Kakav Jusufbegovic, ide Fedja ovdje za sefa. Moje misljenje barem
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Onda pratis fks godinu dana. Kakve gluposti sve necete valjati, satrali Craiovu na Kosevu, rastrcani protiv Radnika i kaze nespremni. Ima igraca koji nisu skroz fit kao sto su Ristovski, Elezi, Bralic, Djordjevic jer su stigli kasno.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Ma sad će Ismir da smiri situaciju dovesti Bilića ili Bjelicu 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Rastrčani protiv RadnikaGianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:15Onda pratis fks godinu dana. Kakve gluposti sve necete valjati, satrali Craiovu na Kosevu, rastrcani protiv Radnika i kaze nespremni. Ima igraca koji nisu skroz fit kao sto su Ristovski, Elezi, Bralic, Djordjevic jer su stigli kasno.

Kad sa sjevera "Mirvicu odlazi" cujes ti....
Yebo li mu pablo escobar punicu
Yebo li mu pablo escobar punicu
Tačno vidiš kako pojedinci ovdje pišu (skinule su se maske) i sve ti bude jasno na "čijoj" su strani i čije "interese" podržavaju. A to nisu interesi Kluba, da se razumijemo. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Tacno tako. Vecinom se zastupaju interesi Ismira Mirvica i njegove svite, a klub je onako usput.
Samo treba da znaju da ovaj klub postoji od 1946 i da je uzimao titule kad je Mirvic jos bio spermatozoid

-
- Kontakt:
Zasto ga je onda Zekic hvalio i govorio da ga mi kao slabo cijenimo,niko da odgovori,izgleda da su isti nivoHordas1990 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:57Daj mi jedan dokaz da je takav, ja ti dam, onda kaze nema veze, mozda nece ovdje to raditiLucas je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:54Ma dobro sad, ne mora odmah značiti da ce ovdje praviti skandale i opijati se.Imamo obicaj da preuveličavamo stvari, treba da nas zanima njegov doprinos na terenu, a siguran sam da ce biti zadovoljavajuci.Hordas1990 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:52
Jasta, klanja pet vakata i to u 4231 formaciji safa. Evo ti od prosle godine: https://nova.rs/sport/fudbal/adem-ljaji ... dal-napad/![]()
Vidjecemo kakav doprinos ce imati. Ako postoji trener koji moze zadovoljiti sva ega u svlacionici i uz to titrati Mirvahu i raditi sta mu on kaze onda, a uz to uzeti titulu, to je najbolji trener svijeta.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne znam sta se toliko digla frka oko Zekica, dao otkaz i koga j..e
Sad treba traziti zamjenu i ispravljati zekiceve greske
Sad treba traziti zamjenu i ispravljati zekiceve greske
Poslije danasnjeg dana mislim da je interesi FK Sarajeva i interesi Ismira Mirvica ne poklapaju.
Hordas1990 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:21Tacno tako. Vecinom se zastupaju interesi Ismira Mirvica i njegove svite, a klub je onako usput.
Samo treba da znaju da ovaj klub postoji od 1946 i da je uzimao titule kad je Mirvic jos bio spermatozoid![]()

Ma Ismire ostani nam svima inspiracija
Pa nije li to dovoljan dokaz?? Dao si nogu treneru a dovodis igraca kojeg novu trener mozda nece ni koristiti. Da ne pricamo o nocnom zivotu doticnogpropoklopac je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:22Ne moze da se odvoji, odlazak Zekića i pojacanje u vidu Adema, na sve to kamara botova koji su tu da loze...![]()
Mirvah još samo treba ostaviti onog varajića Čengića za stalno.. i to će nam biti biber po pilavu.
The saddest thing in life is wasted talent.
preserava se za nocni zivot Adema, ne smeta vam isto kod Renana?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
O cemu pricas covjece? Od 65 prvu tekmu na Koševu nisu mogli hodat, uzvrat poluvrijeme i to je to, Radnik 50m i to je to! Pali psihicki poslije prvog primljenogGianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:15Onda pratis fks godinu dana. Kakve gluposti sve necete valjati, satrali Craiovu na Kosevu, rastrcani protiv Radnika i kaze nespremni. Ima igraca koji nisu skroz fit kao sto su Ristovski, Elezi, Bralic, Djordjevic jer su stigli kasno.

Max Allegri

Hvala Bogu pa Zeka ode, gledaj ti komentara

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Vidim ljudi ovdje navijaju za ZZ a ne za Sarajevo.
Tužno.
Tužno.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, boki86, bordobijeli, head88, laznokrilo, MaroonWhite1946, mire971, MokraKifla, NazorUso, nedimmmm1337, Proximic, tajsamja, Vutra, Zeko87 i 133 gosta.