FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko god dodje za trenera nece primiti 4 gola od radnika u 10 minuta.
Zekić je trener nije golman, stoper, zadnji vezni, centralni vezni i napadač.Imamkarbarum je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:24Ko god dodje za trenera nece primiti 4 gola od radnika u 10 minuta.
Treniraju na Kosevu, nema Zeke.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sta ce nam onda trener uopste, pa jel?MSOZ101 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:32Zekić je trener nije golman, stoper, zadnji vezni, centralni vezni i napadač.Imamkarbarum je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:24Ko god dodje za trenera nece primiti 4 gola od radnika u 10 minuta.
1946~
-
- Kontakt:
Zato nece ni kup osvojiti a kamo li tituluImamkarbarum je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:24Ko god dodje za trenera nece primiti 4 gola od radnika u 10 minuta.
-
- Kontakt:
Uz nasu podrsku i pametnu igru mozemo do titule sa ovim sastavom. Ono protiv Radnika nije nikakav pokazatelj i nije nista jos izgubljenorimljanin90 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:39Zato nece ni kup osvojiti a kamo li tituluImamkarbarum je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:24Ko god dodje za trenera nece primiti 4 gola od radnika u 10 minuta.
-
- Kontakt:
Nije, ali hajd garantuj da ce se na vrijeme poklopiti sve kada dodje novi trener.Tatamata1946 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:41Uz nasu podrsku i pametnu igru mozemo do titule sa ovim sastavom. Ono protiv Radnika nije nikakav pokazatelj i nije nista jos izgubljenorimljanin90 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:39Zato nece ni kup osvojiti a kamo li tituluImamkarbarum je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:24Ko god dodje za trenera nece primiti 4 gola od radnika u 10 minuta.
- feniksptica
- Kontakt:
Zasto su HZ odustale u borbi protiv Ajle ?
Mislim il krenes i ides do kraja il ne krenes ..ovo je smijesno
Mislim il krenes i ides do kraja il ne krenes ..ovo je smijesno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Isti koji su kmecali za slovenskom ublehom sada kmece za Zekicem i dalje govore boljeg necemo imati kmeee kmeee..
Nisu stigli do lekcije kako sačuvati 3:0, 30 minuta do kraja i to je čak trebao sa njima preći. Strašne igrače imamo, ali je ipak do trenera.ThrillerHz je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:34Sta ce nam onda trener uopste, pa jel?MSOZ101 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:32Zekić je trener nije golman, stoper, zadnji vezni, centralni vezni i napadač.Imamkarbarum je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:24Ko god dodje za trenera nece primiti 4 gola od radnika u 10 minuta.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
SLAVIT ĆE SE NA KOŠEVU OPET TITULA
-
- Kontakt:
Nije stvar samo u zekicu nego u tome sto si osto bez trenera na samom pocetku sezone. Valja sve to uigrati da ti dodje Klopp. Ja kako vidim samo takvi ko ti kmece. Ono javis se samo kad kiksamo da neku svoju lovacku pricu prospes.Sanchez87hz je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:50Isti koji su kmecali za slovenskom ublehom sada kmece za Zekicem i dalje govore boljeg necemo imati kmeee kmeee..
Znam da je klub u problemu kad se gnjavatori krenu oglašavat.rimljanin90 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:56Nije stvar samo u zekicu nego u tome sto si osto bez trenera na samom pocetku sezone. Valja sve to uigrati da ti dodje Klopp. Ja kako vidim samo takvi ko ti kmece. Ono javis se samo kad kiksamo da neku svoju lovacku pricu prospes.Sanchez87hz je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:50Isti koji su kmecali za slovenskom ublehom sada kmece za Zekicem i dalje govore boljeg necemo imati kmeee kmeee..
U prethodnom postu sam napisao da ZZ nije kriv ni najmanje, prije ove ostavke.
Za ovih par losih rezultata je kriva centralna lijeva strana odbrane, tacnije - jovic, paskalev, turda najvise, zatim i bralic, te i banic.
Promasilo se sa pojacanjima u odbrani i na golu. Jovicu ne znam sta je, ali uzas je trenutno. Ono pustanje covjeka na 20-25m bez bloka da suta je njegov propust, to doduse cesto radi. Kretnja uzas, da li je do glave ili do fizicke spreme, ptice znaju.
U svakom slucaju, odlazak gospodina Zekica je NENADOKNADIV gubitak u ovom trenutku i od jutros molim Boga da Ismir uradi sve sto je potrebno da ispuni sve zelje samo da covjek ostane. Medutim, ako sam dobro shvatio, u pitanju je to sto je Zekic htio prekriziti par igraca koji su tek dosli, a Mirvic rekao da ne dolazi u obzir. Svada - ostavka i dovidenja. Tuzno, seoski mentalitet nam je najmanje trebao u trenutku kada imamo sansu da se i unatoc sudijskim-srpsko-vicinin kradama priblizimo tituli, a samim time i evropi.
Ne treba ocajavati doduse, jer imamo ekipu da se potucemo sa svakim, sa bilo kojim solidnim trenerom. Samo eto, da je ostanak ZZ bio najvece pojacanje, to jeste.
Off topic - prodajite Gulija vise, cuva se momak, vidi se da je tanak u duelima namjerno, ne gilja da dadne gol. Treba nova krv tu.
Za ovih par losih rezultata je kriva centralna lijeva strana odbrane, tacnije - jovic, paskalev, turda najvise, zatim i bralic, te i banic.
Promasilo se sa pojacanjima u odbrani i na golu. Jovicu ne znam sta je, ali uzas je trenutno. Ono pustanje covjeka na 20-25m bez bloka da suta je njegov propust, to doduse cesto radi. Kretnja uzas, da li je do glave ili do fizicke spreme, ptice znaju.
U svakom slucaju, odlazak gospodina Zekica je NENADOKNADIV gubitak u ovom trenutku i od jutros molim Boga da Ismir uradi sve sto je potrebno da ispuni sve zelje samo da covjek ostane. Medutim, ako sam dobro shvatio, u pitanju je to sto je Zekic htio prekriziti par igraca koji su tek dosli, a Mirvic rekao da ne dolazi u obzir. Svada - ostavka i dovidenja. Tuzno, seoski mentalitet nam je najmanje trebao u trenutku kada imamo sansu da se i unatoc sudijskim-srpsko-vicinin kradama priblizimo tituli, a samim time i evropi.
Ne treba ocajavati doduse, jer imamo ekipu da se potucemo sa svakim, sa bilo kojim solidnim trenerom. Samo eto, da je ostanak ZZ bio najvece pojacanje, to jeste.
Off topic - prodajite Gulija vise, cuva se momak, vidi se da je tanak u duelima namjerno, ne gilja da dadne gol. Treba nova krv tu.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Osim sto je neko ime u fudbalu na balkanu, ja evo stvarno ne znam cime je mnoge Zekic toliko impresionirao za ovaj period proveden u nasem klubu.
1946~
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Čisto za neupućene, Adem Ljajić je proglašen najboljim igračem srpske lige prošle sezone. Ovo ako uspije... jeza.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 06 avg 2025, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Kao sto neko rece, svaki put kruze price o novom treneru i na kraju zavrsi sa iznenadjenjem.. Po portalima se spominju: Zlatan Nalic; mislim da ne bi bio neki napredak iskreno, iako mi se ucinilo da je bio na utakmici protiv Radnika ali ispravite me ako gijesim. Husref Musemic, jedno od najvecih imena naseg kluba i tip trenera kakav nam trenutno treba, ali za njegovo dobro prije da je zasluzio neku malo laganiju funkciju u klubu.. Fedja Dudic, moze ako se isplakao poslije ostavke u Radnickom. Marino Pusic, vjerovatno i moj favorit ali mislim da je nerealno, pogledao sam na yt par njegovih press konferencija sto preporucujem, rodjeni je Hercegovac mozda i trenutno najbolji potencijalni nasljednik ali ko zna..
...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻
Smijesno je bilo dovoditi Ljajica, ali ne moze biti gori od Susica i Pepermente.
- MokraKifla
- Kontakt:
Stupcanica Olovo- Sarajevo B trenutno 2:0
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hajdeee, MaroonBjelave, N3R3D, ristagrad, UltraNorth i 60 gostiju.