FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
17
30%
Darko Milanič
13
23%
Miodrag Božović
0
Nema glasova.
Fedja Dudić
9
16%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
7
12%
Samo stranac
11
19%

Ukupno glasova: 57

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 06 avg 2025, 00:21

Dobio sam sad info da se vraca Dudic i sa njim dolazi Ljaljic, ne mora znaciti da je tacna info al lik nije balavac koji mi je javio.
Obojicu bi vratio odakle su dosli za Zekica, u soku sam jos uvijek za Zekica.

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 06 avg 2025, 00:22

Amcho1 je napisao/la:
06 avg 2025, 00:14
broj6 je napisao/la:
06 avg 2025, 00:01
Amcho1 je napisao/la:
05 avg 2025, 23:58

Ovaj bar nešto pokušava, koja je alternativa po tebi? Da postanemo sluge politike ili da navijači preuzmu klub? Koja je alternativa?
Nije problem u pokusavanju nego u transparentnosti. Ne bi on bio tu da se nije nasao. Da zeli dobro klubu pa toliko ulaze ne bi nam ove face kruzile oko kluba.
Normalno da se našao, ko se to ne bi našao? Gdje su godinama legende kluba pa neka se nađu? Vratite se u realnost jer sa neba ne padaju investitori kao što neko gore reče. Nema tu mnogo opcija, prihvatiš ono što imaš, predaš se politici ili ploviš u milionskim dugovima uz podršku navijača i legendi kluba. Niko od nas se ne slaže sa mnogim potezima, svi smo umorni od kruženja ali svi koji prozivaju i tjeraju investitora nikada ne ponude ni jednu alternativu? Oprosti ali meni nije svejedno kao što neki kažu taman da igramo u kantonu ili da smo u milionskim dugovima. Do prije nekoliko dana izdizanje u nebesa i najbolja transfer politika, vizija Europe na Max. Pa onda potop.Šta misliš od čega bi se klub finansirao da ne radimo transfere, da ne radimo brending isl. Prođi roster od akademije, b tima, a tima, stručnog štaba isl pa pokušaj izračunati okvirne troškove, to je strašno ali vizija je dobra i treba vrijeme. Pozzz
Vizija je dobra ali na papiru, na sto sam se i osvrnuo u postu. Sve super sve pet i kroz dva dana nista ne valja. Zasto? Zato sto oni koji izvrsavaju plan pojma nemaju. Koliko dugo vec postoji akademija? Necu da kazem da nije izbacila igrace jer jesmo imali uspjeha pogotovo s golmanima. Ali koliko smo direktora te akademije imali? Dovodili svakakve strance muljatore i doktore Dogane i sta se desava s tim sad? Desava se da odustajemo od toga jer prelazimo na B tim. Ocito da Belgijanac ima jos posla u skautiranju i dovodjenju stranaca umjesto da razvijamo igrace, jer eto i sam mozes pogledat sastav koji igra za B tim. Ali i to sve super sve 5, ali sta je plan s njima, samo unovcit i prodat, sta se radi u prvom timu? Trener se ne pita za transfere i desavanja u ekipi, gdje to ima? Od prve izjave Zekica da on samo zahtjeva "tip igraca" koji mu treba sve je smrdilo. Vidimo dokle nas je to dovelo jer nemamo postenog veznjaka.
Zadnja izmjena: broj6, dana/u 06 avg 2025, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 06 avg 2025, 00:23

Istina, Zekic je uspjeo sto niko nije, od 3:0 spasavati bod. Ja to ne pamtim da se ikom desilo u zadnjih 30 godina. Velika mana mu je kockanje sa pozicijama igraca kao i sa formacijama al je djelovalo da ima neku viziju. To sto je podnijeo ostavku me nije iznenadilo, ali se osim ove blamaze sa Radnikom nesto jos moralo desiti da je ovako odreagovao. Kad uzmemo u obzir vema losu kondiciju igraca te njegovo kockanje, mozda je ovako i najbolje.
U novi boj ...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 avg 2025, 00:24

Zekic je vise puta davao ostavke. I prosle sezone.
Svaki put su ga uspjevali zadrzati da ostane.
Ovaj put su pokusali ali on nije htio da razgovvara.
Dvolicno od njega nakon izjava da ne misli ici, iako sam licno znao za ostavke, nisam httio kvariti vas idealizam koji ste stvorili oko njega, ne pravdajuci time radi Mirvica.

Samo da znate da svaka prica ima dvije strane a istina je jedna, preebrzo pljujete i prebrzo donosite zakljuccke.
Klubu je da nadje sada trenera.
Kako meni neki dan kaze neko ovdje, kako sad bas da pljujes po ovima sto rade u kubu i donose odluke, evo, sada necu je svima jasno da nesto ne vergla dobro.

Al da je samo krivica uprave, vala nije. Kada neko nekoliko puta zeli da ode, onda je jasno da ce nekada i otici a za zekica je bilo pitanje samo kada ce.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 06 avg 2025, 00:24

Ovdje ima par likova koji toliko zdusno brane upravu,sta je u pitanju goli interes ,prijatelji u klubu, besplatne karte,nesto mora biti. :puke:

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 06 avg 2025, 00:25

Neki bi da tjeraju Mirvića, a 2 sata unutar prelaznog roka već traže igrače iz liga petice do 25 god koji bi nas pojačali.

Zekiću, možda je teško voditi Sarajevo, ali je 10 puta teže biti navijač. Tako da nisi ni ti zlatan. Na tvoje igračke želje, računajući vrijednost ugovora i ostale usluge, predsjednik je izdvojio 3+ miliona, bez da računam jattu i gulishu kojima su produženi ugovori, to treba malo poštovati jer je klub na prvom mjestu, a ne prvom prilikom pobjeći.
Ne godi ni meni milion stvari, pa opet izdvojim vrijeme, novac i zdravlje i pojavim se na stadionu i pružim ti podršku jer je klub iznad svih.

Na kraju, ni hvala nisi zaslužio.

Bordotim
Kontakt:

Post Postao/la Bordotim » 06 avg 2025, 00:26

Svaki put kad insan pomisli da sad idu malo bolja vremena, desi nam se ovo što nam se dešava već 20 i više godina. Nema veze ko nam je trener i kako se zove, ko god da sad bude njega čeka ista sudbina svih trenera u historiji našeg kluba. Nebitno jeli to Husref (5-6 puta), pokojni Dženo, Dudić, Zekić, Varešanović, Plišek, Čala, Sablić, Vinko, znači nema veze ko je trener i kako se zove, svima čeka ista sudbina. Naš klub jednostavno ne zna za uspijeh i kontinuitet koji ce trajati decenijama. Sve je ovo bez plana, vizije i sistema. Vidimo i po rezultatima, i generalno kad sagledamo cijelu situaciju da nema hajr. Vidimo i ostali klubovi svi mjenjaju trenera i to svake godine, pa šta ćeš onda očekivati? Naravno da u Evropi svi ispadaju. Ovo što se dešavalo ZZ, to čeka svakog trenera, samo pogledati u zadnjih 20 godina uvijek je isto. Ovo je poraz svih nas, ko god da sad dođe već ima alibi za ovu godinu. Ne znam šta bi više napisao, nije lako ovo nikako. Hoće li biti bolje? Mislim da samo ostaje nada kao i zadnjih godina, tako da vidjet ćemo ali ovo ne daje puno i dobre nade jer uvijek se isti stvari dešavaju i uvijek iste greške radimo. Nikad doći do pameti, nikad.
Zadnja izmjena: Bordotim, dana/u 06 avg 2025, 00:30, ukupno mijenjano 2 puta.

JalaBrat

Post Postao/la JalaBrat » 06 avg 2025, 00:26

slika

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 06 avg 2025, 00:27

Ja bih zaista volio da se ZZ predomisli i ostane, ali ovolika količina pljuvacine po ruci koja te hrani mi nije shvatljiva. Neki su izgleda zaboravili virsle.

fudbaler14
Kontakt:

Post Postao/la fudbaler14 » 06 avg 2025, 00:28

Neopoziva ostavka stupa na snagu tek kad je klub obradi(sluzbeno obavijesti da ju je primio te potpise raskid ugovora), do tada je trener zaposlenik kluba i ukoliko se dogovore da je ipak zanemare nakon razgovora, suradnja se nastavlja kao da nista nije ni bilo.
Ukoliko se napravi dovoljno dobar pritisak na obr strane i da se dogovore ipak postoji mogucnost da se suradnja nastavi iako je ostavka sluzbeno neopoziva.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 06 avg 2025, 00:28

ne ispratih sve postove, @H8Z7 šta će biti da si se okrenuo protiv Mirvića?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 06 avg 2025, 00:29

JalaBrat je napisao/la:
06 avg 2025, 00:26
slika
Nikad pa ni tad. Nikad vise. Nikad.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 avg 2025, 00:29

Truhlo je u klubu i vise nego se misli, na zalost nema ovdje hajra zadugo.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 06 avg 2025, 00:29

Surreal je napisao/la:
06 avg 2025, 00:28
ne ispratih sve postove, @H8Z7 šta će biti da si se okrenuo protiv Mirvića?
Zekić mi je ispred njega i uprave
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

MokraKifla
Kontakt:

Post Postao/la MokraKifla » 06 avg 2025, 00:31

Ide dudic odradit posao koji nije davno zavrsen

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 06 avg 2025, 00:31

Izgleda da cemo opet gledati ovu njusku:
slika
Demagog, pateticar i populista. Savrseno se uklapa u Mirvahovu viziju Sarajeva.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 06 avg 2025, 00:31

Covjek hoce da ide odavno, nek mu je sretno! Eto mu ta hrvatska liga on pati za njom i hrvatski portali preko kojih saznajemo za ostavku

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 06 avg 2025, 00:31

JalaBrat je napisao/la:
06 avg 2025, 00:26
slika
Dosadni ste sa njim vjeruj mi, dobro dosadni

Mahalac7
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac7 » 06 avg 2025, 00:32

ajdohordas je napisao/la:
05 avg 2025, 23:30
Armija1987 je napisao/la:
05 avg 2025, 23:26
Za ove sto govore Mirvicu odlazi jel znaju koliko je svojih para covjek dao u klub?
Ko ce ga smijenit?
Qrac me vise boli za paru i ulaganje. Qrac me boli za šminke, dresove, marketing mega giga imena i sta sve ne
Druže hocu pobjede i uspjehe, hocu iskorak ! Zeljan sam uspjeha.
Imam osjecaj da nemam snage ni da se razocaram vise u ova desavanja i u ove poteze i odluke
Pa ima li granice majku im yebem svima odreda !!!
Svi mi zelimo pobjede i titule al bez brutalne kove (za nase uslove) nista od toga. Ne moze tonoreko noci jarane. Vidi malo okolo kako svi tavore osim naravno Vicinih i Beusovih pulena. Sve smo mi Bosnje krivi sami sebi. Mirvic ulaze i ima viziju. Samo jos malo sabuta. Moras napraviti ekipu koja je bar 30% jaca od ovih navedenih da bi osvojio titulu i onda nesto napravio u Evropi.
Vec su nas poceli karati i priznaju go iz cistog ofsajda. Sa VAR-om ce nas jos vise karati

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 06 avg 2025, 00:33

Zašto ne Krunoslav Rendulić?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”