Pa Hadžibegić je naš ko i Ratko Mladić.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Neko je još davno na temi spominjao Fahrudina Omerovića, čovjek je desna ruka Aykuta Kocamana, a pritom naš navijač. Dobar CV, zašto ne probati nekog novog, ko ima želju da nešto stvori. Sigurno bolje od reciklaža.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Zutti, bez paradigmi tog nivoa...
Koliko nerealnih likova na ovom forumu. Razumijem ja da su se ljudi zasitili promjena trenera, čak su nas i efendije na hutbama prozivali kako mijenjamo trenere. Od te traume velika većina ljudi na forumu je vidjela fatamorganu u liku ZZ i precijenili njegove kvalitete. Ako ćemo realno, nijedan trener nije imao uslove u PLBiH kao on, i šta je na kraju uradio, ništa posebno, razlika u kvaliteti nije se poznavala uopšte. Ove zadnje 2 amaterske utakmice su dokaz da on veze nema, i ovo što smo pobjeđivali je isključivo na osnovu individualnih kvaliteta pojedinaca. Neću zaboraviti tekmu protiv Zrinskog i Borca kući kad nismo loptu mogli da iznesemo. Raduje me odlazak i vjerujem da neće biti teško nadomjestiti ZZ.
Ljudi pljuju Mirvića i Tana koji svoje pare ulažu i da njih nije bilo, sad bi se zvali FK Sarajevo1946 i igrali bi od 5 lige, a podržavaju ZZ kao da je čovjek volontirao, a ne uzimao platu a nikakve rezultate nije imao.
I Ljaljić je bolji igrač od svakog našeg u rostetu kao i od onih što su se ikad povezivali sa nama. Treba biti realan a ne emotivno nastupati.
Ljudi pljuju Mirvića i Tana koji svoje pare ulažu i da njih nije bilo, sad bi se zvali FK Sarajevo1946 i igrali bi od 5 lige, a podržavaju ZZ kao da je čovjek volontirao, a ne uzimao platu a nikakve rezultate nije imao.
I Ljaljić je bolji igrač od svakog našeg u rostetu kao i od onih što su se ikad povezivali sa nama. Treba biti realan a ne emotivno nastupati.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
macahz je napisao/la: ↑06 avg 2025, 00:58Koliko nerealnih likova na ovom forumu. Razumijem ja da su se ljudi zasitili promjena trenera, čak su nas i efendije na hutbama prozivali kako mijenjamo trenere. Od te traume velika većina ljudi na forumu je vidjela fatamorganu u liku ZZ i precijenili njegove kvalitete. Ako ćemo realno, nijedan trener nije imao uslove u PLBiH kao on, i šta je na kraju uradio, ništa posebno, razlika u kvaliteti nije se poznavala uopšte. Ove zadnje 2 amaterske utakmice su dokaz da on veze nema, i ovo što smo pobjeđivali je isključivo na osnovu individualnih kvaliteta pojedinaca. Neću zaboraviti tekmu protiv Zrinskog i Borca kući kad nismo loptu mogli da iznesemo. Raduje me odlazak i vjerujem da neće biti teško nadomjestiti ZZ.

Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Potpisujem od prvog do zadnjeg slova.macahz je napisao/la: ↑06 avg 2025, 00:58Koliko nerealnih likova na ovom forumu. Razumijem ja da su se ljudi zasitili promjena trenera, čak su nas i efendije na hutbama prozivali kako mijenjamo trenere. Od te traume velika većina ljudi na forumu je vidjela fatamorganu u liku ZZ i precijenili njegove kvalitete. Ako ćemo realno, nijedan trener nije imao uslove u PLBiH kao on, i šta je na kraju uradio, ništa posebno, razlika u kvaliteti nije se poznavala uopšte. Ove zadnje 2 amaterske utakmice su dokaz da on veze nema, i ovo što smo pobjeđivali je isključivo na osnovu individualnih kvaliteta pojedinaca. Neću zaboraviti tekmu protiv Zrinskog i Borca kući kad nismo loptu mogli da iznesemo. Raduje me odlazak i vjerujem da neće biti teško nadomjestiti ZZ.
Ja kontam sad ce ga raja vrijedjati jer nas je bas izyebo ko slabo ko do sad, oni vrijedjaju ismira... Toliko..
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 06 avg 2025, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
jel slobodan ante simundza on je bio blizu dogovora prosli put
macahz je napisao/la: ↑06 avg 2025, 00:58Koliko nerealnih likova na ovom forumu. Razumijem ja da su se ljudi zasitili promjena trenera, čak su nas i efendije na hutbama prozivali kako mijenjamo trenere. Od te traume velika većina ljudi na forumu je vidjela fatamorganu u liku ZZ i precijenili njegove kvalitete. Ako ćemo realno, nijedan trener nije imao uslove u PLBiH kao on, i šta je na kraju uradio, ništa posebno, razlika u kvaliteti nije se poznavala uopšte. Ove zadnje 2 amaterske utakmice su dokaz da on veze nema, i ovo što smo pobjeđivali je isključivo na osnovu individualnih kvaliteta pojedinaca. Neću zaboraviti tekmu protiv Zrinskog i Borca kući kad nismo loptu mogli da iznesemo. Raduje me odlazak i vjerujem da neće biti teško nadomjestiti ZZ.

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
MIRVICU UBLEHO ODLAZI USPUT POVEDI I SVOJU DRUGARICU ajlu SA SOBOM UNAZADIO SI NAS SA SVOJIM KOMBINACIJAMA 5 GODINA UNAZAD
UBLEHO SUMLJIVIH NAMJERA MRS IZ SVETINJE !
UBLEHO SUMLJIVIH NAMJERA MRS IZ SVETINJE !
-
- Kontakt:
EVo ako ovo nije bot ubijte me. Znaci ubijte me ako frajer nije placen da ovo pise.macahz je napisao/la: ↑06 avg 2025, 00:58Koliko nerealnih likova na ovom forumu. Razumijem ja da su se ljudi zasitili promjena trenera, čak su nas i efendije na hutbama prozivali kako mijenjamo trenere. Od te traume velika većina ljudi na forumu je vidjela fatamorganu u liku ZZ i precijenili njegove kvalitete. Ako ćemo realno, nijedan trener nije imao uslove u PLBiH kao on, i šta je na kraju uradio, ništa posebno, razlika u kvaliteti nije se poznavala uopšte. Ove zadnje 2 amaterske utakmice su dokaz da on veze nema, i ovo što smo pobjeđivali je isključivo na osnovu individualnih kvaliteta pojedinaca. Neću zaboraviti tekmu protiv Zrinskog i Borca kući kad nismo loptu mogli da iznesemo. Raduje me odlazak i vjerujem da neće biti teško nadomjestiti ZZ.
Svejedno je ko je trener sve dok Mirvic,Ajla i ostali mufloni vode klub.
niko ne podrzava mirvica ali klub se voli bez obzira ko bio tu
Sva sreća ima i onih koji nisu zaboravili, možda neki i ne znaju za ta vremena. Ovdje to ide do te mjere kao npr radnik na poslu da otkaz i onda dođe njegov drug i psuje djecu direktoru/vlasniku jer je njegov drug dao otkaz. ? Neke stvari je bolje pokušati ne shvatiti. PozzPeppermintSA je napisao/la: ↑06 avg 2025, 00:27Ja bih zaista volio da se ZZ predomisli i ostane, ali ovolika količina pljuvacine po ruci koja te hrani mi nije shvatljiva. Neki su izgleda zaboravili virsle.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Klasicni podanicki SDA mentalitet, tj.mentalitet ljudi koji su dio te mantre.macahz je napisao/la: ↑06 avg 2025, 00:58Koliko nerealnih likova na ovom forumu. Razumijem ja da su se ljudi zasitili promjena trenera, čak su nas i efendije na hutbama prozivali kako mijenjamo trenere. Od te traume velika većina ljudi na forumu je vidjela fatamorganu u liku ZZ i precijenili njegove kvalitete. Ako ćemo realno, nijedan trener nije imao uslove u PLBiH kao on, i šta je na kraju uradio, ništa posebno, razlika u kvaliteti nije se poznavala uopšte. Ove zadnje 2 amaterske utakmice su dokaz da on veze nema, i ovo što smo pobjeđivali je isključivo na osnovu individualnih kvaliteta pojedinaca. Neću zaboraviti tekmu protiv Zrinskog i Borca kući kad nismo loptu mogli da iznesemo. Raduje me odlazak i vjerujem da neće biti teško nadomjestiti ZZ.
- FKS -
+1

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
uzmi drug u obzir zasto bi drug dao otkaz ako su uslovi na poslu tako losi da nemas mogucnost da radis svoj posao bez da ti se neko mjesa onda bi i ja psovao majku direktoruAmcho1 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 01:05Ovdje to ide do te mjere kao npr radnik na poslu da otkaz i onda dođe njegov drug i psuje djecu direktoru/vlasniku jer je njegov drug dao otkaz. ? Neke stvari je bolje pokušati ne shvatiti. PozzPeppermintSA je napisao/la: ↑06 avg 2025, 00:27Ja bih zaista volio da se ZZ predomisli i ostane, ali ovolika količina pljuvacine po ruci koja te hrani mi nije shvatljiva. Neki su izgleda zaboravili virsle.![]()
Hordas1990 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 01:01EVo ako ovo nije bot ubijte me. Znaci ubijte me ako frajer nije placen da ovo pise.macahz je napisao/la: ↑06 avg 2025, 00:58Koliko nerealnih likova na ovom forumu. Razumijem ja da su se ljudi zasitili promjena trenera, čak su nas i efendije na hutbama prozivali kako mijenjamo trenere. Od te traume velika većina ljudi na forumu je vidjela fatamorganu u liku ZZ i precijenili njegove kvalitete. Ako ćemo realno, nijedan trener nije imao uslove u PLBiH kao on, i šta je na kraju uradio, ništa posebno, razlika u kvaliteti nije se poznavala uopšte. Ove zadnje 2 amaterske utakmice su dokaz da on veze nema, i ovo što smo pobjeđivali je isključivo na osnovu individualnih kvaliteta pojedinaca. Neću zaboraviti tekmu protiv Zrinskog i Borca kući kad nismo loptu mogli da iznesemo. Raduje me odlazak i vjerujem da neće biti teško nadomjestiti ZZ.

evo jedan za bota
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ima onaj vic, glup je pravo ali oslikava ove zaljubljenike u lik i rekao bi djelo, ali koje djelo ZZ haha. Kao ono poplava sve nosi, i frajer na krovu moli Boga da ga spasi i On mu šalje pomoć tri put, a on svaki put odbija sa riječima meni će Bog pomoći i na kraju umre. Glup vic nema šta, ali najbolja personifikacija određenih forumaša gdje je ašćare da gubimo vrijeme da ZZ na klupi svaki dan, a oni očekuju od njega rezultat i katarzu ekipe. Pa imaš 3-0 i to mjenjaš napadače. To sam ja radio na Master ligi prije 15 godina, nabijao skor napadačima da ih lakše prodam.
Ja vam garantujem, a vrijeme će pokazati, ko god novi da uđe bićemo 30% bolji.
Ja vam garantujem, a vrijeme će pokazati, ko god novi da uđe bićemo 30% bolji.
Ne možeš biti pametan u ovakvoj situaciji nikako, još se nadam da ima bar promil šanse da se Zoran predomisli, baš sam ga vidio kao trenera sa kojim bi napravili taj iskorak. Šta se dešava iza zatvorenih vrata to ne znam i ne mogu da sudim, sigurno je samo da ni Zoranovo malo nije za Ramazana, isto tako i uprave. Da li je bio pritisak na njega da igraju određeni igrači, da li je razlog njegovo zasićenje, nametnuti transferi ili nešto deseto bitno je da se sazna prava istina. Nešto mi je teško povjerovati da nije imao nikakve uloge u transferima, pogotovo Ristovskog, Elezija i Bralića, igrači su dovedeni za njegov stil igre i što je najgore moraš sada tražiti trenera koji će moći da iskoristi ovo što trenutno imamo na raspolaganju, a Ljajić mi se nikako ne uklapa u ovaj stil koji sada igramo. Na kraju krajeva sigurno si bio upoznat sa dosta tih škakljivih stvari na kraju prošle sezone pa si produžio ugovor.
Pretjeruje se malo u svemu pa tako i u ovome, ne može sve biti crno ili bijelo, Zekića je većina na forumu tjerala nakon Radnika, imao je on svojih grešaka sigurno, ali igramo dobar fudbal prvi put nakon duple pod Musemićem, krali su nas, nismo imali ni sreće dosta puta, opet mislim da je Zekić "taj" i nadam se da će rukovodstvo kluba uraditi sve što treba da bi čovjek ostao na klupi.
Pretjeruje se malo u svemu pa tako i u ovome, ne može sve biti crno ili bijelo, Zekića je većina na forumu tjerala nakon Radnika, imao je on svojih grešaka sigurno, ali igramo dobar fudbal prvi put nakon duple pod Musemićem, krali su nas, nismo imali ni sreće dosta puta, opet mislim da je Zekić "taj" i nadam se da će rukovodstvo kluba uraditi sve što treba da bi čovjek ostao na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.