Pa problem je u Zekicu jer nas je napustio i ako je dobio sto niko prije njega nije dobio. Trebao nas je napustiti prije pocetka sezone a ne ovako klosarski par dana pred utakmicurimljanin90 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:56Sanchez87hz je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:50Isti koji su kmecali za slovenskom ublehom sada kmece za Zekicem i dalje govore boljeg necemo imati kmeee kmeee..
Nije stvar samo u zekicu nego u tome sto si osto bez trenera na samom pocetku sezone. Valja sve to uigrati da ti dodje Klopp. Ja kako vidim samo takvi ko ti kmece. Ono javis se samo kad kiksamo da neku svoju lovacku pricu prospes.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Znakovita je šutnja nakon sastanka sa Homerom. Ako su se Horde prodale, **** nas sve onda.feniksptica je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:47Zasto su HZ odustale u borbi protiv Ajle ?
Mislim il krenes i ides do kraja il ne krenes ..ovo je smijesno
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zekic htio klupirati gulija, dobio tarabu od uprave i mirvica i dao ostavku jer nema punu slobodu. Jbg, razumijem. Nek mu je sretno, mi idemo dalje, kakav je ovaj sto je Sahtar vodio protiv Barse?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Realno Ljajić bio pun pogodak. Meni je to dolazak ravan Jajalu. Trenera riješiti čim prije. Dovesti Ljajića. Stigne se sve.
Zekić jeste šmeker. Ali očito da u dvije godine nije uspio posložiti stvari do kraja.
Zekić jeste šmeker. Ali očito da u dvije godine nije uspio posložiti stvari do kraja.
-
- Kontakt:
Niko ne moze znati od nas sta se zapravo tu desilo. Suvisno je komentarisati i pricati neke teorije. Nije mi drago jer nakon prve utakmice sa rumunim smo izgledali da mozemo doci do titule i onda se ovo desi u dvije utakmice. Mi sto mozemo jeste doci na utakmicu i popraviti brojku. Ostalo sve su prazne priceTatamata1946 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 18:26Pa problem je u Zekicu jer nas je napustio i ako je dobio sto niko prije njega nije dobio. Trebao nas je napustiti prije pocetka sezone a ne ovako klosarski par dana pred utakmicurimljanin90 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:56Sanchez87hz je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:50Isti koji su kmecali za slovenskom ublehom sada kmece za Zekicem i dalje govore boljeg necemo imati kmeee kmeee..
Nije stvar samo u zekicu nego u tome sto si osto bez trenera na samom pocetku sezone. Valja sve to uigrati da ti dodje Klopp. Ja kako vidim samo takvi ko ti kmece. Ono javis se samo kad kiksamo da neku svoju lovacku pricu prospes.
-
- Kontakt:
Ma ni blizu nije bio da ih posloži do kraja, čak staviše direktni krivac za mnoge prosute bodove s njegovim eksperimentisanjem.
Kad već ulaže pare nek dovede Nenada Bjelicu.
To bi bio napredak u odnosu na Zekića i on bi napravio nešto sigurno jer bi znao i sa svlačionicom i “zvijezdama”.
Sve ostalo spomenuto bilo bi vrti se opet u krug, pa kako god okreneš.
To bi bio napredak u odnosu na Zekića i on bi napravio nešto sigurno jer bi znao i sa svlačionicom i “zvijezdama”.
Sve ostalo spomenuto bilo bi vrti se opet u krug, pa kako god okreneš.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
- Kontakt:
Odma prodat
De ba, pricati da je Zekic otisao jer nije htio Adema je isto ko da Alonso u real nebi zelio Hallanda.
Ima 100 drugih nacina za hejt, al ovaj je daleko najgluplji.
Uostalom, ko god na terenu daje 100% koga boli qurac jel spava 8h il ne.
Ima 100 drugih nacina za hejt, al ovaj je daleko najgluplji.
Uostalom, ko god na terenu daje 100% koga boli qurac jel spava 8h il ne.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
U svakom klubu na svijetu toga ima, ti ulazes u klupski projekat da ga nekome mozes za 5mil € uvaliti, a trener bi da ga klupira. Ovaj digo nos i otisao.
Kao da se u Perez nikada nije petljao u sastav, ili mamic govorio trenerima taj i taj mora igrati. Logicno da ce toga u velikim klubovima uvijek biti. Jos kad se upetljaju opasni menadzeri i ostala mafija.
E pa eno ti sibenik pa se svadjaj s kim hoces.
Mi idemo dalje. Nasa svetinja je Sarajevo, cilj titula.
Ako Pusic dodje, ja bih mu dao petogodisnji ugovor, s tim da ne moze nikoga dovoditi na zimu.
Zekic da je smeker, sljedecu bi Guli kreno od prve minute i zamjenis ga u 15-toj.ErosViverosViv je napisao/la: ↑06 avg 2025, 18:44U svakom klubu na svijetu toga ima, ti ulazes u klupski projekat da ga nekome mozes za 5mil € uvaliti, a trener bi da ga klupira. Ovaj digo nos i otisao.
Kao da se u Perez nikada nije petljao u sastav, ili mamic govorio trenerima taj i taj mora igrati. Logicno da ce toga u velikim klubovima uvijek biti. Jos kad se upetljaju opasni menadzeri i ostala mafija.
E pa eno ti sibenik pa se svadjaj s kim hoces.
Mi idemo dalje. Nasa svetinja je Sarajevo, cilj titula.
Ako Pusic dodje, ja bih mu dao petogodisnji ugovor, s tim da ne moze nikoga dovoditi na zimu.
I pokazes ko je glavni.
Najlakse je otici, svjestan da je tesko raditi. Ali on je imao velike pare i taj stres je opravdan shodno plati koju ima. Da je radio za djaba, pa oke.
Kaže Edo Kerkez ili Karoglan
Karoglan je okej.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Previše je nepoznanica oko cijele situacije, odnosno niko i ne zna tačno koja je to "kap koja je prelila ćašu". Narovno ovdje se po automatizmu zauzimaju rovovi/polazišta bez da se zna i jedan dio priče.
Pitanje koje se nameće samo po se bi jeste kako to da se iz utopije kroz nekoliko sati došlo do potpunog raskola, pitanje na koje odgovor može samo dati Zoran Zekić, šta je to odjednom postalo toliko nepodošljivo, kakav je to pritisak se stvorio da se više nije mogao izdržati, odnosno ko ga je stvorio/stvarao.
Zanimljivo je i to kako posljednjih godina ko god dođe u klub na početku priča o fantastičnim uslovima, organizaciji, veličini kluba, izazovnoj ligi....itd i onda najednom nakon 8-10-12 mjeseci, kad se novci potroše, večina dovedenih igrača ne opravda očekivanja, posumnja u ispravnost nekih transfera a rezltati nikakvi ili minimalni, igra još gora e onda kreče priča o pritisku, uslovljavanju, preuzimanju odgovornosti, izvinjavanju i naravno odlasku bez objašnjenja.
Zoran Zekić, bez da se sad polemiše o ekipi i timu koji je napravio i ostavio, jednostavno mora ako je fakin i mangup kakav se nadam da jeste objasniti i to što prije navijačima svoju odluku. Raja koja ga podržava i koja je bila uz njega kroz cijelu sezonu to zaslužuje.
Ako to ne uradi onda je ovaj njegov potez zaista populistički i papanski, gdje ogromnu večinu navijača po automatizmu okreče protiv kluba i samim tim od sebe pravi žrtvu/heroja a da mi to zaista ne znamo.
Pitanje koje se nameće samo po se bi jeste kako to da se iz utopije kroz nekoliko sati došlo do potpunog raskola, pitanje na koje odgovor može samo dati Zoran Zekić, šta je to odjednom postalo toliko nepodošljivo, kakav je to pritisak se stvorio da se više nije mogao izdržati, odnosno ko ga je stvorio/stvarao.
Zanimljivo je i to kako posljednjih godina ko god dođe u klub na početku priča o fantastičnim uslovima, organizaciji, veličini kluba, izazovnoj ligi....itd i onda najednom nakon 8-10-12 mjeseci, kad se novci potroše, večina dovedenih igrača ne opravda očekivanja, posumnja u ispravnost nekih transfera a rezltati nikakvi ili minimalni, igra još gora e onda kreče priča o pritisku, uslovljavanju, preuzimanju odgovornosti, izvinjavanju i naravno odlasku bez objašnjenja.
Zoran Zekić, bez da se sad polemiše o ekipi i timu koji je napravio i ostavio, jednostavno mora ako je fakin i mangup kakav se nadam da jeste objasniti i to što prije navijačima svoju odluku. Raja koja ga podržava i koja je bila uz njega kroz cijelu sezonu to zaslužuje.
Ako to ne uradi onda je ovaj njegov potez zaista populistički i papanski, gdje ogromnu večinu navijača po automatizmu okreče protiv kluba i samim tim od sebe pravi žrtvu/heroja a da mi to zaista ne znamo.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Ja sam tvrdio mjesecima da je on medju najboljima ako ne najbolji trener FKS poslije rata i stvarno ga cijenim. Ali ne postujem to sto se nije oglasio. Ali opet niko ne zna sta se tu desilo i mozda nije u situaciji da kaze istinu.AVNOJ je napisao/la: ↑06 avg 2025, 18:53Previše je nepoznanica oko cijele situacije, odnosno niko i ne zna tačno koja je to "kap koja je prelila ćašu". Narovno ovdje se po automatizmu zauzimaju rovovi/polazišta bez da se zna i jedan dio priče.
-
- Kontakt:
Izvini, a zasto je Zekić šmeker? Koga je to on izdao nekome pa da je šmeker?
Evo i oni tebe selame!
obrijanopile je napisao/la: ↑06 avg 2025, 18:59Izvini, a zasto je Zekić šmeker? Koga je to on izdao nekome pa da je šmeker?

Naša deca govore srpski,pa ih ceo svet razume. Osim tebe kolega.
Sarajevski sleng - šmeker je potkazivac ,izdajica ,neko ko nekoga prijavljuje, šmeka ga.
Beogradki sleng šmeker je frajer

- luckystrike
- Kontakt:
Šmeker u biti znači šarmantan i zavodljiv. Ošmekati znači primjetiti nešto, upratiti, snimiti.
Odakle uopšte da je šmeker sinonim za cinkaroša - drukera?
Odakle uopšte da je šmeker sinonim za cinkaroša - drukera?
-
- Kontakt:
Znam brate, ali ljudi nas ubijali i žele da ti ugase jezik, a mi im u tome pomažemo. Naježim se na ovo. Uvijek je bilo pi.ck.a i smeker.Antikloc je napisao/la: ↑06 avg 2025, 19:06obrijanopile je napisao/la: ↑06 avg 2025, 18:59Izvini, a zasto je Zekić šmeker? Koga je to on izdao nekome pa da je šmeker?![]()
![]()
Naša deca govore srpski,pa ih ceo svet razume. Osim tebe kolega.
Sarajevski sleng - šmeker je potkazivac ,izdajica ,neko ko nekoga prijavljuje, šmeka ga.
Beogradki sleng šmeker je frajer![]()
Evo i oni tebe selame!
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, alacious, Amco46, BHFreak, Bordo10, Cautinho, Combattente87, Direktorcic, Ferrante071, Fudo, Grk1234, HordeSaSjevera, J1897, JavierBosnia, johntravolta123, jurisicduska, Kaunas, keli, kosevodom, macahz, MaroonWhite1946, mosarajvosa83, Napapijri, NeSamSafetee, Orvel, OsmanhodzicBuco, pitara, Proximic, roccosiffredi, samoFKS, Sanchez87hz, SilaMoc1946, Simi, siroliver69, spezial, StevieG8, Tarapi, umrobihzbogtebe1946 i 318 gostiju.