Državni službenici u KS najavili proteste jer nisu dobili regres: "Uskraćeno nam je uživanje u odmoru".
HAHAHAHA mrs u pm
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Državni službenici u KS najavili proteste jer nisu dobili regres: "Uskraćeno nam je uživanje u odmoru".
Eto u njemackoj se ne bi zalili da ne dobiju urlaubsgeld
Samo sto u Njemackoj ne kradu. Ovi pokrali Boga oca i jos se zale sto im nisu dali i to...
Kad god neko uporedi BiH i Njemacku u bilo kom pogledu, jedna panda ugine.
Sine nije isto drzavni sluzbenik koji radi za 1500-2000 maraka i mile i bakir. Preglup primjer si naveo
Znas li ti uopste ko su drzavni sluzbenici
Naravno da znam. S obzirom ko se sve tu zaposljava i koliko "rade", naravno da su vise ukradene pare nego zatadjene.
Kradu, samo sto tamo nas narod to slabo prati i cita. Al kradu.
Pa traži u MUP-u koji ti je poslao prekršajni nalog. Reci im ja sam brzo vozio de sad vi brzo raditelakilone je napisao/la: ↑05 avg 2025, 22:26Zna li neko ako cekam da mi na adresu stigne rjesenje da predam vozacku dozvolu zbog saobracajnog prekrsaja i receno mi je da se to moze oduziti i do godinu dana. Da li postoji neko rjesenje da se to ubrza i da sto prije predam, kako bi zabrana sto prije bila zavrsena…
Ja čekao 8 mjeseci. Ne može se ubrzati.lakilone je napisao/la: ↑05 avg 2025, 22:26Zna li neko ako cekam da mi na adresu stigne rjesenje da predam vozacku dozvolu zbog saobracajnog prekrsaja i receno mi je da se to moze oduziti i do godinu dana. Da li postoji neko rjesenje da se to ubrza i da sto prije predam, kako bi zabrana sto prije bila zavrsena…
Može ako je u istom kantonu počinjen prekršaj, samo ode direktno i objasni situaciju.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 22:53Ja čekao 8 mjeseci. Ne može se ubrzati.lakilone je napisao/la: ↑05 avg 2025, 22:26Zna li neko ako cekam da mi na adresu stigne rjesenje da predam vozacku dozvolu zbog saobracajnog prekrsaja i receno mi je da se to moze oduziti i do godinu dana. Da li postoji neko rjesenje da se to ubrza i da sto prije predam, kako bi zabrana sto prije bila zavrsena…
Jeste, u istom kantonu je pocinjem prekrsaj, kontam ako je ikako moguce da odma odradim tu zabranu, jer idem u inostranstvo pocetkom iduce godineMarsal je napisao/la: ↑05 avg 2025, 23:06Može ako je u istom kantonu počinjen prekršaj, samo ode direktno i objasni situaciju.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 22:53Ja čekao 8 mjeseci. Ne može se ubrzati.lakilone je napisao/la: ↑05 avg 2025, 22:26Zna li neko ako cekam da mi na adresu stigne rjesenje da predam vozacku dozvolu zbog saobracajnog prekrsaja i receno mi je da se to moze oduziti i do godinu dana. Da li postoji neko rjesenje da se to ubrza i da sto prije predam, kako bi zabrana sto prije bila zavrsena…
Ja u Tz (gdje živim) napravio prekršaj, tj. došlo mi na adresu, otišao do MUP-a, rekli mi doći će ti na adresu da predam vozačku kroz tri-četiri mjeseca. Čekao, čekao, čekao, nema koga nisam redom kontaktirao i kafu popio, džaba, poslije 8 mjeseci mi došao nalog da predam vozačku.
Mozes li mi reci sta je tacno pisalo u tom nalogu, jel bilo detaljno objasnjenje pocinjenog prekrsaja ili samo to da si duzan predati dozvolu?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 23:31Ja u Tz (gdje živim) napravio prekršaj, tj. došlo mi na adresu, otišao do MUP-a, rekli mi doći će ti na adresu da predam vozačku kroz tri-četiri mjeseca. Čekao, čekao, čekao, nema koga nisam redom kontaktirao i kafu popio, džaba, poslije 8 mjeseci mi došao nalog da predam vozačku.
Nije mi ga niko poslao, dobio sam ga na licu mjesta od strane presretacaSage je napisao/la: ↑05 avg 2025, 22:51Pa traži u MUP-u koji ti je poslao prekršajni nalog. Reci im ja sam brzo vozio de sad vi brzo raditelakilone je napisao/la: ↑05 avg 2025, 22:26Zna li neko ako cekam da mi na adresu stigne rjesenje da predam vozacku dozvolu zbog saobracajnog prekrsaja i receno mi je da se to moze oduziti i do godinu dana. Da li postoji neko rjesenje da se to ubrza i da sto prije predam, kako bi zabrana sto prije bila zavrsena…![]()
Šalu na stranu, zovi taj MUP i pitaj/informiši se....
Kod nas možeš otići predat ako je isti kanton, rješenje o oduzimanju ti i ne dođe onda. Zapravo nisam siguran za kanton koliko za grad. Moj drug je nema 3-4 mjeseca uslikan kod nas u gradu i odnio direktno u MUP čim je platio kaznu i odmah mu je uzeli.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 23:31Ja u Tz (gdje živim) napravio prekršaj, tj. došlo mi na adresu, otišao do MUP-a, rekli mi doći će ti na adresu da predam vozačku kroz tri-četiri mjeseca. Čekao, čekao, čekao, nema koga nisam redom kontaktirao i kafu popio, džaba, poslije 8 mjeseci mi došao nalog da predam vozačku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.