jel moguce sta lik napisa????

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja stvarno cijenim tvoje postove i tebe kao normalnog forumaša... ali hajde evo mi ti objasni sta sa Mirvicem imamo a da prije nismo imali ?PeppermintSA je napisao/la: ↑06 avg 2025, 00:27Ja bih zaista volio da se ZZ predomisli i ostane, ali ovolika količina pljuvacine po ruci koja te hrani mi nije shvatljiva. Neki su izgleda zaboravili virsle.
Ti si brate skroz otišao
Eto zamisli neko bi Zizovica prije nego Dudica, dokle nas pitarluk vodi hahahah. Onaj covjek pojavom vidis da nije sav svoj. Izbacili ga Andorci a poslije Vicine titule ja bih vodio ekipu s uspjehom. S Dudicem smo imali neku igru, daj sad da imamo i golove
A izvini molim te, cuj to?? Eh kud nije neko upozoravao na ovo sve...GalileoGalilei je napisao/la: ↑06 avg 2025, 00:43Ovaj klub je zreo za deset hodža, Jasnu Bajraktarević i kao materijal za istraživanje svim psiholozima i psihjatrima. Svake godine sve isto, pa kako je više moguće.. Desi se i utakmica s Radnikom, bože moj, dešavalo se i svjetskim ekipama. Taman kontaš to je najveće zlo, riješilo se sve razgovorom i dočeka te ovo. Jedna jedina popisana godina se jedva povezala s jednim trenerom i evo opet skandal. Pregrmiš sve one optužbe za namještanje, pa u kratkom periodu se izrodi još jedna frka. Ovo su neke nenormalne stvari.
Ukoliko bude sutra i zvanično ovo oko Zekića, istog momenta se malo distanciram od svih dešavanja, i od kluba, mreža, foruma. Počelo je opasno uticati na zdravlje i raspoloženje, ne mogu više konstantnih razočarenja. Što da se nerviram kad su izgleda bitniji pojedini igrači mjezimci, interesi itd. Pissam im se i na Ljajića i sve ostale koje dovode da zamažu oči. Sreća pa sezonsku još nisam završio, a nakon ovoga i neću.
Vala je bas ispo ko neka p...aErosViverosViv je napisao/la: ↑06 avg 2025, 00:25Neki bi da tjeraju Mirvića, a 2 sata unutar prelaznog roka već traže igrače iz liga petice do 25 god koji bi nas pojačali.
Zekiću, možda je teško voditi Sarajevo, ali je 10 puta teže biti navijač. Tako da nisi ni ti zlatan. Na tvoje igračke želje, računajući vrijednost ugovora i ostale usluge, predsjednik je izdvojio 3+ miliona, bez da računam jattu i gulishu kojima su produženi ugovori, to treba malo poštovati jer je klub na prvom mjestu, a ne prvom prilikom pobjeći.
Ne godi ni meni milion stvari, pa opet izdvojim vrijeme, novac i zdravlje i pojavim se na stadionu i pružim ti podršku jer je klub iznad svih.
Na kraju, ni hvala nisi zaslužio.
To je to otprilikebordobijeli je napisao/la: ↑06 avg 2025, 00:40Zekic rece poslje utakmice pravio kompromise i gutao neke stvari a da je trebao presjeci . Vjerovatno je sad presjekao i htio neke odstraniti , uprava nije odobrila to njegovo i zbog toga je odstupio . Vidim spomnje se Husref mislim da nema od tog nista Husref isto hoce kontrolu da ima a to Mirvicu ne odgovara , tako da mislim da to tek nebi funkcionisalo .
Dudic je morao domace igrati u Zenici. Ako neko misli da su to bili normalni i posteni uslovi ne zna nista o nasoj ligi
Pa Hadžibegić je naš ko i Ratko Mladić.