Nisu bili uopste na pocetnom zagrijavanju
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Otišao sad na instagram da vidim da nisu šta iz KS objavili i pogledah video sa zagrijavanja i nisam vidio ni Juku ni Castanedu.Vaya je napisao/la: ↑05 avg 2025, 23:29Ako je tako - to je onda jos vise olaksavajuca okolnost za rezultat...medjutim, onda se postavlja pitanje sto nisu igrali? Pogotovo Castaneda, jer mu treba utakmica pod hitno...a ni Juka nije igrao 4 mjeseca...
Jesi li siguran da niau igrali ili to zakljucujes na osnovu one slike semafora u Areni prije pocetka utakmice?
Fakat si u pravu...na ona 2 - 3 storija ih nema...valjda ima objasnjenje sto nisu igrali...CAZIN je napisao/la: ↑05 avg 2025, 23:34Otišao sad na instagram da vidim da nisu šta iz KS objavili i pogledah video sa zagrijavanja i nisam vidio ni Juku ni Castanedu.Vaya je napisao/la: ↑05 avg 2025, 23:29Ako je tako - to je onda jos vise olaksavajuca okolnost za rezultat...medjutim, onda se postavlja pitanje sto nisu igrali? Pogotovo Castaneda, jer mu treba utakmica pod hitno...a ni Juka nije igrao 4 mjeseca...
Jesi li siguran da niau igrali ili to zakljucujes na osnovu one slike semafora u Areni prije pocetka utakmice?
U zadnjih 5 mjeseci Atić jedino igrao na Musinoj svadbi, Castaneda ni to. Nurkić poslije onog loma noge zapažen samo na kupanju na Uni, Musa energetski i emocionalno istrosen, Gegic hvata ritam poslije povrede, Lazić igra drugi sport...
Ispade da nam je jedino Vrabac konstantan. A i on ostade bez kluba.
Nasao je novi u Madjarskoj.231983 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 23:37U zadnjih 5 mjeseci Atić jedino igrao na Musinoj svadbi, Castaneda ni to. Nurkić poslije onog loma noge zapažen samo na kupanju na Uni, Musa energetski i emocionalno istrosen, Gegic hvata ritam poslije povrede, Lazić igra drugi sport...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Naredni prijateljski meč naša selekcija igra u nedjelju protiv selekcije Crne Gore. Meč je bio planiran u nedjelju u velikoj dvorani Mirza Delibašić, ali prema informacijama Faktora, ista je zauzeta, te će susret prema trenutnom planu biti biti odigran u maloj dvorani.
Svakako da će to biti razočarenje za ljubitelje košarke, ali svi vjeruju da će se stvari promijeniti do vikenda. Meč se igra sa početkom u 18 sati, a ulaznice će uskoro biti u prodaji.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja sam danas na portalima pročitao i prije utakmice da Nurkić i Castaneda neće igrati i da će utakmica sa Crnom Gorom možda biti otkazana ili premještena jer je savez uzeo termin u vrijeme kad je dvorana već rezervisana za nešto drugo. Danas je izašao i intervju sa Adisom u kojem je rekao da je Castaneda došao izuzetno nespreman i da će naredne utakmice igrači igrati onoliko koliko su spremni za igru. Ne prate se dešavanja oko reprezentaciju pa se ispišu tri stranice da li je igrao Castaneda.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 05 avg 2025, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
- relativizam
- Kontakt:
Ko je od reprezentativaca bio na svadbi Sulejmanovica a ko na svadbi Muse
Dovoljna im je i mala dvorana, jer cisto sumnjam da je 6-7 hiljada ljudi ludo da daje 20 maraka za obicnu prijateljsku utakmicu.
Nek u Zetru stave utakmicu...
-
- Kontakt:
Hajd Castaneda, on je čekao i taj ljekarski krajem jula, ali što Nurkić nije igrao?
Nije vidio utakmice od 15. aprila? Nije ni Jokić od 20. maja otprilike, došao je prije par dana pa opet igrao.
Uostalom, bili su oni neki snimci gdje Nurkić individualno trenira u Tuzli prije nego što se priključio ekipi.
Ne kontam fakat, je li neka povreda u pitanju? Ako nije, pa uvedi ga bar 10 minuta, ako nema kuveta za više.
Uglavnom, toliko se pričalo o pripremama i brojnim pripremnim utakmicama, a kroz ove tri utakmice se malo toga dobilo, s obzirom da su odsustvovali glavni igrači koji bi se trebali uigravati i provoditi najviše vremena na terenu zajedno.
Ako ništa, valjda im je ova zadnja protiv Srbije bila šamar nazad u realnost ako su pojedini igrači letili po visinama sa "možemo dobiti svakog" spikom. Bez obzira što 2 od 4 najbolja igrača nisu igrali, 37 razlike je ipak malo previše od ekipe koja navodno ima takve ambicije. Rad i pustiti da produkt na terenu govori sam za sebe umjesto riječi.
Nije vidio utakmice od 15. aprila? Nije ni Jokić od 20. maja otprilike, došao je prije par dana pa opet igrao.
Uostalom, bili su oni neki snimci gdje Nurkić individualno trenira u Tuzli prije nego što se priključio ekipi.
Ne kontam fakat, je li neka povreda u pitanju? Ako nije, pa uvedi ga bar 10 minuta, ako nema kuveta za više.
Uglavnom, toliko se pričalo o pripremama i brojnim pripremnim utakmicama, a kroz ove tri utakmice se malo toga dobilo, s obzirom da su odsustvovali glavni igrači koji bi se trebali uigravati i provoditi najviše vremena na terenu zajedno.
Ako ništa, valjda im je ova zadnja protiv Srbije bila šamar nazad u realnost ako su pojedini igrači letili po visinama sa "možemo dobiti svakog" spikom. Bez obzira što 2 od 4 najbolja igrača nisu igrali, 37 razlike je ipak malo previše od ekipe koja navodno ima takve ambicije. Rad i pustiti da produkt na terenu govori sam za sebe umjesto riječi.
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 06 avg 2025, 06:14, ukupno mijenjano 1 put.
Joj ja strucnjaka 
- JohnCleese
- Kontakt:
Ima vremena za sve samo bez srkleta.
Najvaznije stvari su pod broj jedan da nemamo dodatnih povreda u pripremnom periodu( osim fizickih povreda tu mislim i na psihicki zdravstveni dio) , drugo da igraci koji nisu dugo igrali uđu u kakav-takav fizicki ritam, i trece da kroz dovoljan broj pripremnih utakmica stvorimo makar malo hemije i pozitivne vibre pred eurobakset.
Prve dvije stvari ako uspijemo prevladati blizu smo da ostvarimo lijep rezultat ( barem prolazak grupe
)
Najvaznije stvari su pod broj jedan da nemamo dodatnih povreda u pripremnom periodu( osim fizickih povreda tu mislim i na psihicki zdravstveni dio) , drugo da igraci koji nisu dugo igrali uđu u kakav-takav fizicki ritam, i trece da kroz dovoljan broj pripremnih utakmica stvorimo makar malo hemije i pozitivne vibre pred eurobakset.
Prve dvije stvari ako uspijemo prevladati blizu smo da ostvarimo lijep rezultat ( barem prolazak grupe

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Samo da prodju bez povreda i da budu full spremni za EP. Rezultat je nebitan u ovim utakmicama, ali doci ce to sve na svoje. Dati Srbiji 90 komada nije malo, odbrana sa Nurkicem u reketu je nesto sasvim drugo. Samo bez povreda nekih glupih i ubij ih Becire i spremi ih max.
Mi da smo dobili 10 razlike pricalo bi se o medalji
Tako da je sve top :salut:od Srbije smo uvijek gubili sa 15-20 razlike a dobiti ih mozemo jedino negdje na turniru ,gdje mi podizemo formu a oni imaju los dan.

Poslije sinosnje utakmice, jedini zakljucak koji se moze izvesti jeste da je Adis nezadovoljan njihovim stanjem ostavio Nurkica i Castanedu da rade na fizickoj spremi. I dok za ovog potonjeg ima opravdanja, za prvog...
Valjda 25 dana bude dovoljno
Valjda 25 dana bude dovoljno
-
- Kontakt:
Evo info o par statističkih podataka sa tekme. Imali smo 15-tak izgubljenih lopti i 23 promašena slobodna bacanja. Još je rezultat i dobar kad ovo pogledaš, da je upola ovo smanjiti vrlo si konkurentan na EB a da ne govorim da svedeš na neki minimum.
Aj jebote, pa koliko si ih pogodio, ako si uspio da ih 23 promasis?Pametnomdosta je napisao/la: ↑06 avg 2025, 09:44Evo info o par statističkih podataka sa tekme. Imali smo 15-tak izgubljenih lopti i 23 promašena slobodna bacanja. Još je rezultat i dobar kad ovo pogledaš, da je upola ovo smanjiti vrlo si konkurentan na EB a da ne govorim da svedeš na neki minimum.

-
- Kontakt:
Koliko je Sejfic ubacio poena? 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.