FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Počelo je spašavanje debeljka Mirvića.
Svi će biti krivi, samo on neće. Na kljixu će biti neki osvrti, dva tri članka, biće i ovdje, platiće Homer
Svi će biti krivi, samo on neće. Na kljixu će biti neki osvrti, dva tri članka, biće i ovdje, platiće Homer
- BegovicRamiz
- Kontakt:
yebem li ti tetku u slezenu to sam ja pricaomacahz je napisao/la: ↑06 avg 2025, 01:08Ima onaj vic, glup je pravo ali oslikava ove zaljubljenike u lik i rekao bi djelo, ali koje djelo ZZ haha. Kao ono poplava sve nosi, i frajer na krovu moli Boga da ga spasi i On mu šalje pomoć tri put, a on svaki put odbija sa riječima meni će Bog pomoći i na kraju umre. Glup vic nema šta, ali najbolja personifikacija određenih forumaša gdje je ašćare da gubimo vrijeme da ZZ na klupi svaki dan, a oni očekuju od njega rezultat i katarzu ekipe. Pa imaš 3-0 i to mjenjaš napadače. To sam ja radio na Master ligi prije 15 godina, nabijao skor napadačima da ih lakše prodam.
Ja vam garantujem, a vrijeme će pokazati, ko god novi da uđe bićemo 30% bolji.
nije poplava nego pozar i nimalo glup naprotiv dobar vic
izvinjavam se administraciji na agresivnom pristupu
ako niste pogledajte na mom yt kanalu
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ovaj klub nam godisnje skrati zivot za 5 godina. Nikada ne razocara u tom segmentu.
Sramota Ismire! Podržavao sam te, ali ovo je previše!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Ide Bash idebenko21 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 01:07Hordas1990 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 01:01EVo ako ovo nije bot ubijte me. Znaci ubijte me ako frajer nije placen da ovo pise.macahz je napisao/la: ↑06 avg 2025, 00:58Koliko nerealnih likova na ovom forumu. Razumijem ja da su se ljudi zasitili promjena trenera, čak su nas i efendije na hutbama prozivali kako mijenjamo trenere. Od te traume velika većina ljudi na forumu je vidjela fatamorganu u liku ZZ i precijenili njegove kvalitete. Ako ćemo realno, nijedan trener nije imao uslove u PLBiH kao on, i šta je na kraju uradio, ništa posebno, razlika u kvaliteti nije se poznavala uopšte. Ove zadnje 2 amaterske utakmice su dokaz da on veze nema, i ovo što smo pobjeđivali je isključivo na osnovu individualnih kvaliteta pojedinaca. Neću zaboraviti tekmu protiv Zrinskog i Borca kući kad nismo loptu mogli da iznesemo. Raduje me odlazak i vjerujem da neće biti teško nadomjestiti ZZ.
Ljudi pljuju Mirvića i Tana koji svoje pare ulažu i da njih nije bilo, sad bi se zvali FK Sarajevo1946 i igrali bi od 5 lige, a podržavaju ZZ kao da je čovjek volontirao, a ne uzimao platu a nikakve rezultate nije imao.
I Ljaljić je bolji igrač od svakog našeg u rostetu kao i od onih što su se ikad povezivali sa nama. Treba biti realan a ne emotivno nastupati.
evo jedan za bota

Ali pazi molim te sta je ono smislislo, cuj da nema Mirvica bili bi u petoj ligi i zvali se Sarajevo 1946

SMANJITE MU DNEVNICU AKO CITATE NE ZNA GDJE UDARA
-
- Kontakt:
Joj poslje 2 vezane pobjede,90% ga nece spomenuti,dobro vas je vise
Gotovo je ovo sto se tice Zekica i nece se predomisliti ni on ni Uprava.
Izaslo je na svim portalima kako kod nas tako i u Hr i nije Zekic balavac da kaze sad piskit cu kakit cu.
Dao sam neopozivu al evo predomisio sam se. Mi vise nemamo trenera to je jedino jasno kao dan.
Izaslo je na svim portalima kako kod nas tako i u Hr i nije Zekic balavac da kaze sad piskit cu kakit cu.
Dao sam neopozivu al evo predomisio sam se. Mi vise nemamo trenera to je jedino jasno kao dan.
Ide hajc Iskra Danilovgrad, Sloga Doboj atomski fudbal rumeni obrazi i oznojeno čelo. 4231 Turkeš Ljajić dynamic duo. Superkup je naš.
Mogu reći i to da ovdje dosta forumaš mući taj štokholmski sindrom žrtve. Čovjek nas uništi, zadnje dvije utakmice, ubija nas, a pojedinci ga žale i pomažu mu.
A ako vam je lakše, jesam bot, ali ne ZZ ili Mirvićev već FKS, s ako sam ja Mirvićev bot što kritikujem loše stvari, u ovom slučaju ZZ, onda ste i vi ništa manje bitovi ZZ. Vidim neki ga imaju na avataru.
A ako vam je lakše, jesam bot, ali ne ZZ ili Mirvićev već FKS, s ako sam ja Mirvićev bot što kritikujem loše stvari, u ovom slučaju ZZ, onda ste i vi ništa manje bitovi ZZ. Vidim neki ga imaju na avataru.
-
- Kontakt:
Ima li u lozi kakav trener da je slobodan Mirvicuuuuuuu

Dudic je poceo sa 4-2-3-1 (tri pobjede zaredom, Borac, Sloga, Posusje gol razlika 10:3), onda je i on poceo eksperimentisati, igrati 3-5-2. Sjeti se derbija na Grbavici kad smo vodili 2:0 do 90 minute i nismo pobjedili, ostavio Ćirjaka samog na zadnjem veznom. Doduše, imao je i problema sa povrjeđenim igračima, prodali mu Mujakica, iako mu se nije išlo, igranje u Zenici..... Haj znaj, mozda je i napustio Radnicki zbog nase ponude, tamo su ga molili da ostane.MokraKifla je napisao/la: ↑06 avg 2025, 00:36Barem se vracamo na 4-2-3-1 to je njegova formacija
homerovi pretuku dzeku muminovica i onda mu da 20 milja da ne prijavljuje nistaHordas1990 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 01:22Ima li u lozi kakav trener da je slobodan Mirvicuuuuuuu
![]()
komedija

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Nisam bio Zekicev poltron kao mnogi ovdje da sam ga brsnio za sve,ali sam nenormalno potresen ostavkom,nemogu rijecima opisati koliko mi je krivo
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ss prenosi od srbijanskih medija da se agent Ljajica nalazi vec u Sarajevu
Kli.x pise da je Mirvic u Beogradu na pregovorima
u toku dana idu dvije objave na zvanicnoj
Zekic nije vise trener
nakon 2h ide Ljajic novi fudbaler
cisto da se malo zamaze situacija
Zekic nije vise trener
Sad cu malo otici u teorije zavjere, al sta ako je pred revans nazvao Mirvic Dudica i rekao mu ako vi ispadnete i mi ispadnemo, podnesi ostavku i imas mjesto u Sarajevu.Lucas je napisao/la: ↑06 avg 2025, 01:24Dudic je poceo sa 4-2-3-1 (tri pobjede zaredom, Borac, Sloga, Posusje gol razlika 10:3), onda je i on poceo eksperimentisati, igrati 3-5-2. Sjeti se derbija na Grbavici kad smo vodili 2:0 do 90 minute i nismo pobjedili, ostavio Ćirjaka samog na zadnjem veznom. Doduše, imao je i problema sa povrjeđenim igračima, prodali mu Mujakica, iako mu se nije išlo, igranje u Zenici..... Haj znaj, mozda je i napustio Radnicki zbog nase ponude, tamo su ga molili da ostane.
Zekic to namirisao i otisao
Dudic napravio fejk ceremoniju i isplakao se, a vec za 2-3 dana ce se smijati

Velika je ovo greška, u ovu zabokrecinu tesko da ce neko bolji doc. Ne impliciram da je ZZ Jurgen Klopp, ali jednostavno zbog renomea i svega sto se po ovoj ligi desava Zoran Zekic je bio vrlo vjerovatno zadnji trener takvog kalibra. Ne vjerujem da će se Fedja vratiti, Jakirovic cisto onako za usporerbu koji je level iznad Zeke i ostali treneri koji su bolji od Zeke takodjer ni u ludilu nece doc. S ovim smo dobili samo jedan veliki downgrade, otisao je covjek koji je gradio ekipu i dovodio igrace za jedan sistem, uigravao to sezonu i po, a sada ce na to njegovo doci, mogu sa sigurnoscu reci, losiji trener i takticki, o karakteru i mangupluku necu ni govoriti, sa Zoranom je to otislo. Hvala Zorane i sretno, spasio si se ove vukojebine i rupe bez dna.
Are you not entertained ?!
-
- Kontakt:
Ma jest kazu to i ovi igraci Mornara i Klasvika,dusa nasa draga,nas Duduk.Tatamata1946 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 00:54Dudic je morao domace igrati u Zenici. Ako neko misli da su to bili normalni i posteni uslovi ne zna nista o nasoj ligi
-
- Kontakt:
Sve Mirva moze da plati, sve ce veze da potegne, sta god treba, samo sudjenje normalno e to ne moze nikako da zavrsi, gdje ce se zamjeriti drugu Vicenzubenko21 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 01:25homerovi pretuku dzeku muminovica i onda mu da 20 milja da ne prijavljuje nistaHordas1990 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 01:22Ima li u lozi kakav trener da je slobodan Mirvicuuuuuuu
![]()
komedija![]()

Sto se nasikira u kasne sate.ErosViverosViv je napisao/la: ↑06 avg 2025, 01:14Ovaj klub nam godisnje skrati zivot za 5 godina. Nikada ne razocara u tom segmentu.
Mislim da ovo sve ima neku pozadinu.
Ne kazem da je Zekic ekstra dobar nego me brine ko ce ga zamijeniti.
Zeka je dobar covjek, navikli smo na njeg i zao mi je, ko ce sad slusat nove demagogije
Nemaš kuhara ali imaš dobre sastojke, eto to ti je tako. Sve više i više sumnjam u časne namjere Ismira Mirvića.BegovicRamiz je napisao/la: ↑06 avg 2025, 01:27ss prenosi od srbijanskih medija da se agent Ljajica nalazi vec u Sarajevu
Zekic nije vise trener
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, belosevic23, bhfanatic14, Burberry46, goGlobal, mire971, mnon46, mosarajvosa83, Mourinhokilledbarca, napoleon72, NazorUso, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Posejdon, propoklopac, samoFKS, Sazg i 123 gosta.