecali za slovenskom ublehom sada kmece za Zekicem i dalje govore boljeg necemo imati kmeee kmeee..

Nije stvar samo u zekicu
nego u tome sto si osto bez trenera na samom pocetku sezone. Valja sve to uigrati da ti dodje Klopp. Ja kako vidim samo takvi ko ti kmece. Ono javis se samo kad kiksamo da neku svoju lovacku pricu prospes.
Pa problem je u Zekicu jer nas je napustio i ako je dobio sto niko prije njega nije dobio. Trebao nas je napustiti prije pocetka sezone a ne ovako klosarski par dana pred utakmicu
Niko ne moze znati od nas sta se zapravo tu desilo. Suvisno je komentarisati i pricati neke teorije. Nije mi drago jer nakon prve utakmice sa rumunim smo izgledali da mozemo doci do titule i onda se ovo desi u dvije utakmice. Mi sto mozemo jeste doci na utakmicu i popraviti brojku. Ostalo sve su prazne price

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 06 avg 2025, 18:36

mohz1987 je napisao/la:
06 avg 2025, 18:32
Realno Ljajić bio pun pogodak. Meni je to dolazak ravan Jajalu. Trenera riješiti čim prije. Dovesti Ljajića. Stigne se sve.
Zekić jeste šmeker. Ali očito da u dvije godine nije uspio posložiti stvari do kraja.
Ma ni blizu nije bio da ih posloži do kraja, čak staviše direktni krivac za mnoge prosute bodove s njegovim eksperimentisanjem.

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 06 avg 2025, 18:36

Kad već ulaže pare nek dovede Nenada Bjelicu.

To bi bio napredak u odnosu na Zekića i on bi napravio nešto sigurno jer bi znao i sa svlačionicom i “zvijezdama”.

Sve ostalo spomenuto bilo bi vrti se opet u krug, pa kako god okreneš.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 06 avg 2025, 18:39

JavierBosnia je napisao/la:
06 avg 2025, 18:30
Jović ima ponudu iz Grčke
Odma prodat

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 06 avg 2025, 18:42

De ba, pricati da je Zekic otisao jer nije htio Adema je isto ko da Alonso u real nebi zelio Hallanda.

Ima 100 drugih nacina za hejt, al ovaj je daleko najgluplji.

Uostalom, ko god na terenu daje 100% koga boli qurac jel spava 8h il ne.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 06 avg 2025, 18:44

plisek je napisao/la:
06 avg 2025, 18:31
Zekic htio klupirati gulija, dobio tarabu od uprave i mirvica i dao ostavku jer nema punu slobodu. Jbg, razumijem. Nek mu je sretno, mi idemo dalje, kakav je ovaj sto je Sahtar vodio protiv Barse?
U svakom klubu na svijetu toga ima, ti ulazes u klupski projekat da ga nekome mozes za 5mil € uvaliti, a trener bi da ga klupira. Ovaj digo nos i otisao.
Kao da se u Perez nikada nije petljao u sastav, ili mamic govorio trenerima taj i taj mora igrati. Logicno da ce toga u velikim klubovima uvijek biti. Jos kad se upetljaju opasni menadzeri i ostala mafija.

E pa eno ti sibenik pa se svadjaj s kim hoces.
Mi idemo dalje. Nasa svetinja je Sarajevo, cilj titula.
Ako Pusic dodje, ja bih mu dao petogodisnji ugovor, s tim da ne moze nikoga dovoditi na zimu.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 06 avg 2025, 18:47

ErosViverosViv je napisao/la:
06 avg 2025, 18:44
plisek je napisao/la:
06 avg 2025, 18:31
U svakom klubu na svijetu toga ima, ti ulazes u klupski projekat da ga nekome mozes za 5mil € uvaliti, a trener bi da ga klupira. Ovaj digo nos i otisao.
Kao da se u Perez nikada nije petljao u sastav, ili mamic govorio trenerima taj i taj mora igrati. Logicno da ce toga u velikim klubovima uvijek biti. Jos kad se upetljaju opasni menadzeri i ostala mafija.

E pa eno ti sibenik pa se svadjaj s kim hoces.
Mi idemo dalje. Nasa svetinja je Sarajevo, cilj titula.
Ako Pusic dodje, ja bih mu dao petogodisnji ugovor, s tim da ne moze nikoga dovoditi na zimu.
Zekic da je smeker, sljedecu bi Guli kreno od prve minute i zamjenis ga u 15-toj.
I pokazes ko je glavni.

Najlakse je otici, svjestan da je tesko raditi. Ali on je imao velike pare i taj stres je opravdan shodno plati koju ima. Da je radio za djaba, pa oke.

Seipronto
Kontakt:

Post Postao/la Seipronto » 06 avg 2025, 18:47

Kaže Edo Kerkez ili Karoglan

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 06 avg 2025, 18:49

Karoglan je okej.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 06 avg 2025, 18:53

Previše je nepoznanica oko cijele situacije, odnosno niko i ne zna tačno koja je to "kap koja je prelila ćašu". Narovno ovdje se po automatizmu zauzimaju rovovi/polazišta bez da se zna i jedan dio priče.
Pitanje koje se nameće samo po se bi jeste kako to da se iz utopije kroz nekoliko sati došlo do potpunog raskola, pitanje na koje odgovor može samo dati Zoran Zekić, šta je to odjednom postalo toliko nepodošljivo, kakav je to pritisak se stvorio da se više nije mogao izdržati, odnosno ko ga je stvorio/stvarao.
Zanimljivo je i to kako posljednjih godina ko god dođe u klub na početku priča o fantastičnim uslovima, organizaciji, veličini kluba, izazovnoj ligi....itd i onda najednom nakon 8-10-12 mjeseci, kad se novci potroše, večina dovedenih igrača ne opravda očekivanja, posumnja u ispravnost nekih transfera a rezltati nikakvi ili minimalni, igra još gora e onda kreče priča o pritisku, uslovljavanju, preuzimanju odgovornosti, izvinjavanju i naravno odlasku bez objašnjenja.
Zoran Zekić, bez da se sad polemiše o ekipi i timu koji je napravio i ostavio, jednostavno mora ako je fakin i mangup kakav se nadam da jeste objasniti i to što prije navijačima svoju odluku. Raja koja ga podržava i koja je bila uz njega kroz cijelu sezonu to zaslužuje.
Ako to ne uradi onda je ovaj njegov potez zaista populistički i papanski, gdje ogromnu večinu navijača po automatizmu okreče protiv kluba i samim tim od sebe pravi žrtvu/heroja a da mi to zaista ne znamo.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 06 avg 2025, 18:55

AVNOJ je napisao/la:
06 avg 2025, 18:53
Previše je nepoznanica oko cijele situacije, odnosno niko i ne zna tačno koja je to "kap koja je prelila ćašu". Narovno ovdje se po automatizmu zauzimaju rovovi/polazišta bez da se zna i jedan dio priče.
Pitanje koje se nameće samo po se bi jeste kako to da se iz utopije kroz nekoliko sati došlo do potpunog raskola, pitanje na koje odgovor može samo dati Zoran Zekić, šta je to odjednom postalo toliko nepodošljivo, kakav je to pritisak se stvorio da se više nije mogao izdržati, odnosno ko ga je stvorio/stvarao.
Zanimljivo je i to kako posljednjih godina ko god dođe u klub na početku priča o fantastičnim uslovima, organizaciji, veličini kluba, izazovnoj ligi....itd i onda najednom nakon 8-10-12 mjeseci, kad se novci potroše, večina dovedenih igrača ne opravda očekivanja, posumnja u ispravnost nekih transfera a rezltati nikakvi ili minimalni, igra još gora e onda kreče priča o pritisku, uslovljavanju, preuzimanju odgovornosti, izvinjavanju i naravno odlasku bez objašnjenja.
Zoran Zekić, bez da se sad polemiše o ekipi i timu koji je napravio i ostavio, jednostavno mora ako je fakin i mangup kakav se nadam da jeste objasniti i to što prije navijačima svoju odluku. Raja koja ga podržava i koja je bila uz njega kroz cijelu sezonu to zaslužuje.
Ako to ne uradi onda je ovaj njegov potez zaista populistički i papanski, gdje ogromnu večinu navijača po automatizmu okreče protiv kluba i samim tim od sebe pravi žrtvu/heroja a da mi to zaista ne znamo.
Ja sam tvrdio mjesecima da je on medju najboljima ako ne najbolji trener FKS poslije rata i stvarno ga cijenim. Ali ne postujem to sto se nije oglasio. Ali opet niko ne zna sta se tu desilo i mozda nije u situaciji da kaze istinu.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 06 avg 2025, 18:59

mohz1987 je napisao/la:
Izvini, a zasto je Zekić šmeker? Koga je to on izdao nekome pa da je šmeker?
Evo i oni tebe selame!

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 06 avg 2025, 19:06

obrijanopile je napisao/la:
06 avg 2025, 18:59
mohz1987 je napisao/la:
:urnebes: :urnebes:
Naša deca govore srpski,pa ih ceo svet razume. Osim tebe kolega.
Sarajevski sleng - šmeker je potkazivac ,izdajica ,neko ko nekoga prijavljuje, šmeka ga.
Beogradki sleng šmeker je frajer :mrgreen:

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 06 avg 2025, 19:07

Šmeker u biti znači šarmantan i zavodljiv. Ošmekati znači primjetiti nešto, upratiti, snimiti.

Odakle uopšte da je šmeker sinonim za cinkaroša - drukera?

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 06 avg 2025, 19:08

Antikloc je napisao/la:
06 avg 2025, 19:06
obrijanopile je napisao/la:
06 avg 2025, 18:59
mohz1987 je napisao/la:
:urnebes: :urnebes:
Naša deca govore srpski,pa ih ceo svet razume. Osim tebe kolega.
Sarajevski sleng - šmeker je potkazivac ,izdajica ,neko ko nekoga prijavljuje, šmeka ga.
Beogradki sleng šmeker je frajer :mrgreen:
Znam brate, ali ljudi nas ubijali i žele da ti ugase jezik, a mi im u tome pomažemo. Naježim se na ovo. Uvijek je bilo pi.ck.a i smeker.
Evo i oni tebe selame!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”