FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako Zekic nije ostao 3-4 sezone nece ni jedan trener poslije njega
Ko god da dođe bit ce na slatkim mukama, idalje imamo skupinu odlicnih igraca. Kao sto neko prije napisa da mene stave zavrsio bih 3/4. Mirvic vjerovatno ima dobre namjere al handri ga dosta ljudi oko njega, i grebiga 

- napoleon72
- Kontakt:
Ma kakve njegove namjere realno... pet godina ga lafo neko handri a on, dusica draga, ne moze da skonta u cemu je problem. Zbog Ayle se zavadio s pola grada, dobio bojkot sjevera, i prividno je sklonio za nekog Letermea. A Ayla u klubu i dalje alfa i omega.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Eh mi van Sarajeva nemamo bas sve info, mahala opet najbolje zna. Al sto zena zna zavadit i sjebat koncepte malo ko moze..... Kad gledam Dudica naspram Zekica, cirkuzant i seljak. Al mislim da bi mogao izvuci dosta iz ekipe ?napoleon72 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 13:37Ma kakve njegove namjere realno... pet godina ga lafo neko handri a on, dusica draga, ne moze da skonta u cemu je problem. Zbog Ayle se zavadio s pola grada, dobio bojkot sjevera, i prividno je sklonio za nekog Letermea. A Ayla u klubu i dalje alfa i omega.
Jel realno da se spominje cifra 400-500k € plata godisnja za Adema?
Qurac me zaboli sta ga vise handri, egocentrik pravi. **** vise ovo, nema smisla bgm. Evo vazda nesto balansiram i kad je lose i dobro al ovo.. Boze sačuvaj.
Osjećaj mi je isti ko kad je imenovao Varesanovica za trenera, ista gorčina. Sto je najgore mislim da ce opet tako nekoga izvući da manipulise s njim.
Osjećaj mi je isti ko kad je imenovao Varesanovica za trenera, ista gorčina. Sto je najgore mislim da ce opet tako nekoga izvući da manipulise s njim.

To je to ukratkonapoleon72 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 10:30Nije uopste stvar u Zekicu i koliko je dobar ili nije. Ocito da je puklo nesta nakon tog zadnjeg sastanka, a i najbolji insajder ovdje @junioR je rekao da neke igrace vjerovatno zadnji put gledamo u klubu. Znaci Zekicu se petljaju u posao i namecu svoje, kao sto su Rozmanu nametali Prevarandu. I nije uopste vise vazno ko ce doci, da dodje Guardiola, dobit ce spisak igraca od Mirvica koji moraju igrat da bi se prodali. Pa nek opet Guliashvili fula 5 penala i 8 zicera, mora igrat i pumpat statistiku.
A na stranu to sto svakako necemo dobit nikog kvalitetnog. Kako je Rendulic onda Zekicu nahvalio ligu, tako ce na primjeru Zekica svi vidjet o kakvom se klubu radi. Znaci ne ocekivat neke Simundze i Sopice. Ide ili neka kvazilegenda ili neka ubleha iz Srbije. Al ponavljam, svejedno ko je, dok smo razvojni klub koji gura odredjene igrace uprkos svemu, nema od nas nista, mozes licno Ariga Sakija dovest a da mu Van Gal bude asistent, isto nam se pise.
-
- Kontakt:
Nema sta,Ljajic je madjionicar pusti ove sto pricaju pojedini,covjek je igrao i bio bitan u klubovima o kojima samo svi nasi igraci mogu sanjati,po meni dobrodosao.Pantelija je napisao/la: ↑06 avg 2025, 12:58E cuj Ljajic nije potreban i nako, prodjek, star, lik se sprdao sa nama u Pazaru.
Partizan ga pokusavao dovesti.
On je da je HTIO mogao je igrati tada lige petice ali nije, bilo mu valjda dosta. Ja ne znam jeste vi pratili fudbal jbt zadnjih 10 godina i gledali ga?
Shvatite da ZZ nema, otisao.
Imate klub, imate tim, novi trener treba podrsku kao i ZZ
Meni je tooliko isforsirana izgledala gotovo na silu podrska ZZ da se to najbolje vidjelo pri losoj igri gdje se je.bala majka pa onda ksdnije nije do zekica...psovalo se igracima... I sl.
Sad je kasno za kajanje, ako se hoce nesto postici to se radi prije pocetka sezone, sad imas sto imas i moras se tome prilagoditi
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Vrticemo se mi sve u krug dok ne dodju normalni ljudi u upravi. Narod po milioniti put misli da je stvar trenera, nije, jer smo ih promijenili pedeset unazad deset godina. Mozete zaboraviti na ozbiljna imena, niko nece doci svakako da se bruka i da mu se neko mijesa a pogotovo ne u ovom trenutku gdje je pocela liga.
Ljajic ce zavrsiti kao Peneranda. Neosporan je kvalitet ali ima problema sa glavom. Ubio se za praviti klanove.
Ljajic ce zavrsiti kao Peneranda. Neosporan je kvalitet ali ima problema sa glavom. Ubio se za praviti klanove.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
- Kontakt:
bolje i dudic nego husref
Treniraju li naši? Ima li ko da trening održi? Pretpostavljam da sa Zekićem ide kompletan stručni štab, analitičari i sve što sljeduje. Ljudi imamo utakmicu sad za vikend a već smo prosuli 2 bobe koje nismo smjeli. Budu li se vukli po terenu treba počet' lagano poimenice igračima šaptat s Istoka.
Hadzibegic!
Problem No.1 je Mirvic. Kad on ode i njegovi ljudi tipa Aylah tek onda ce klub prodisati. Do tad možemo dovesti Guardiolu dzabe.
Hajmo reci da su najveci majstori bili Said, Zeba, Stojcev i cuda su pravili, a Ljajic je za njih R10.Imamkarbarum je napisao/la: ↑06 avg 2025, 13:47Nema sta,Ljajic je madjionicar pusti ove sto pricaju pojedini,covjek je igrao i bio bitan u klubovima o kojima samo svi nasi igraci mogu sanjati,po meni dobrodosao.Pantelija je napisao/la: ↑06 avg 2025, 12:58E cuj Ljajic nije potreban i nako, prodjek, star, lik se sprdao sa nama u Pazaru.
Partizan ga pokusavao dovesti.
On je da je HTIO mogao je igrati tada lige petice ali nije, bilo mu valjda dosta. Ja ne znam jeste vi pratili fudbal jbt zadnjih 10 godina i gledali ga?
Shvatite da ZZ nema, otisao.
Imate klub, imate tim, novi trener treba podrsku kao i ZZ
Meni je tooliko isforsirana izgledala gotovo na silu podrska ZZ da se to najbolje vidjelo pri losoj igri gdje se je.bala majka pa onda ksdnije nije do zekica...psovalo se igracima... I sl.
Sad je kasno za kajanje, ako se hoce nesto postici to se radi prije pocetka sezone, sad imas sto imas i moras se tome prilagoditi
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
E tek bi onda prdnuli u shishu.
Evo raja se ibreti nad Dudicem. A rijetko koji trener zna ofanzivno postaviti ekipu kao sto zna Dudić. Dakle govorim za podrucje BiH - Srb. Ja se evo iskreno nadam da će se Dudić vratiti iako je ZZ nenadoknadiv gubitak.
Opet ne valja Ljaljic. Isto kao sto nam nije valjao prije 2-3 godine pa je onda bio 2x zaredom najbolji igrač cpcke lige
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Adem Ljajić je u srpskoj ligi nesto slicno kao Livaja u hrvatskoj, top igrač-kapitalac! Ako dodje, to će biti veliki iskorak ne samo za Sarajevo nego i za cijelu ligu. Igrac zbog kojeg publika dolazi na stadione..
O bivsima sve najbolje, Zekicu hvala za sve dobro sto je uradio i to je to. Imao je ekipu za puno veci domet od rezultata koje je napravio, ali sta je tu je, nije se jednostavno dalo, to je fudbal. Rezovi su se morali napraviti, jos se treba zahvaliti bar 2-3 igrača.
Novi trener, ko god dodje izborit ce Evropu sa igracima koje ima, a iole sposoban trener ce biti glavni favorit za titulu.
Naprijed jako Sarajvo!
O bivsima sve najbolje, Zekicu hvala za sve dobro sto je uradio i to je to. Imao je ekipu za puno veci domet od rezultata koje je napravio, ali sta je tu je, nije se jednostavno dalo, to je fudbal. Rezovi su se morali napraviti, jos se treba zahvaliti bar 2-3 igrača.
Novi trener, ko god dodje izborit ce Evropu sa igracima koje ima, a iole sposoban trener ce biti glavni favorit za titulu.
Naprijed jako Sarajvo!
Je_bo vas Ljajic. Doci ce ovdje ko Prevaranda, dernecit i opijat se, povuci i druge igrace, trener ce ga pokusat disciplinovat, Mirvic nece dat, novi trener ce otic, jos gori ce doc, i hajmo Jovo nanovo. Da je Ronaldinho himself, igrace kurcevog karaktera NE ZELIM u klubu.
Bolje ja nego obojica.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
samo da nas ne iznenade nekim nerminom basicem
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Zao mi je Dudica da prezivljava sve ovo ako se vrati.
Nemoj Fedja zbog zdravlja se vracati u ovu septicku jamu.
Nemoj Fedja zbog zdravlja se vracati u ovu septicku jamu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Ferrante071 i 18 gostiju.