Nema tu pregovora ako mu daš papir i olovku da napiše cifru.PeppermintSA je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:43Ne mozes ispregovarati Ljajića za jedan dan. Pregovori su sigurno dugo trajali.hazarder je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:23Mislim da je Ljajić samo populistička reakcija nakon ostavke Zekića a ne razlog ostavke. Ja bih prije gledao u smjeru Gulijeve minutaže, a i to se dalo riješit'. Ako Presidente kaže da Guli mora početi utakmicu ti ga zamijeniš na poluvremenu, ne može ti to niko zabraniti. Ako se nekome ne sviđa dobiješ otkaz, još bolje, moraju te isplatiti, ovako na svoju štetu raskidaš ugovor. Da je Zekić htio da krene u otvoren rat s Mirvićem mogao je i imao je načina al' je vjerovatno procijenio da nije vrijedno živaca.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
samo juce da dodje bilo bi ok??

Čitam i ne vjerujem, evo nek mi neko posalje i jedan jedini dokaz, da je Ljajic nocna ptica, boemski tip, da zatvara klubove.Možda nekad davno, kad je otisao u Italiju, pa ga pare i splavovi ponijeli.Čovjek ima dvoje djece, a još izdržava i dvoje djece iz ranijeg braka sadašnje supruge, tako da nemojte bezveze lupati.
Pa nije Sukilovic jbt vec bivsi igrac Intera, Torina I ostalih klubova 5 ice.EastMadness je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:33dovedes Ljajica a trenera nemas i doce neki tokmak tipa Nalica
Redovno igra u NP najbolji igrac , svojim igrama I golovima ih odveo u Evropu.
Koliko smo postali neralni da nam I Ljajic vise nije pojacanje.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 06 avg 2025, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
U prijateljskoj s Pazar komentarisemo, da nam je ovakav igrac! Golemo dovođenje!Lucas je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:50Čitam i ne vjerujem, evo nek mi neko posalje i jedan jedini dokaz, da je Ljajic nocna ptica, boemski tip, da zatvara klubove.Možda nekad davno, kad je otisao u Italiju, pa ga pare i splavovi ponijeli.Čovjek ima dvoje djece, a još izdržava i dvoje djece iz ranijeg braka sadašnje supruge, tako da nemojte bezveze lupati.
-
- Kontakt:
Jasta, klanja pet vakata i to u 4231 formaciji safa. Evo ti od prosle godine: https://nova.rs/sport/fudbal/adem-ljaji ... dal-napad/Lucas je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:50Čitam i ne vjerujem, evo nek mi neko posalje i jedan jedini dokaz, da je Ljajic nocna ptica, boemski tip, da zatvara klubove.Možda nekad davno, kad je otisao u Italiju, pa ga pare i splavovi ponijeli.Čovjek ima dvoje djece, a još izdržava i dvoje djece iz ranijeg braka sadašnje supruge, tako da nemojte bezveze lupati.
U kojem smo mi dobu da se raspravlja o Nalicu kao treneru FK Sarajevo. Sta je ovo paralelni univerzum, jeza me hvata. Covjek nikog na svijetu ne moze voditi, ali nikog.
Poslije zekića potop
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mislim da nije. Ali ako se iko uvjerio da ne igra ime onda smo to mi !!!propoklopac je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:39Ako je igrac iz dvije utakmice protiv Jagelonije, ovo je veliko pojacanje za nasu ekipu.
Je li zvucnije ime igralo BH ligu*?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma dobro sad, ne mora odmah značiti da ce ovdje praviti skandale i opijati se.Imamo obicaj da preuveličavamo stvari, treba da nas zanima njegov doprinos na terenu, a siguran sam da ce biti zadovoljavajuci.Hordas1990 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:52Jasta, klanja pet vakata i to u 4231 formaciji safa. Evo ti od prosle godine: https://nova.rs/sport/fudbal/adem-ljaji ... dal-napad/Lucas je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:50Čitam i ne vjerujem, evo nek mi neko posalje i jedan jedini dokaz, da je Ljajic nocna ptica, boemski tip, da zatvara klubove.Možda nekad davno, kad je otisao u Italiju, pa ga pare i splavovi ponijeli.Čovjek ima dvoje djece, a još izdržava i dvoje djece iz ranijeg braka sadašnje supruge, tako da nemojte bezveze lupati.
Ide grcevita borba za peto mjesto naslabije lige u evropi
Moliti Feđu da dođe, ako odbije onda Zorana Zeljkovića, do jučer sam podržavao Mirvića, od ovog cirkusa sa Zekom nikad više, kladioničar i perač para koji dovodi trulje od igrača, fujj
-
- Kontakt:
kako niko nema info koje novi trener
-
- Kontakt:
Daj mi jedan dokaz da je takav, ja ti dam, onda kaze nema veze, mozda nece ovdje to raditiLucas je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:54Ma dobro sad, ne mora odmah značiti da ce ovdje praviti skandale i opijati se.Imamo obicaj da preuveličavamo stvari, treba da nas zanima njegov doprinos na terenu, a siguran sam da ce biti zadovoljavajuci.Hordas1990 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:52Jasta, klanja pet vakata i to u 4231 formaciji safa. Evo ti od prosle godine: https://nova.rs/sport/fudbal/adem-ljaji ... dal-napad/Lucas je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:50Čitam i ne vjerujem, evo nek mi neko posalje i jedan jedini dokaz, da je Ljajic nocna ptica, boemski tip, da zatvara klubove.Možda nekad davno, kad je otisao u Italiju, pa ga pare i splavovi ponijeli.Čovjek ima dvoje djece, a još izdržava i dvoje djece iz ranijeg braka sadašnje supruge, tako da nemojte bezveze lupati.

Vidjecemo kakav doprinos ce imati. Ako postoji trener koji moze zadovoljiti sva ega u svlacionici i uz to titrati Mirvahu i raditi sta mu on kaze onda, a uz to uzeti titulu, to je najbolji trener svijeta.
Ne mogu tvrditi ali nekako sam ubijeđen da je Ljajic kap koja je prelila čašu i presudila da Zekic da neopozivu ostavku. On jednostavno ne zeli takvog igrača u timu. Ovu mogućnost sam i ranije spominjao.
ZZ je sada prošlost i valja gledati naprijed. Vidjet ćemo ko ce biti izabran za novog stratega.
Sto se tice Adema, njega kroz karijeru prate mnogobrojne negativnosti a to mnogi zanemaruju..., međutim on ako bi bio ozbiljan (da ne koristim izraz profesionalan), bio bi i strasno pojačanje. Vidjet ćemo.
ZZ je sada prošlost i valja gledati naprijed. Vidjet ćemo ko ce biti izabran za novog stratega.
Sto se tice Adema, njega kroz karijeru prate mnogobrojne negativnosti a to mnogi zanemaruju..., međutim on ako bi bio ozbiljan (da ne koristim izraz profesionalan), bio bi i strasno pojačanje. Vidjet ćemo.
-
- Kontakt:
Do juce sam se nadao nekim boljim vremenima, jesen blistavu i zlatnom proljecu. Taman se ponadao da napokon i kad je tesko napokon postoji neki sistem, vizija, planiranje, borba. Sad nista k..cina
On da hoce da bude ozbiljan ne bi dolazio kod nas. Ali hajde, pred nama je...hurem je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:59Ne mogu tvrditi ali nekako sam ubijeđen da je Ljajic kap koja je prelila čašu i presudila da Zekic da neopozivu ostavku. On jednostavno ne zeli takvog igrača u timu. Ovu mogućnost sam i ranije spominjao.
-
- Kontakt:
A da sutra potpišu Dudu ili Čabrajumisstianopenaldo je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:59Do juce sam se nadao nekim boljim vremenima, jesen blistavu i zlatnom proljecu. Taman se ponadao da napokon i kad je tesko napokon postoji neki sistem, vizija, planiranje, borba. Sad nista k..cina

Zekića i sistma bi se sjetili tek kad dodje naredna 2 kiksa
-
- Kontakt:
Jos placete za Zekicem
Nek ide ako misli da ima bolje
Mi se moramo konsolidovati i uzetu slijedece dvije utakmice i sto brze naci zamjenu jer nas je glumac ostavio jer mu nije nesto odgovaralo
I nama puno toga ne odgovara pa smo i dalje tu a bjezanija prvom prilikom
Nek ide ako misli da ima bolje
Mi se moramo konsolidovati i uzetu slijedece dvije utakmice i sto brze naci zamjenu jer nas je glumac ostavio jer mu nije nesto odgovaralo
I nama puno toga ne odgovara pa smo i dalje tu a bjezanija prvom prilikom
Ne znam na osnovu cega je izgubio svlačionicu? Pa normalno da neki zaslužuju da ih se prozove kad se ono dopusti protiv Radnika. Sta je tu do njega? Al hajd..
Nego ko je u pitanju za novog trenera?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], greenwood, keli, OzmoodPinglewood i 28 gostiju.