I on je budala ako se vrati, njima da dođe Klopp nakon prvog kiksa bi bilo poziva na ostavku.
Ali,kako predvidljiv razvoj događaja, milion pojačanja, nikad jači, ispadanje iz Evrope, kiks kuci, odlazak trenera

I on je budala ako se vrati, njima da dođe Klopp nakon prvog kiksa bi bilo poziva na ostavku.
A Sušić nije...
Izvini imali su 3 gostujuće nerješene protiv klubova iz rs-a.Simpatizer je napisao/la: ↑05 avg 2025, 21:56Nije lijepo lagati.![]()
Mahale se da su Mirvici porijeklom iz Hrasnice i navijaci ZeljeavalPacidoroP je napisao/la: ↑05 avg 2025, 23:46Tjeraju Mirvića
A ustvari on njih more išćerat
He he he
Bogami dade covjek ranije nego sto sam ocekivao .NoProfit je napisao/la: ↑04 avg 2025, 11:56Normalno da će ostati. Vama je možda nezgodna, mi im u Doboju nekad zabijemo tri, nekad četiri.![]()
Nezaslužena pobjeda željezničara, presla Alicu preko noge za lažnu pozitivu na Grbavici. Željezničar 6-7 ekipa lige po kvalitetu.
Normalno.
jurisicduska je napisao/la: ↑06 avg 2025, 00:29Normalno.
Evo opklada u 50 eura da ćemo vam pobjeći 10 bodova na kraju sezone. Ko god hoce. Koliko god vas hoce. Ali nemojte ispalit duguje mi evo frajer 100 eura obrisao se s forumaeto iskoristite momenat.
Imamo li dogovorBumbaclat je napisao/la: ↑06 avg 2025, 00:32jurisicduska je napisao/la: ↑06 avg 2025, 00:29Normalno.
Evo opklada u 50 eura da ćemo vam pobjeći 10 bodova na kraju sezone. Ko god hoce. Koliko god vas hoce. Ali nemojte ispalit duguje mi evo frajer 100 eura obrisao se s forumaeto iskoristite momenat.
![]()
![]()
![]()
![]()
Turbulentno.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Paromlinac, sarajevo19461987, Zeko87 i 30 gostiju.